Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیاری از مالکان پاساژها و مغازه‌های سطح شهر تالش اجاره‌بهای یک و دو ماه را جهت حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از کرونا بخشیدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از تالش، شیوع ویروس کرونا در سطح جهان و کشور ایران موجب تعطیلی بسیاری از کسب‌وکارها شد و در شرایط سخت اقتصادی حاکم بر جامعه فشارهای سنگینی را بر مردم وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا روزبه‌روز و یک‌به‌یک کشورهای مختلف جهان را طی می‌کند و اقتصاد جهانی را با شوک عظیمی مواجه کرده، در این میان ارزیابی‌های این بود که کشور عزیزمان ایران که در مورد تحریم ناجوانمردانه کشورهای غربی نیز می‌باشد با بحران‌های شدید مواجه شود، اما فرهنگ و تمدن کهن ملت ایران و همبستگی و همراهی مردم با دولت موجب شد تا شاهد مدیریت و جلوگیری از شیوع این ویروس کشنده در سطح کشور باشیم.

از همان روزهای نخست شاهد تشکیل گروهای مختلف مردمی در جهت مقابله با این ویروس کشنده بودیم، دوخت و توزیع ماسک رایگان در میان مردم، توزیع مواد ضدعفونی‌کننده، ضدعفونی معابر و اماکن پرتردد حدود دوماه است که به‌صورت مداوم در حال انجام است.

تالش یکی از شهرستان‌های پیشتاز در زمینه تشکیل گروهای مردمی در جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا بوده و این اقدامات همچنان ادامه دارد، به‌گونه‌ای که خیرین و بازاریان تالش پس از  تهیه و توزیع مواد و لوازم بهداشتی، تجهیزات پزشکی برای بیمارستان، دوخت و توزیع ماسک و مواد ضدعفونی و همچنین ضدعفونی معابر این روزها به پویش بخشش اجاره‌بها پیوسته‌اند. 

طی روزهای گذشته بسیاری از مالکان مغازه‌ها و پاساژها در تالش در اقدامی ارزشمند یک یا دو ماه از اجاره‌های خود را به مستأجرهایشان که در پی تعطیلی بازار دچار خسارت شده‌اند، بخشیدند تا یک‌بار دیگر تمدن و فرهنگ غنی ایرانی را به رخ جهانیان بکشند. 

جواد مهدوی مالک یکی از پاساژهای شهر تالش که دوماه اجاره‌بهای مغازه‌های خود (حدود ۱۰۰ میلیون تومان) را بخشیده در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تالش با بیان اینکه به مبالغ این اجاره‌بها نیاز دارد اما برای کمک به مستأجرهایش آن را می‌بخشد، اظهار کرد: این روزها خواهد گذشت و فقط خوبی و محبت انسان‌هاست که باقی می‌ماند.

مهدوی از مالکان پاساژها، خانه‌های مسکونی و مغازه‌ها خواست تا هوای همدیگر را داشته باشیم و در این شرایط سخت باگذشت و ایثار از مشکلات همشهریان خود بکاهیم.

همچنین مالکان پاساژهای صالحی، یوسفی، آریس، راستاد و پورنصیر نیز در همین راستا اجاره‌بهای یک ماه را بخشیده‌اند، همچنین حسن محمدپور و هوشنگ عبدالله زاده ازجمله مالکانی هستند که در جهت حمایت از کسب‌وکارهای آسیب‌دیده در فروردین‌ماه از مستأجرهای خودشان اجاره دریافت نکرده‌اند.

برخی مالکان نیز از عدم‌حمایت دولت گلایه کرده و به ارسال پیامک پرداخت قبوض آب و برق و غیره معترض هستند، آن‌ها مدعی هستند نباید تمام فشارها را بر دوش ملت انداخت و دولت نیز باید به وظایف خود نسبت به مردم عمل کند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اجاره بها تالش فرهنگ بخشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید

محمود احمدلو از نیرو‌های لشکر ۱۷ می‌گوید: شهید امیرحسین ندیری فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) بود و شهید زین‌الدین علاقه زیادی به او داشت.

یک شب امیرحسین ندیری به سنگر ما آمد و ما از سعادت دیدارش خوشحال بودیم. ساعتی بعد مهدی زین‌الدین فرمانده لشکر ۱۷ و محمدجواد دل آذر فرمانده عملیات لشکر ۱۷ هم رسیدند، اما هر چه کردیم داخل سنگر نیامدند. زین‌الدین می‌گفت که ما کار داریم و لازم است که برویم.

من از میزان علاقه او به شهید ندیری خبر داشتم. به آقا مهدی گفتم: «بیایید داخل سنگر در خدمت باشیم؛ آقای ندیری هم هستند.» آقای مهدی در جوابم گفت: «محمود! چرا زودتر نگفتی؟!» 

به هر حال شهید زین الدین به شوق دیدار شهید ندیری به سنگر ما آمد. وقتی قرار شد شهید ندیری شب را در سنگر ما بماند تصمیم آقا مهدی به کلی عوض شد و به شهید دل آذر گفت: «شما بروید، من امشب را اینجا می‌مانم!» 

من به شوخی به شهید زین‌الدین گفتم: «شما که کار داشتی و می‌خواستی بروی! چطور شد که ماندنی شدی؟!»  پاسخ آقا مهدی را از قبل می‌دانستم! او به شوق دیدار شهید ندیری به سنگرمان آمد و ماندگار شد.

مرداد سال ۶۲ شهید ندیری و شهید شالی برای شناسایی به منطقه عملیاتی مهران رفته بودند که بر اثر برخورد با مین به شهادت رسیدند. شهید زین‌الدین بلافاصله بعد از شنیدن این خبر به معراج شهدا رفت و خیلی گریه کرد. این دوری زیاد طول نکشید و یک سال و سه ماه بعد مهدی زین الدین هم شهید شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • «به یادِ ماموستا فخری»
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • روایتی از شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • علاقه عجیب شهید زین‌الدین به یک شهید
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • همدلانه با رادیو سلامت برای ارج نهادن مقام معلم | برگزاری پویش روز معلم روی موج سلامت