Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@04:49:25 GMT

ساخت دستگاه تولید ماسک در مازندران

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۰۳۴۰

ساخت دستگاه تولید ماسک در مازندران

برای نخستین بار در کشور یک واحد تولیدی در قالب یک مجموعه جوان و متخصص در شهرک صنعتی جمشیدآباد آمل موفق به ساخت دستگاه تولید ماسک شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، برای نخستین بار در کشور یک واحد تولیدی در قالب یک مجموعه جوان و متخصص در شهرک صنعتی جمشیدآباد آمل موفق به ساخت دستگاه تولید ماسک شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 واحد تولیدی آمارد ماشین طبرستان در زمینی به مساحت ۱۶۰۰مترمربع در شهرک صنعتی جمشیدآباد آمل، با بکارگیری ۱۵نفر از متخصصان جوان و در کمتر از ۱۰روز موفق به ساخت دستگاه تولید ماسک در کشور شد.

فضلی مدیرعامل شرکت سازنده دستگاه تولید ماسک با اشاره به اینکه شرکت آمارد ماشین طبرستان در زمینه طراحی و ساخت ماشین آلات دستمال کاغذی و بسته بندی فعالیت داشته و با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و نیاز آحاد مردم و بخش درمان به ماسک بعنوان اولین تولیدکننده در کشور، طراحی دستگاه تولید ماسک در دستور کار قرار گرفت اظهار داشت: با توجه به اینکه این دستگاه در داخل کشور وجود نداشت و یک کالای وارداتی محسوب می شد تصمیم گرفتیم نسبت به بومی سازی آن اقدام کنیم.

وی بیان داشت: این دستگاه به طول ۵متر و عرض ۱متر و ارتفاع ۲متر طراحی و ساخته شده و در یک شیفت کاری ۸ساعته قادر به تولید 48000عدد ماسک است.

مدیرعامل شرکت آمارد ماشین طبرستان افزود: این دستگاه قادر است با تعویض غلطک و نوع پارچه مصرفی، انواع ماسک مورد نیاز کشور از جمله ماسک فیلتردار را تولید کند.

فضلی با اشاره به اینکه از اول اسفند ۹۸پس از طراحی این دستگاه تاکنون 17دستگاه تولید ماسک در این واحد صنعتی ساخته شده است خاطرنشان کرد: با توجه به سفارشات خارجی، تاکنون این واحد تولیدی به کشورهای ارمنستان، پاکستان و ترکیه صادرات داشته است.

معاون برنامه ریزی شرکت شهرکهای صنعتی مازندران نیز در حاشیه بازدید از واحد تولیدی آمارد ماشین طبرستان گفت: بعد از شیوع کرونا و افزایش متقاضی برای ماسک بهداشتی، یک کار جهادی در این واحد تولیدی نسبت به طراحی و ساخت دستگاه تولید ماسک انجام شده است.

دارایی افزود: اعتماد به جوانان و متخصصان داخلی می‌تواند گره‌گشای برطرف شدن موانع و مشکلات باشد.

وی تأکید کرد: این واحد تولیدی که پیش از این در زمینه تولید تجهیزات و ساخت ماشین آلات دستمال کاغذی فعالیت می کرد بعد از شیوع این ویروس، با همت کارشناسان و مهندسان جوان توانست اقدام به ایجاد خط تولید ماشین آلات تولید ماسک در کمترین زمان ممکن شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ساخت دستگاه تولید ماسک دستگاه تولید ماسک واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود

استاندار مازندران گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، مهدی داودی فرماندار گلوگاه، رییس جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر مسوولان از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در مجموعه تولیدی ساوانا شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

یوسف نوری استاندار مازندران  ضمن تبیین و تقدیر از جایگاه کارگران در عرصه‌های تولیدی اظهار داشت: مجموعه‌های تولیدی به واسطه ایجاد زنجیره تامین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته‌اند و در مازندران نیاز به گسترش مجموعه‌های ارزش آفرین داریم.

نوری با اشاره به شعار سال و جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد:  مجموعه تولیدی در گلوگاه 40 هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت مردم نیز 60 هزار تن هدف گذاری تولیدی کردند . 

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص مجموعه‌های تولیدی افزود: با جدیت و پیگیری مدیران و با برنامه‌ریزی، زنجیره تأمین بصورت کامل در گلوگاه ایجاد شده و تا انتهای زنجیره حتی از پساب برای ورود به زنجیره بعدی بهره گیری می‌کنند.
  
استاندار مازندران با بیان اینکه صنعت دام و طیور از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است افزود: با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، این مجموعه هم مواد اولیه جوجه یک روزه، خدمات بهداشتی، خوراک دام مورد نیاز و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و بخش مردمی تأمین می‌کنند. 

استاندار مازندران با اشاره به موانع پیش روی گفت: قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه‌های تولیدی وجود دارد که باید بطور جد پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه‌ها فراهم شود و استانداردها و معیارهای کنترل کیفیت جهانی را دریافت کند، و زمینه را فراهم نماییم و همچنین در بحث نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات اقدام سریع داشته باشند.

وی اظهار کرد‌: گسترش مجتمع‌های دام و طیور اهمیت دارد و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش می‌شود تا در صنعت دام و طیور که در حال حاضر استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش بهتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی