Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهام حردانی چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام آغاز این طرح از امروز اظهار داشت: با توجه با بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر به کارگیری توانایی همه دستگاه‌های اجرایی در مبارزه با ویروس کرونا، این رزمایش یک اقدام جهادی در راستای مقابله با کرونا بوده و در این ‌راستا اداره کل ورزش وجوانان خوزستان سهم مهمی برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت همه حوزه‌ها از جمله ورزش،خیرین و بسیج ورزشکاران در این راستا استفاده شود گفت: آمادگی لازم برای استفاده از سالن‌های ورزشی به عنوان محلی برای جمع آوری اقلام مورد نیاز خانواده های نیازمند خوزستانی وجود دارد . از مردم تقاضا داریم هدایای خود را در این کار خیر توزیع کنند تا جمعیت بیشتری تحت پوشش قرار گیرند.

حردانی با اشاره به اینکه در اجرای این رزمایش محور کار با سازمان‌های مردم‌نهاد است و تلاش می‌ شود از پتانسیل هیات‌های ورزشی استان به خوبی استفاده شود افزود: در این طرح اقلام اساسی همچون برنج، روغن، حبوبات، رب گوجه فرنگی پس از بررسی‌ و شناسایی قشر آسیب دیده از بیماری کرونا بین آنها توزیع می شود.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان بیان کرد: ایجاد یک پویش در فضای مجازی برای تبلیغ و اطلاع رسانی در این رابطه لازم است زیرا موجب به کارگیری افراد بیشتر و تاثیر قوی‌تر رزمایش در مقابله با کرونا خواهد شد.

وی به اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب  مبنی بر لزوم استفاده هرچه بیشتر از ظرفیت جوانان در مبارزه با شیوع کرونا  گفت: جوانان در همه رویدادها و چالش‌ها پای کار بوده و با حضور فعال خود همیشه کمک‌های قابل‌ توجهی در حل مشکلات داشته‌اند.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با بیان اینکه از زمان شیوع کرونا اقدامات خوبی درجهت مبارزه با این ویروس درسطح استان خوزستان صورت گرفته است افزود:سمن های حوزه جوانان استان باید با برنامه ریزی فعالیت‌هایشان را درخصوص مبارزه با کرونا سازماندهی کنند .

وی با اشاره به اینکه ۱۳۰سمن جوان در استان مشغول فعالیت هستند گفت: بحران کرونا موجب شد تا نقش جوانان در حل مشکلات پررنگ‌تر شود ولی انتظار داریم سمن های جوان استان همچنان با وحدت رویه و ارائه ایده‌ها وطرح‌های خلاقانه فعالیت‌ های شایسته خود را ادامه دهند.

حردانی افزود: از ابتدای شروع بحران کرونا سمن‌های جوان استان در این زمینه فعالیت‌های بسیاری همچون توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده، آموزش و برگزاری مسابقات ورزشی، کتابخوانی و شعرخوانی از طریق فضای مجازی و آموزش کتب درسی در مناطق محروم انجام دادند.

وی با بیان اینکه در حوزه جهادی چند کارگاه تولید ماسک در خانه های جوان خوزستان راه اندازی شد گفت: تاکنون ۱۰۰ هزار ماسک توسط این کارگاه ها تولید و بین مردم استان توزیع شده است همچنین یک ظرفیت ۹۰ هزار لیتری مواد ضد عفونی توسط سمن های استان ایجاد شد.

ویروس کرونا موسوم به « کوید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا کمک های مردمی اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کمک های مردمی اهواز ویروس کرونا کمک های مردمی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۰۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • حمایت دانشجویان خوزستانی از اعتراضات ضد صیهونیستی در دانشگاه های آمریکا+فیلم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • حمایت عشایر غیور خوزستانی از عملیات بزرگ وعده صادق +فیلم
  • معلم خوزستانی نمونه کشوری شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد