Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@04:59:25 GMT

ضربه سخت نفت ارزان به شرکت های نفتی آمریکا

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۰۶۲۸

به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، گزارش سه ماهه فعالیت بزرگترین شرکت های انرژی آمریکا پس از سقوط تاریخی قیمت نفت، خبرهای بدتری را برای سرمایه گذاران در این بخش به همراه خواهد داشت.

 پیش بینی درآمد بخش انرژی آمریکا در سال جاری میلادی همگام با قیمت نفت کاهش یافته است. نگرانی در مورد بدهی، اخراج کارگران ورشکستگی های احتمالی بر سهام این شرکت ها تاثیر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تحلیلگران 58.9 درصد کاهش سالانه درآمد را در این بخش برای سه ماهه اول سال میلادی جاری پیش بینی می کنند. این رقم بیشتر از 37.7 درصدی است که در ابتدای همین ماه پیش بینی شده بود. تخمین زده می شود درآمد بخش انرژی در سال جاری میلادی بیش از 95 درصد کاهش یابد.

 بخش انرژی با کاهش 46 درصدی از 31 دسامبر، بدترین عملکرد را در شاخص سهام اس پی 500 داشته است. بسیاری از استراتژیست های وال استریت این بخش را برای سرمایه گذاری پیشنهاد نمی دهند.

سامیر سامانا، استراتژیست ارشد بازار جهانی در موسسه سرمایه‌گذاری ولز فارگو، می گوید:« برای اینکه دورنمای بهتری داشته باشیم، شرایط عرضه و تقاضا باید بهبود یابد. آنچه سرمایه‌گذاران کم صبر بازار نیاز دارند، زمان است».

 نتایجی که تا حالا به دست آمده فصل ناامید کننده ای را برای بخش انرژی نشان می دهد. با کاهش تقاضا به خاطر تعطیلی کسب و کارها ناشی از شیوع ویروس کرونا و نگرانی در مورد مورد پر شدن ذخایر در کاشینگ اکلاهاما، قیمت نفت بسیار سقوط کرده است.

 گسترش ویروس کرونا در سراسر جهان تقاضا برای سوخت را 30 درصد در هفته‌های اخیر پایین آورده، بنابراین ذخایر نفتی افزایش یافته اند. قیمت نفت آمریکا در روز دوشنبه برای اولین بار در تاریخ به محدوده منفی رسید.

  شرکت های بزرگ انرژی مثل اکسون موبیل و جچورون گزارش فصلی خود را هفته آینده منتشر می کنند و پس از آن هم گزارش فعالیت شرکتهای تولید و اکتشاف مثل دیوون انرژی، هس و نابل انرژی می رسد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: بخش انرژی قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار بازار خودرو / ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، طی یک هفته گذشته پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو با کاهش ۴ میلیون تومانی با قیمت ۳۴۶ میلیون تومان و پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۲ نیز با کاهش یک میلیون تومانی به قیمت ۳۲۲ میلیون تومان به فروش می‌رود.

بیشتر بخوانید: چه کسی پاسخگوی افزایش ناگهانی قیمت خودرو است؟

در این میان، قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ در حدود ۵ میلیون تومان ارزان شد و ۶۷۰ میلیون تومان قیمت خورده است. پژو ۲۰۷ دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۱۵ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۴۰ میلیون تومانی یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان به فروش رفت.

پژو ۲۰۷ تیپ ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۸ میلیون تومانی، ۷۲۰ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. اما پژو پارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۲ در بازار ۵ میلیون تومان افزایش یافت و ۸۴۵ میلیون تومان شد. پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد.

بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V ۲ مدل ۱۴۰۳ در بازار ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و به قیمت ۹۹۰ میلیون تومان و تارا دنده‌ای V ۱ مدل ۱۴۰۳ در حدود ۱۵ میلیون تومان ارزان شده و ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دنا پلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۳، در حدود ۳۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت و یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت خورد. دنا پلاس اتوماتیک توربو آپشنال مدل ۱۴۰۲، اما ۲۰ میلیون تومان گران شده و یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت خورده است.

رانا پلاس مدل ۱۴۰۳ با کاهش ۵ میلیون تومانی در حدود ۶۴۵ میلیون تومان و راناپلاس مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۵ میلیون تومانی، ۶۱۵ میلیون تومان به فروش رفت. همچنین ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۳ در بازار ۴۵۵ میلیون تومان و ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل ۱۴۰۲ هم ۴۲۵ میلیون تومان قیمت خورده است.

اما سمند سورن پلاس EF ۷ دوگانه‌سوز مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۲۰ میلیون تومان فروخته شد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۳ هم با کاهش ۱۵ میلیون تومانی، ۸۶۵ میلیون تومان قیمت پیدا کرد. شاهین G اتومات CVT مدل ۱۴۰۲ در بازار با کاهش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۸۳۰ میلیون تومان رسیده است. همچنین کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ با افزایش ۱۰ میلیون تومانی به قیمت ۴۵۰ میلیون تومان به فروش رفت. کوییک GX L دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ هم با کاهش ۵ میلیون تومانی به قیمت ۴۲۵ میلیون تومان رسید.

منبع: خبرآنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228536 برچسب‌ها خودرو

دیگر خبرها

  • قیمت طلا باز هم تکان خورد/ قیمت جدید طلا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ببینید | وعده علیرضا زاکانی به تهرانی‌ها؛ خانه ارزان قیمت در راه است؟
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • قیمت سنگ قبر هم نجومی شد
  • اخبار بازار خودرو / ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد