Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@11:20:49 GMT

انحصار در واردات شکر بر گرانی محصول دامن زد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۰۸۲۳

به گزارش اکوفارس، عباس پاپی زاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، با اشاره به عوامل گرانی قیمت شکر در بازار اظهار کرد: علی رغم تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات شکر، اما قیمت این کالا به طور سرسام آوری بالاتر از نرخی است که باید در بازار وجود داشته باشد.

او افزود: تناقض جدی در بین تصمیمات دولت برای کمک به اقتصاد و کاهش هزینه‌های خانوار، التهابات بازار و انحصار در واردات را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم هزینه ضعف نظارت دستگاه‌های مسئول را با گرانی شکر پرداخت می‌کنند

پاپی زاده ادامه داد: با وجود آنکه دولت از جیب مردم و بیت المال ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات شکر اختصاص می‌دهد تا این کالا با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار بگیرد، اما در بازار واقعی شکر با قیمت بالایی به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

این مقام مسئول نبود نظارت دستگاه‌های مسئول را عامل اصلی گرانی شکر در بازار دانست و گفت: با توجه به تامین ارز ارزان قیمت برای واردات شکر تنها نبود نظارت سازمان تعزیرات بر بازار منجر به سود ۸۰۰ درصدی واردات شده است.

او وظیفه سازمان تعزیرات را نظارت بر بازار دانست و گفت: این در حالی است که سازمان تعزیرات به وظایف ذاتی خود به درستی عمل نمی‌کند و تنها بار گرانی ناشی از عدم انجام وظایف قانونی به دوش مردم افتاده است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه مردم هزینه ضعف عملکرد سازمان تعزیرات را باید به صورت افزایش قیمت کالا پرداخت کنند، گفت: در حال حاضر هیچ مشکلی جز بحث نظارت وجود ندارد که اگر این امر به درستی مدیریت شود، هیچ واردکننده و بازرگانی نمی‌توانست بر قیمت کالا بی رویه اضافه کند.

به گفته او، طی چند سال گذشته هزاران میلیارد تومان از جیب مردم در سایه کمبود نظارت دستگاه‌های متولی وارد جیب دلالان و واردکنندگان شده است.

پاپی زاده ادامه داد: اگر دولت ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردات تخصیص دهد، اما نظارتی بر بازار نداشته باشد نمی‌توان انتظار داشت که کالا به صورت ارزان قیمت در اختیار مردم قرار گیرد، چرا که سودجویان با افزایش افسار گسیخته موجب التهابات قیمت در بازار می‌شوند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان تصریح کرد: با وجود آنکه سازمان تعزیرات و مجموعه‌های بالادست به درستی به وظایف ذاتی خود عمل نمی‌کنند، از این رو سود ۸۰۰ درصدی واردات در سایه کمبود نظارت، انحصار به وجود می‌آورد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان تعزیرات واردات شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی، در دیدار با سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که روز دوشنبه به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید. با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید. در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد. گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاذ شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیر و بم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید. وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • مردم از گرانی فوق العاده رنج می‌برند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران