Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@09:48:17 GMT

ارجاع پرونده پرتاب ماهواره نظامی ایران به شورای امنیت

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۰۹۴۵

ارجاع پرونده پرتاب ماهواره نظامی ایران به شورای امنیت

یک شبکه فارسی‌زبان خارجی چهارشنبه‌شب مدعی شد که «مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به این شبکه گفته است که واشنگتن قصد دارد پرونده پرتاب ماهواره نظامی توسط ایران را به شورای امنیت سازمان ملل ارسال کند.

به گزارش ایرنا، براساس ادعای این شبکه، پرتاب ماهواره نظامی از سوی ایران از نظر آمریکا نقض قعطنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است و واشنگتن از شورای امنیت خواهد خواست که در این باره تحقیق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اورتاگوس همچنین مدعی شد که شورای امنیت باید اطمینان حاصل کند که اگر کشور‌ها قطعنامه‌های آن را نقض می‌کنند، با پیامد‌هایی روبه رو خواهند شد.

«مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز چهارشنبه شب در یک کنفرانس خبری پرتاب ماهواره نور را تاییدی بر ادعای پشین آمریکا مبنی بر مقاصد نظامی ماهواره‌های ایرانی دانست و گفت: ایران باید در این زمینه پاسخگو نگه داشته شود.

وی افزود: ایران به طور مداوم تکرار می‌کرد که برنامه ماهواره‌ای آن ارتباطی با مقاصد نظامی ندارد و متعلق به شرکت‌های تجاری است. موشک پرتاب شده امروز نشان داد آنچه را که مدت‌ها آمریکا مطرح می‌کرد.

وزیر خارجه آمریکا که این روز‌ها به وزیر نفرت شهرت یافته است، ادامه داد: سپاه پاسداران که از نظر آمریکا به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شده است، یک موشک را شلیک کرد. من صحبت درباره جزئیات آن را به وزارت دفاع واگذار می‌کنم.

پمپئو ادامه داد:، اما وقتی درباره سازمان ملل و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت صحبت می‌شود هر کشوری وظیفه دارد به سازمان ملل برود و ارزیابی کند که آیا این پرتاب موشک مطابق قطعنامه شورای امنیت بوده است یا خیر. من فکر می‌کنم ایران باید در این زمینه پاسخگو نگهداشته شود.

ادعای آمریکا پیرامون نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل در حالی است که این قطعنامه اساسا برای تایید برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در راستای اجرای آن صادر شده است و واشنگتن خود با خروج از برجام و بازگرداندن تحریم‌ها اولین و تنها نقض‌کننده جدی این قطعنامه است.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه و برخلاف متن صریح این قطعنامه از برجام خارج شد و باز برخلاف قطعنامه شورای امنیت تحریم‌های رفع شده به واسطه برجام را علیه ملت ایران بازگرداند.

ماهواره نور ۱ به عنوان نخستین ماهواره نظامی جمهوری اسلامی ایران از ماهواره‌بر ۳ مرحله‌ای قاصد روز چهارشنبه از کویر مرکزی ایران از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با موفقیت پرتاب و در مدار ۴۲۵ کیلومتری زمین قرار گرفت.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ماهواره نظامی ایران شورای امنیت آمریکا پرتاب ماهواره ماهواره نظامی شورای امنیت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس شانگهای در آستانه قزاقستان با دبیرکل وزارت دفاع هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی در دیدار با دبیرکل وزارت دفاع هند با اشاره به اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی بر ضرورت رایزنی درباره موضوعات دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی میان دو کشور تاکید کرد.

وی با اشاره به واقع شدن دو کشور در یک منطقه راهبردی اظهار کرد: ظرفیت‌های متعدد همکاری تهران و دهلی نو می‌تواند در برقراری صلح و امنیت در منطقه حساس غرب آسیا و شبه‌قاره هند به کار گرفته شود.

آشتیانی با اشاره به تحرکات داعش در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت پیشگیری از قدرت‌گیری این گروه تروریستی و نیز رایزنی در زمینه تحولات منطقه افغانستان تاکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور در برقراری ثبات و امنیت در منطقه آمادگی خود را جهت توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی میان دو کشور با طرف هندی در حوزه‌های مختلف اعلام کرد.

دبیرکل وزارت دفاع هند نیز در این دیدار با ابراز همدردی و تسلیت شهادت مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه بر ضرورت برقراری امنیت و و آرامش منطقه تاکید کرد.

وی با اشاره به حوزه تمدنی مشترک دو کشور بر ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی و زیرساختی به‌ویژه مشارکت دهلی نو در پروژه بندر چابهار تاکید کرد.
 
دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی دو کشور بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر مناسبات فیمابین در حوزه‌های دریایی، شرکت در رزمایش دریایی،  تحقیقات دفاعی، آموزشی و  تبادل دانشجو تاکید کرد. 
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان