Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@02:05:17 GMT

ساخت ۵۰۰ قلم کالا صنعت حفاری تا سال ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۱۷۴۶

ساخت ۵۰۰ قلم کالا صنعت حفاری تا سال ۱۴۰۱

خبرگزاری میزان- تحریم ها فرصت مناسبی برای شکوفایی توان داخلی و تکیه به مهندسین ایرانی برای خودکفایی در تولید تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت و پتروشیمی ایجاد کرده است. تاریخ انتشار: 08:36 - 04 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۴۹۳۶ خبرگزاری میزان - صنعت حفاری یکی از کلیدترین بخش‌های عملیاتی بالا دستی است که طی سال‌های گذشته توسعه مناسبی داشته، اما تا رسیدن یه خودکفایی چندین سال همراه با توجه به توان داخلی نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته فعالان این حوزه اقداماتی برای ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت و حفاری صورت گرفته و با مشخص کردن ۱۰ گروه کالایی گام بزرگی برای خودکفایی در تجهیزات اصلی مورد نیاز برداشته شده است. تهیه و ساخت ۵۰۰ قلم از تجهیزات حفاری در داخل مهدی عرشیان مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به رویکرد حمایت از ساخت داخل اظهار کرد: تهیه و ساخت ۵۰۰ قلم کالای باقی مانده از قطعات پرکاربرد حفاری طی دو سال آینده در داخل کشود و با استفاده از توان داخلی صورت خواهد گرفت.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران تصریح کرد: ۷۰ درصد اقلام پرمصرف صنعت حفاری بومی سازی شده است.

وی افزود: ۱۰ گروه کالایی صنعت نفت و تمرکز وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران بر بومی سازی این گروه کالا‌ها نقش مهمی در توسعه این فناوری داخلی دارد.

عرشیان بیان کرد: ۲ گروه از این کالا‌ها شامل ساخت لوله‌های حفاری و گیج‌های اندازه گیری درون چاهی در لیست کالا‌های موردنیاز صنعت حفاری است که در این میان ساخت لوله‌های حفاری به مرحله قرارداد رسیده است.

تحریم فرصت مناسب برای شکوفایی تولید داخل
در همین خصوص حسن کاظمی رئیس انجمن سازندگان تجهیزات نفتی در گفت و گو با میزان تصریح کرد: طی بیست سال گذشته با تلاش‌های صورت گرفته، توانایی ساخت ۷۰ درصد تجهیزات حوزه انرژی را داریم، اما بنا به آمار‌های مرکز پژوهش مجلس کمتر از ۲۵ درصد نیاز این صنعت به داخل ارجاع داده شده است.

وی افزود: ارجاع ۷۵ درصد از نیاز‌های این صنعت به تولیدکنندگان خارجی بنا به دلایلی از قبیل فایناس قرارداد‌های داخلی به دلیل کمبود نقدینگی، علایق مدیران به کالای خارجی و عدم یکپارچگی میان مدیران دولتی و خصوصی باعث افزایش حضور پررنگ کالا‌های خارجی در این صنعت شده است.

کاظمی عنوان کرد: جهش تولید از نظر ما نیاز به پرش از موانع تولید است به این معنا که موانع سر راه تولید برداشته شود و مدیران دولتی برای استفاده از تولیدات داخلی توجیه شوند.

رئیس انجمن سازندگان تجهیزات نفتی اظهار کرد: تحریم‌ها فرصت مناسبی برای شکوفایی تولیدات داخل است و می‌توان با تکیه بر توان داخلی سهم تولیدات ایرانی را در حوزه انرژی افزایش داد.

وی افزود: پروژه‌های نفت و گاز پتروشیمی، صنعت خودروسازی و انرژی نو نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار تجهیزات در صنعت نفت نیاز دارد که می‌تواند حدود ۲ میلیون شغل ایجاد ‌کند.   ببشتر بخوانید: ماجرای سقوط نفت وست تگزاس

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت توان داخلی صنعت حفاری صنعت نفت کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی در نامه‌ای به معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی اعلام کرد که بر اساس قانون احکام دائمی هر گونه وضع مالیات یا عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.

به گزارش ایسنا. در متن نامه محمدهادی عبادی - معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی - به سرپرست معاونت توسعه و بازرگانی وزارت جهادکشاورزی - آمده است:

عطف به مکاتبه اتاق ایران به تاریخ ١٧ اردیبهشت ١٤٠٣ با موضوع «اخذ عوارض معادل ۶۰ درصد ارزش صادراتی و عدم رعایت آیین‌نامه لزوم ثبت و اطلاع‌رسانی مقررات مرتبط با محیط کسب و کار» و پیرو مکاتبه ای به تاریخ ٢٥ دی ماه ١٤٠٢ درخصوص فرایند قانونی وضع عوارض صادراتی بر کالاها، اعلام می‌دارد: 

اولاً، به موجب ماده (۳۳) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب١٠ بهمن ١٣٩٥، هر گونه وضع مالیات یا عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.»

ثانیاً، وفق تبصره اصلاحی ماده (۴) قانون مقررات صادرات و واردات مصوب  ٨ تیر ١٣٩٠، «کلیه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به صدور و ورود کالا منحصراً از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان‌های اجرایی ذی‌ربط اعلام می‌گردد.

ثالثاً، وفق ماده (۶) آیین‌نامه لزوم ثبت و اطلاع‌رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار به تاریخ ٩ اردیبهشت ١٤٠٢، مقررات بدون ثبت و انتشار آنها در پایگاه مذکور لازم‌الاجرا نخواهد بود.

لذا، مقتضی است ضمن همکاری موثر در رعایت احکام قانونی مذکور، به قید فوریت درخصوص رفع هر گونه موانع در صادرات کالاها بدون طی فرایند قانونی اقدام کنید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • کشف یک سنگ که در دوران روم باستان بیشتر از طلا ارزش داشته است
  • ۳ عنوان کتاب حوزه صنعت نفت رونمایی می‌شود
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  • سیاستگذار در تله خودساخته
  • شهرستان دیر فاقد انبار تجهیزات پشتیبانی امدادی هلال احمر است
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت