Web Analytics Made Easy - Statcounter

​بزرگترین مجتمع تولید آلومینیوم کشور (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹) ‌با حضور رییس جمهوری و وزیر صمت با عاملیت بانک صادرات ایران افتتاح خواهد شد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، بزرگترین و مدرن ترین مجتمع تولید آلومینیوم کشور (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹) توسط رییس جمهوری افتتاح خواهد شد. این پروژه با ارزش سرمایه گذاری ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیارد دلار با عاملیت بانک صادرات ایران و همکاری سندیکای بانکی با تامین سرمایه از طریق منابع خارجی و با سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری غدیر و سازمان ایمیدرو ساخته و ایجاد شده است.

این پروژه در منطقه انرژی‌بر لامرد با ظرفیت ایجاد ۶۵۰۰ تن مستقیم و غیر مستقیم در دو فاز اول با ۳۰۰ هزار تن تولید سالیانه آلومینیوم افتتاح خواهد شد.

کلیه مراحل ساخت این پروژه با توانمندی پیمانکاران داخلی و با همکاری شرکت های خارجی بوده و نیروهای بومی برای این پروژه از طریق آزمون رسمی جذب و در خارج از کشور آموزش داده شده اند.

در همین راستا، ‌ علی عبداله نژاد، مدیر عامل شرکت مجتمع آلومینیوم جنوب به مناسبت افتتاح رسمی مجتمع آلومینیوم جنوب در پیامی دراین باره، اظهار داشت: افتتاح بزرگترین مجتمع تولید آلومینیوم کشور با دستور ریاست جمهوری و با حضور وزیر صمت، گامی بزرگ در صنعت آلومینیوم کشور است و نقش مهم و تأثیرگذاری در رشد و توسعه صنعتی جنوب استان فارس شهرستان لامرد را به همراه خواهد داشت.

وی افزود: اجرای این طرح بزرگ صنعت آلومینیوم با تلاش و پیگیری جدی سهامداران این شرکت و با پشتیبانی و حمایت شرکت سرمایه گذاری غدیر، شرکت سرمایه گذاری غدیر از یک طرف و حمایت و پشتیبانی ایمیدرو و شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب به ثمر نشسته است.

آنطور که درباره شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب گزارش هایی ارائه شده، شرکت سرمایه گذاری غدیر ۵۱ درصد و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نیز ۴۹ درصد سهام این شرکت را در اختیار دارند.

میزان اشتغال زایی بهره برداری فاز اول طرح تعداد۱۵۰۰ نفر بصورت مستقیم و۵۰۰۰ نفر بصورت غیرمستقیم خواهد بود و تا پایان فروردین ماه و از طریق برگزاری آزمون و انجام مصاحبه های تخصصی، تعداد ۴۶۳ نفر و عمدتا از نیروهای بومی منطقه، در واحد بهره برداری طرح مشغول بکار شده اند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک صادرات صنعت و تجارت صنعت آلومینیوم پول نیوز تسهیلات مجتمع تولید آلومینیوم کشور شرکت سرمایه گذاری غدیر آلومینیوم جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۱۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سال هاست موضوع صادارت برق ایران به اروپا مطرح و به نظر می‌رسد دولت برای توسعه تبادلات برقی خود مصمم است و مذاکرات برای رسیدن برق ایران به اروپا به‌طور جدی انجام می‌شود. اواسط فروردین‌ماه، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه دیداری داشتند و در این دیدار اعلام شد که تبادل برق ایران و ترکیه وارد فاز عملیاتی شده است. با عملیاتی شدن تبادل برق ایران و ترکیه، برق ایران در مسیر اروپا هم قرار گرفته است.

در همین رابطه آرش نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع و انتقال به منظور صادرات برق مناسب نیست و فرسوده است، اما با توجه به اینکه ذائقه دنیا به مرور از مصرف گاز به سمت برق خواهد رفت و سیستم‌های گرمایشی منازل نیز برقی خواهد شد به طور قطع باید فرآیندی تعریف و جلب و جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد تا بتوان شبکه موجود را برای تولید و انتقال بهتر برق بهبود داد.

ترکیه مسیری برای انتقال و سوآپ برق ایران به اروپا

وی افزود: ترکیه این امکان را دارد که بخشی از برق صادراتی ایران را تجارت کرده و سوآپ کند. اکنون تجاری در کشور ترکیه وجود دارند که ۶۰۰ هزار کنتور برق در کشور‌های اروپای شرقی و مجاور خود دارند و برقی را که تولید کرده یا از ایران و کشور‌های دیگر خریداری می‌کنند به سایر کشور‌ها عرضه می‌کنند.

تجارت معقول برق با کاهش افت شبکه

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: تجارت برق تجارت معقول و مطلوبی است به شرط آنکه میزان افت آن را کاهش دهیم و لات شبکه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر راندمان تولید بدون شبکه توزیع در نیروگاه‌ها ۳۹ درصد است. این میزان پس از ورود به شبکه توزیع به ۳۵ درصد کاهش می‌یابد و معنای آن این است که به ازای هر مترمکعب گاز ورودی به نیروگاه‌ها اگر ۳ کیلووات برق تولید می‌شود عملا ۲.۴ کیلووات به مصرف‌کننده تحویل می‌شود و مابقی هدر می‌رود که به معنای زیان برای تولید است.

تشریح راهکار‌های افزایش راندمان در صنعت برق

نجفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارتقای تکنولوژی و تقویت پست‌های تقویت فشار و تعویض کابل‌ها و بازنگری در مدارها، لاین خوبی را برای صادرات برق به عراق، پاکستان و ترکیه تعریف کنیم. ضمن آنکه در ارتباط با برخی از کشور‌ها مانند ارمنستان که مازاد تولید برق دارند می‌توان کار سوآپ برق را انجام داد.

شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز به منظور بهبود وضعیت موجود در شبکه برق کشور ندارد، عنوان کرد: با توجه به حجم نیروگاه‌های نصب شده در کشور کاملا مقرون به صرفه است که شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود به شرط آنکه دولت وجه این مقدار افزایش راندمان را به سرمایه‌گذار ارایه دهد، اما دولت‌ها معمولا در این زمینه‌ها کم‌لطف هستند به این معنا که سرمایه‌گذاران هزینه‌هایی انجام می‌دهند که بازدهی لازم را ندارد و موجب بی‌اطمینانی سرمایه‌گذاران می‌شود.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید تغییر ساختار ایجاد شود تا بتوان تولید برق را افزایش داده و هدررفت شبکه انتقال و توزیع را کاهش داد.

نجفی با اشاره به دیدار وزرای انرژی ایران و ترکیه در فروردین سال جاری بیان کرد: می‌توان در ایام غیرپیک صادرات مناسبی از برق را از طریق ترکیه به انجام رساند. ترکیه در نقطه صفر مرزی برق ایران را خریداری می‌کند و ملاکش برقی است که از کنتور مرزی رد می‌شود بنابراین برقی که در شبکه جمع‌آوری و از طریق شبکه توزیع می‌شود باید بیشترین افزایش راندمان را داشته باشد.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید هدررفت در شبکه تولید و توزیع برق را کاهش داد تا صادرات برای کشور صرفه اقتصادی داشته و سود مناسبی را نصیب کشور کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی