Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود تهی‌دست با اشاره به اینکه در حال حاضر هیچ مبادرات تجاری‌ای با کشور پاکستان نداریم، گفت: بیماری کرونا موجب بروز مشکلات فراوان در مرزهای ما با کشور پاکستان شده است و در حال حاضر هیچگونه مبادلاتی با کشور پاکستان نداریم، با توجه به آنکه ماه مبارک رمضان را در پیش داریم که در این ماه به طور کلی فعالیت‎های تجاری کاهش می‎یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شیوع این بیماری در کشور پاکستان زودتر از کشور ما اتفاق افتاد، گفت: اگر پاکستان به این محدودیت‌ها ادامه دهد با مشکلات جدی روبه‌رو خواهیم شد. بنابراین نیاز است که مسئولین کشور، مسئولین محلی، اتاق بازرگانی ایران و پاکستان با حفظ ارتباطات باهم، نسبت به رفع این مشکلات اقدام کرده و راهکارهایی ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی با هدف از سرگیری فعالیت‌ها و مبادرات ارائه کنند، زیرا بسیاری از افراد از این راه به گذراندن زندگی می‌پردازند، توجه شود که شیوع بیماری کرونا بیشترین ضربه را به حوزه حمل و نقل و کامیون‌داران زده است.  

تهی‌دست ادامه داد: ممکن است در این مدت فعالیت در مرزها وجود داشته باشد، اما این فعالیت‌ها به صورت قاچاق و غیررسمی بود، در این مدت زمان یک هفته‌ای شروع فعالیت اقتصادی در کشور ممکن است مرزهای ما با کشور پاکستان باز شود، اما مرزهای آنها همچنان بسته است.

عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی ایران و پاکستان با بیان اینکه حدود یک ماه است که چرخه اقتصادی کشور و بازار شروع به کار کرده است، گفت: باید دید بازار چه روندی را در پیش می‌گیرد، تا بتوان در مورد باقی موارد نیز نظر داد، زیرا تا قبل از این کشور عملا در تعطیلی به سر می‌برد.

به گفته وی؛ ممکن است حتی پس از بازگشایی مرزها، بسیاری از رانندگان به دلیل خطر ابتلا به بیماری کرونا و قرنطینه از فعالیت خودداری کنند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پاکستان حمل و نقل خطر ابتلا به بیماری مشکلات اتاق بازرگانی ایران کشور پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۲۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری

به گزارش همشهری آنلاین، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی ۳ ساله دیوار بتنی ۴ متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال، حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهار کرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد، افزود: تنها در نقاطی که آسیب‌پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن، مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

کد خبر 849262 منبع: ایسنا برچسب‌ها مرزباني ایران و افغانستان خبر مهم فراجا

دیگر خبرها

  • پشت پرده بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر کشور چه بود؟ | ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک | یکی از اعضای این باند در عروسی اش شاباش میلیاردی گرفت
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • هیچگونه قطع درختان جنگلی در فندقلو اتفاق نیفتاده است
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!