Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ حاتمی در نشست شورای راهبردی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با هدف بررسی راهکارهای تحقق شعار سال با عنوان «جهش تولید» با تاکید بر بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت دفاعی و لزوم بهره گیری مطلوب و بهینه از تمام ساز و کارها و ظرفیت‌های موجود در کشور و نیروهای مسلح گفت:  بسته مدیریت انقلابی و جهادی، شناخت صحیح و واقعی از تهدیدات همه‌جانبه نظام سلطه،  راهکارهای مقابله با تحریم های ظالمانه،تحکیم اراده و باورهای مدیران،  جذب انگیزه های الهی،  پیش بینی منابع مالی بدون وابستگی به بودجه‌های دولتی و تبیین سیاست‌های راهبردی از جمله الزامات و مقدمات برای تحقق شعار حکیمانه «جهش تولید» در سال پیش رو می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امیر سرتیپ حاتمی با بیان انتظارات شفاف خود از مدیران ارشد صنعت دفاعی کشور گفت:  تحقق رشد جهشی در بازه زمانی یک ساله،  رفع گلوگاه های فناورانه در حوزه های صنعت دفاعی،  تحرک و چابکی در تولید اقلام مورد نیاز و ضروری نیروهای مسلح و در مجموع تقویت قدرت رزم و تامین نیازهای اساسی نیروهای مسلح از جمله اهداف راهبردی وزارت دفاع در سال جدید می باشد.

وزیر دفاع استفاده حداکثری از ظرفیت های مازاد صنعتی برای تولید محصولات مورد درخواست و مورد نیاز ملی،  تلاش در جهت داخلی سازی و بومی سازی کلیه قطعات و تجهیزات، بهره گیری از ظرفیت های مراکز دانش بنیان دانشگاه ها و مراکز علمی،  تعامل موثر با صنایع تولیدی در کشور را از جمله راهبردهای تحقق جدید تولید در وزارت دفاع برشمرد.

امیر سرتیپ حاتمی توجه جدی به خانواده های محصول راهبردی حوزه نظامی همچون سامانه های موشکی، رزم دریایی،  زمینی،  هوایی،  جنگال،  سامانه های پدافندی و تولید مهمات هوشمند را از اولویت‌های صنعت دفاعی در سال جهت جهش تولید دانست.

وزیر دفاع یادآور شد: باتوجه به دشمنی های نظام سلطه و فتنه انگیزی های آنان در طول چهار دهه گذشته، نیروهای مسلح همواره با چشمان بیدار تمامی تحولات منطقه و جهان را رصد کرده و خود را برای هرگونه تهدیدی در آینده آماده ساخته است و بر این اساس صنعت دفاعی با هدایت های راهبردی فرمانده معظم کل قوا امام خامنه ای عزیز تمام همت خود را بر تولید تجهیزات پیشرفته  ی به روز و کارآمد جهت ارتقاء قدرت دفاعی نیروهای مسلح به کار گرفته است.

امیر سرتیپ حاتمی در پایان خاطرنشان ساخت:  با همت جهادی همه کارکنان پرتلاش وزارت دفاع توانستیم  گام های مهم و موثری در جهت تحقق شعار رونق تولید برداریم که تولید جت جنگنده بومی کوثر،  زیردریایی فاتح،  خودروهای زرهی ضد مین و ضد کمین طوفان و رعد از این دست محصولات بوده است و انشاالله در سال جاری نیز با همت و تلاش مخلصانه متخصصین متعهد صنعت دفاعی گام های بزرگی را در جهش تولید بر خواهیم داشت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جهش تولید امیر سرتیپ حاتمی نیروهای مسلح صنعت دفاعی وزارت دفاع جهش تولید تحقق شعار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۲۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • نیروهای مسلح ایران دشمنان را به فرسودگی کشاندند
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • روسیه محل اقامت مزدوران ارتش اوکراین را بمباران کرد
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • ۶۶ پهپاد ارتش اوکراین در منطقه «کراسنودار» روسیه منهدم شدند