Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه کمشی‌کمر روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: طرح پرستاران معنوی با شیوع بیشتر ویروس کویید ۱۹ و افزایش تعداد مبتلایان، در کلیه مدارس علمیه خواهران استان سمنان فراخوان شد و از همان ابتدا با استقبال بسیار خوبی از سوی طلاب مواجه شد.

وی با اشاره به اینکه ۳۳۰ نفر از خواهران طلبه جهادگر در این فراخوان برای همکاری اعلام آمادگی کردند، افزود: طلاب در ۳ گروه جهادی تقسیم شدند و در گام نخست یک گروه ۱۱۰ نفره برای اجرای طرح «پرستار معنوی» در بیمارستان‌های استان مستقر و به امدادرسانی معنوی مشغول شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به آماده‌باش پنج گروه جهادی دیگر، ادامه داد: این جهادگران به شکل ذخیره و آماده‌باش هستند تا در صورت افزایش تعداد بیماران کرونایی برای خدمت‌رسانی به بیماران بستری و همچنین همراهان بیماران و خانواده‌هایشان در بیمارستان‌هایی که مبتلایان را پذیرش می‌کند، مستقر شده و به امدادرسانی معنوی مشغول شوند.

این مقام مسوول نهاد حوزوی ارائه مشاوره، ارائه راهکارهای معنوی به منظور آرامش بیماران و همراهانشان و فعالیت‌های مذهبی و اضافه کرد: امدادرسانی به بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها به دلیل احتمال ابتلا به ویروس، بسیار خطرناک است اما طلاب خواهر استان سمنان بر اساس رسالت ذاتی خود در این جهاد عاشقانه شرکت کردند.

وی با اشاره به اینکه روحانیت هیچ‌گاه از مردم جدا نبوده است، گفت: طلاب و مبلغان استان سمنان در همه عرصه‌های جهادی حضور فعال و موثر دارند و با وجود هر گونه خطر که سلامت جسم و حتی سلامت روحی را تهدید کند نیز به عرصه مبارزه آمده و پای آرمان های نظام و انقلاب ایستاده و همچنان می مانند.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران استان سمنان، ضد عفونی، گندزدایی و تولید ماسک در محله‌ها و مدارس و مراکز علمیه خواهران را از دیگر اقدامات جهادی خواند که توسط زنان طلبه این استان انجام می‌گیرد.

۳۵۰ نفر از طلاب زن استان سمنان در فراخوان همکاری برای ورود به کارهای جهادی مبارزه با کرونا، اعلام آمادگی کردند.این افراد در قالب سه گروه ۱۱۰ نفر تقسیم بندی شدند و هر گروه به ارائه خدمات مختلف در زمینه مبارزه با ویروس کویید ۱۹ مشغول هستند.

حوزه علمیه خواهران استان سمنان هم اکنون دارای ۱۲ مدرسه علمیه در مقاطع یک تا چهار است. بسطام یک مدرسه علمیه، شهرستان شاهرود ۲ مدرسه علمیه و یک مرکز آموزش عالی، دامغان یک مدرسه علمیه و یک مرکز آموزش عالی، سمنان یک مدرسه علمیه، یک مرکز آموزش عالی و یک سطح ۴ رشته فقه خانواده، مهدیشهر و سرخه و گرمسار نیز هر کدام دارای یک مدرسه علمیه خواهران هستند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آموزش عالی استان سمنان پرستار زنان مدرسه بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی یک مدرسه علمیه علمیه خواهران استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۳۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد

ابوالفضل طهماسبی از اجرای ۲۰ هزار و ۲۶۲ پروژه با مشارکت ۱۰ هزار گروه جهادی در مناطق محروم کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سردار ابوالفضل طهماسبی جانشین فرمانده سازمان بسیج سازندگی کشور در نخستین گردهمایی گروه‌های مردمی و جهادی با مشارکت بسیج مستضعفین افزود: بیش از ۶۰ هزار گروه جهادی در کشور وجود دارد و در سامانه اطلس جهادی به ثبت رسیده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ از سوی سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در سال گذشته با همراهی کمیته امداد امام خمینی بیش از ۱۲ هزار خانه احداث شد و همچنین به مرمت برخی دیگر از منازل کمک کردیم.

سردار طهماسبی به آبرسانی به یک هزار و ۶۳۸ روستای محروم کشور اشاره کرد و ادامه داد: این مهم در قالب قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) انجام و از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در سالی که گذشت یک‌هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه بین مزارع ساخته شد و در حوزه آبخیزداری نیز ۸۳۴ پروژه از جمله احیای قنوات، ساخت استخر‌های ذخیره آب و ... در قالب طرح "آبخیز تا جالیز" به اجرا رسید.

دیگر خبرها

  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه خواهران ماکو
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • طلبه‌های جوان و افتخارآفرینان المپیاد‌های علمی در آمل تجلیل شدند
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس طلبه می‌پذیرد
  • پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس