Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-29@12:23:41 GMT

خط تولید بایواتانول به روش تخمیر افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۳۴۳۷

خط تولید بایواتانول به روش تخمیر در کمتر از ۲۴ ساعت امروز پنج‌شنبه با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی راه‌اندازی شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،   خط تولید بایواتانول پیرو مصوبات کمیته پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس، شرایط حساس کنونی کشور، کمبود مواد ضدعفونی کننده در بازار، ضرورت ورود و همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی که در این خصوص توانایی لازم را دارند آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محققان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی و اعضای هیات علمی که در این مراسم نیز حضور داشتند، با علمی راسخ در جهت تولید الکل اتیلیک یا بایواتانول که ماده اولیه تهیه مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکی است، تلاش کردند.

تولید الکل بایواتانول با خلوص ۹۰ درجه مناسب برای استفاده تهیه مواد ضدعفونی کننده بر اساس فرمولاسیون پیشنهادی سازمان بهداشت جهانی (wHo) است.

محققان پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران با استفاده از امکانات موجود در پژوهشگاه در کمتر از ۱۴ روز موفق به راه اندازی خط تولید بایواتانول از روش تخمیر شدند. همچنین فرآیند تخمیر برای تولید بایواتانول مدت زمانی حدود ۸ تا ۱۴ روز زمان نیاز دارد که برای اولین بار در ایران این فرآیند در سریعترین زمان و به کمتر از ۲۴ ساعت کاهش یافت و در حال حاضر با استفاده از این تکنولوژی تولید بایواتانول به حداقل زمان و بیشترین راندمان به تولید هزار لیتر در روز منجر شده است. این ظرفیت قابل افزایش تا سه هزار لیتر در روز است.

فرآیند تولید در سه مرحله، کنترل کیفیت مواد اولیه، کنترل در حین انجام پروسه تولید و کنترل کیفیت محصول نهایی انجام می‌شود. تولید مواد ضدعفونی کننده پایه آبی و بایواتانول با خلوص بالای ۹۹ درجه در این پژوهشگاه در حال انجام است.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: الکل تولید وزیر علوم مواد ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۳۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد گفت: برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است و برای سلامت قلب و بسیاری از دستگاه‌های بدن مفید است.

محمود شبان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه با فرا رسیدن فصل بهار، برداشت برگ انگور از تاکستان‌های خلیل‌آباد آغاز شد، اظهار کرد: هرساله از ابتدای اردیبهشت‌ماه برگ‌های انگور چیده شده و بعد از بسته‌بندی به سایر استان‌ها به خصوص تهران برای تهیه دلمه و سایر صنایع مانند کنسرو برگ و استفاده دارویی ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه همزمان با فرا رسیدن فصل بهار، برداشت برگ انگور از تاکستان‌های خلیل‌آباد آغاز می‌شود، تصریح کرد: به دلیل ارزش دارویی، غذایی برگ مو و افزایش متقاضی آن در بازارهای داخلی هر سال میزان برداشت آن بیشتر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خلیل‌آباد خاطرنشان کرد: در این راستا چندین مرکز جمع‌آوری دایر شده است که همه روزه ۲۰ کامیون به میزان ۲۰ تن از شهرستان بارگیری می‌شود که این امر منجر به ایجاد اشتغال در روستاها به مدت ۵۰ روز و در هر روز ۸۰۰ نفر شده است.

وی ادامه داد: چیدن برگ درخت انگور باعث توزیع صحیح و منظم مواد غذایی در اندام‌های بوته مو و به منظور تهویه بیشتر و جلوگیری از فعالیت سفیدک و پوسیدگی خوشه می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ۸۵ درصد مردم شهرستان خلیل‌آباد، کشاورز هستند، اظهار کرد: خلیل‌آباد دارای ۵۷۲۷ هکتار تاکستان‌های انگور است و ۸۵ درصد باغات خلیل‌آباد زیر کشت انگور قرار دارد.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد از این شهرستان به عنوان مهمترین قطب تولید انگور نام برد و گفت: ۸۰ درصد انگور تولید شده شهرستان به کشمش تبدیل شده و باقی برای تازه خوری به کشورهای همسایه و سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.

وی افزود: باغات انگور این منطقه دارای شرایط ویژه‌ای از نظر کمی و کیفی هستند به نحوی که انگور تولید شده دارای لطافت خاصی بوده و درآمد اصلی مردم از تولید انگور و کشمش است.

شبان افزود: برداشت انگور شهرستان از دهم تیرماه از سطح باغات شروع می‌شود، در خلیل‌آباد بیش از ۳۰ رقم انگور شناسایی شده است که مهمترین ارقام آن شامل پیکامی و عسکری معمولی است.

مدیر جهاد کشاورزی خلیل‌آباد از ترکمن ۴، لعل، ریش بابا، صاحبی، رزقی، یاقوتی، فخری، مسکه، طرقی، خلیلی و ارقام تجاری جدید که برای تازه خوری و تهیه مویز و تیفی استفاده می‌شود نام برد و گفت: سطح زیر کشت انگور در خراسان رضوی نزدیک به ۲۲ هزار هکتار با میانگین تولید ۲۱ تن در هکتار بوده که بیشتر سطح زیر کشت آن مربوط به خلیل‌آباد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم