Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون آموزشی وپژوهشی دانشگاه بناب با بیان این‌که از آغازین روزهای سال جدید سامانه آموزش مجازی دانشگاه بناب شروع بکار کرده است، گفت: این دانشگاه طی مدت کوتاه، موفق به راه‌اندازی و استفاده از دو سامانه آفلاین و آنلاین آموزش غیر حضوری شد.

میرسجاد هاشمی در جمع خبرنگاران در خصوص فعالیت‌های دانشگاه بناب بعد از شیوع ویروس کرونا، گفت: از آغازین روزهای سال جدید سامانه آموزش مجازی دانشگاه بناب نیز شروع به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، گفت: به دلیل گسترش بیماری کرونا، این دانشگاه اقدام به تعطیلی کلاس‌های آموزشی از ۱۰ اسفند سال ۹۸ و تقلیل ساعات کاری کارمندان حوزه آموزش و پژوهش کرد.

وی در ادامه در خصوص برگزاری کلاس‌های مجازی در دانشگاه نیز افزود: به محض تعطیلی کلاس‌ها، نامه‌ای در راستای استعلام امکان برگزاری دوره‌های مجازی به وزارت عتف ارسال شد و پس از اخذ مجوزهای لازم، هماهنگی لازم برای فراهم ساختن زیر ساخت‌های لازم آموزش مجازی توسط اداره آموزش‌های مجازی دانشگاه، واحد فناوری اطلاعات و آموزش دانشگاه انجام گرفت.

هاشمی ادامه داد: این معاونت چندین سامانه مطرح آموزش مجازی را مورد بررسی قرار داده و با شرکت‌های مربوطه نیز مذاکره کرد؛ از اواخر سال ۹۸ بررسی‌های کارشناسانه و آزمایشات مختلف و اعتبار سنجی سامانه‌های منتخب مورد بررسی قرار گرفت که در این فرآیند، ضمن پیشگیری از جریان ورود و خروج دانشجویان و دانش آموختگان در دانشگاه معیارهای متفاوتی از جمله کیفیت آموزش، مدیریت فرآیند یادگیری و بهداشت روان دانشجویان باید مورد توجه قرار می‌گرفت.

وی، آموزش عالی را فرایندی اجتماعی عنوان کرد و ادامه داد: آموزش عالی فرآیندی اجتماعی است که مستلزم حضور استادان و دانشجویان در کنار همدیگر است؛ کلاس درس، یک فضای روانی اجتماعی است که در شرایط طبیعی تعامل‌های گسترده‌ای در آن صورت می‌گیرد.

وی در این خصوص تشریح کرد: شیوه آموزش از راه دور و یادگیری الکترونیکی که با هدف حفظ قاعده فاصله‌گذاری اجتماعی ترویج می‌شود، به تنش و فشارهای عصبی، برخوردهای ناهنجار اجتماعی، فاصله‌گیری روانی و... منجر می‌شود که ممکن است بحران‌هایی را در حوزه آموزش پدید آورد.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب در ادامه گفت: در تصمیم‌گیری‌های حوزه آموزش سعی بر این بود که تا حد امکان بتوانیم فضایی فراهم سازیم تا فاصله آموزش غیر حضوری را از آموزش حضوری به حداقل برسانیم؛ بر این اساس در سوم فروردین سال ۹۹ طی جلسه‌ای، تصمیم نهایی بر استفاده از سامانه آموزش آنلاین LMS گرفته شد و با توجه به از دست دادن هفته‌های آموزشی، واحد فناوری اطلاعات با تلاش شبانه‌روزی موفق به ساماندهی و آماده کردن FTP برای بارگذاری حداقل دو جلسه آموزشی آفلاین برای جبران قسمتی از هفته‌های از دست رفته شد.

وی با بیان این‌که از ۱۶ فروردین، سامانه آموزش یادگیری الکترونیکی به صورت رسمی آغاز به کار کرد، افزود: از ایرادات آموزش غیر حضوری "عدم امکان دسترسی برابر همه دانشجویان به اینترنت و امکان حضور در کلاس درس" بود که مقرر شد برای اطمینان از وجود برابری در دسترسی به مباحث کلاس، مطالب ارایه شده در سامانه آنلاین LMS را ضبط و در محل مشخص شده FTP برای دسترسی آن دسته از دانشجویانی که به هر دلیل امکان حضور در کلاس نداشتند را قرار دهیم.

وی گفت: با توجه به امکان تداخل برنامه‌های کلاسی دانشجویان در برگزاری کلاس‌های آنلاین، شورای آموزشی دانشگاه تصمیم گرفت کلاسهای مجازی نیز در ساعات متعارف آموزشی و طبق برنامه کلاسی اعلامی به دانشجویان برگزار شود.

هاشمی اظهار کرد: طبیعی است اجرا کردن این حجم بالا از تصمیم‌گیری‌های متفاوت و متنوع بدون تجربه و آمادگی قبلی خالی از ایراد نخواهد بود؛ در وضعیت فوق‌العاده کشور که در دانشگاه‌ها نیز بازتاب یافته است، نیاز به ویژگی مثبت اندیشی به ویژه در اعضای هیئت علمی که رفتار آن‌ها اغلب از سوی دانشجویان به عنوان الگو استفاده می‌شود، موجب آرامش و کمک به دانشجویان در روند فرآیند یادگیری خواهد شد؛ لازم است از تمامی اساتیدی که بنده و همکارانم را در این زمینه یاری کرده و در مدیریت استرس دانشجویان که ناشی از تغییر سیستم آموزشی بوده، قدردانی کنم.

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های ویژه ریاست دانشگاه نیز گفت: با توجه به غیر بومی بودن برخی از اعضای شورای آموزشی دانشگاه و محدودیت‌های رفت و آمد، شورای آموزشی به صورت مستمر و با تشکیل جلسات آنلاین برگزار می‌شود؛ همچنین با توجه به عدم پیش بینی شرایط کشور و تصمیمات بالادستی وزارتی، در تلاش هستیم با رصد کامل شرایط، تصمیمات لازم را در خصوص ادامه فعالیت‌های آموزشی و زمان و نحوه برگزاری امتحانات اتخاذ کنیم.

وی خاطرنشان کرد: به لطف تلاش‌های شبانه‌روزی در مدیریت آموزش، مدیریت فناوری اطلاعات، حوزه آموزش‌های مجازی و کارکنان حوزه‌های مربوطه، همکاری و همدلی اساتید و دانشجویان گرامی، دانشگاه بناب در طول مدت زمان محدود موفق به راه اندازی و استفاده از دو سامانه آفلاین و آنلاین آموزش غیر حضوری شد که در این حوزه، دانشگاه بناب در منطقه جز دانشگاه‌های پیشرو و موفق است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش مجازی کروناویروس آموزش غیر حضوری دانشگاه بناب سامانه آموزش آموزش مجازی حوزه آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۳۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، قاسم عمو عابدینی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پیام تبریکی به مناسبت دهه سرآمدی آموزش، این دهه را فرصت مغتنمی دانست تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم.

متن پیام تبریک قاسم عموعابدینی به شرح زیر است:

خدمت‌رسانی به جامعه، فرهنگ‌سازی و توسعۀ حرفه‌ای تدریس از جمله اهداف راهبردی دانشگاه‌های موفق دنیاست. جایگاه والای ایران در کسب دستاورد‌های علمی، مرهون تلاش‌های عالمانه و متعهدانه اعضای هیات علمی و یاوران علمی است که روشنی‌بخش مسیر اعتلای دانایی و فرهیختگی‌اند. بخش اعظم این تلاش‌ها در کلاس‌های درس که سنگر اصلی خدمت‌رسانی اساتید است، در تعامل اثربخش با دانشجویان رقم می‌خورد.

دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی است تا به ساحت آموزش که ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است، ادای احترام کنیم و تلاش‌های پیشگامان این عرصه را قدر بنهیم. توجه به کیفیت در آموزش عالی از لوازم نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی است و همت ستودنی و کوشش خستگی‌ناپذیر بزرگ‌مردان و زنانی که طلایه‌داران علم‌آموزی و معرفت‌افزایی هستند، در تحقق دانشگاه حکمت‌بنیان و تمدن‌آفرین نقشی مهم و غیر قابل انکار دارد.

در دانشگاه ها، اساتید نه تنها از آثار علمِ آموزش، بهره‌مند هستند، بلکه در تولید آن مشارکت دارند و تولید این دانش منحصر به متخصصان آموزش نیست. تحقق دانشگاه تمدن‌ساز و حکمت‌بنیان و تحقق مرجعیت علمی و سرآمدی جهانی آموزش، نیازمند توجه جدی به مقولۀ آموزش است و بر این اساس رویکرد برنامه‌محوری، استادمحوری، شاگردپروری و اخلاق‌مداری در کانون توجه نظام آموزش عالی کشور بر اساس برنامه هفتم توسعه قرار دارد.

معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تأکید بر نقش مهم اساتید در این مسیر، انتخاب سرآمدان آموزشی را مورد توجه قرار داده است. دهه سرآمدی آموزش در سال ۱۴۰۳ با شعار «سرآمدی آموزشی، هدفمندی و مردمی‌سازی آموزش» از هشتم تا هفدهم اردیبهشت ماه در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با هدف تبیین جایگاه والای آموزش و تقدیر و تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود.

در پایان، با تبریک دهۀ سرآمدی به همه تلاشگران عرصه آموزش در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر عهد خود، که حمایت همه‌جانبه از توسعه کیفی، نیازمحوری و مبتنی بر دانایی فرایند آموزشی است، تأکید می‌کنم و از همه دست‌اندرکاران برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر این مراسم دعوت می‌نمایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد