Web Analytics Made Easy - Statcounter

متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران 22.72 مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به 79 از میان 141 کشور رسانده و اینترنت ثابت نیز با متوسط سرعت دانلود 10.10 مگابیت‌برثانیه در رتبه 153 از میان 176 کشور قرار دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سرعت اینترنت موبایل ایران در رتبه 79 جهان ارتباطات و رسانهسرعت اینترنت از مواردی است که همواره برای کاربران دغدغه بوده و یکی از فاکتورهای کیفی خدمات اینترنتی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایران در حالی که تا چندین سال پیش برخی معتقد بودند فناوری اطلاعات و اینترنت، جزو کالاهای لوکس است و اینترنت 128 کیلوبیتی برای دسترسی مردم کافی است، اکنون دیگر کمتر کسی از اهمیت استفاده از اینترنت غافل است و فناوری اطلاعات به پدیده‌ای ضروری در زندگی افراد تبدیل شده است.

طی سال‌های گذشته، روند استفاده از اینترنت از سرعت‌های کیلوبیتی در اینترنت دایال‌آپ، رفته‌رفته جای خود را به فناوری ADSL داد که سرعتی به مراتب بیش‌تر داشته و سرعت‌هایی تا 521 کیلوبیت بر ثانیه و حتی 16 مگابیت را هم پوشش می‌داد و اکنون نوبت به فیبر نوری است که جایگزین ADSL شود و سرعت‌هایی به مراتب بالاتر را برای کاربران به ارمغان بیاورد. در این میان اینترنت موبایل هم در چند سال گذشته از روند روبه‌رشدی برخوردار بوده و بخش اعظمی از استفاده کاربران اینترنتی در این بخش جای می‌گیرد.

وب‌سایت Speedtest شاخص‌های جهانی اینترنت را در کشورها بررسی می‌کند. در ماه ژانویه سال 2020 ، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل در تمامی کشورها، 31.95 مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود، 11.32 مگابیت‌برثانیه بود. متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند ثابت نیز در تمامی کشورها، 74.23 مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود، 40.79 مگابیت‌برثانیه اعلام شد. همچنین اینترنت موبایل ایران با متوسط سرعت دانلود 27.53 مگابیت‌برثانیه در رتبه 70 قرار داشت، همچنین در بخش اینترنت پهن‌باند ثابت نیز ایران با متوسط سرعت دانلود 18.41 مگابیت‌برثانیه، جایگاه 122 جهانی را کسب کرده بود.

در حال حاضر و طبق آخرین آمار منتشرشده تا ماه مارس 2020، متوسط جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل، 30.47 مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود اینترنت موبایل، 10.73 مگابیت‌برثانیه است. همچنین در حوزه اینترنت ثابت، متوسط جهانی سرعت دانلود، 74.64 مگابیت‌برثانیه و متوسط جهانی سرعت آپلود 40.07 مگابیت‌برثانیه است.

رتبه یک تا پنج اینترنت موبایل در جهان تا ماه مارس 2020، به ترتیب به امارات متحده عربی (83.52 مگابیت‌برثانیه)، کره جنوبی (81.39 مگابیت‌برثانیه)، قطر (78.38 مگابیت‌برثانیه)، چین (73.35مگابیت‌برثانیه) و کانادا (73.16 مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد. همچنین رتبه یک تا پنج اینترنت پهن‌باند ثابت در جهان، به ترتیب به سنگاپور (197.26 مگابیت‌برثانیه)، هنگ‌کنگ (168.99 مگابیت‌برثانیه)، رومانی (151.55 مگابیت‌برثانیه)، تایلند (149.95 مگابیت‌برثانیه) و سوییس (148.24 مگابیت‌برثانیه) تعلق دارد.

وضعیت اینترنت موبایل در ایران در جهان

متوسط سرعت دانلود اینترنت موبایل در ایران 22.72 مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود اینترنت موبایل، 10.97 مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به 79 از میان 141 کشور رسانده و در مقایسه با رتبه 70 در ژانویه سال جاری میلادی، حاکی از افت 9 رتبه‌ای است. طبق این آمار، اینترنت موبایل ایران در حال حاضر از باهاماس و لائوس کندتر و از تونس و آنگولا سریع‌تر است.

وضعیت اینترنت ثابت ایران در جهان

همچنین در حوزه اینترنت ثابت، متوسط سرعت دانلود در ایران، 10.10 مگابیت‌برثانیه و متوسط سرعت آپلود 5.68 مگابیت‌برثانیه است که رتبه ایران را به 153 از میان 176 کشور رسانده و در مقایسه با ژانویه سال جاری میلادی که اینترنت ثابت ایران در رتبه 122 قرار داشت، سقوطی 31 پله‌ای را تجربه کرده است.

اگرچه به دلیل شیوع کرونا در جهان، بسیاری از کشورها با مشکل اینترنت مواجه شدند و از سرعت و کیفیت خدمات شکایت دارند، اما از طرفی اشباع ظرفیت شبکه موبایل و افزایش مصرف کاربران اینترنت ثابت در ایران هم نارضایتی‌های بسیاری را سبب شده است و باید دید با وجود وعده‌هایی که برای بهبودی وضعیت داده می‌شود، در آینده این وضعیت چه تغییری خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اینترنت سرعت اینترنت اینترنت موبایل اینترنت ثابت اینترنت ایران رتبه جهانی سرعت دانلود اینترنت موبایل متوسط جهانی سرعت دانلود مگابیت برثانیه اینترنت موبایل متوسط سرعت دانلود اینترنت ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۴۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت ام جی موتورز طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE۱۸۱ را در نمایشگاه اتومبیل پکن ۲۰۲۴ میلادی معرفی کرد.

به گفته شرکت، سرعت خودروی مذکور در ۱.۹۱ ثانیه از صفر به ۱۰۰ کیلومتر برساعت می رسد و همچنین ضریب پسار (drag coefficient )آن Cd۰.۱۸۱ است. EXE۱۸۱ با الهام از جت های جنگنده همراه دو چتر نجات ساخته شده است.

طبق بیانیه ام جی موتور حداکثر سرعت خودرو ۲۵۷ مایل برساعت است. از سوی دیگر بالاترین میزان ضریب پسار ثبت شده یک خودرو ۰.۱۸۹Cd است که به فولکس واگن XL۱ تعلق دارد. این وسیله نقلیه بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ میلادی و فقط ۲۵۰ دستگاه از آن ساخته شده است. دومین رکورد ضریب پسار خودروی تولیدی به EV۱ جنرال موتورز تعلق دارد که از ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۹ میلادی و فقط ۱۱۱۷ دستگاه از آن تولید شد.

اگر EXE۱۸۱ به مرحله تولید برسد، آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان خواهد بود. شرکت سازنده EXE۱۸۱ در بیانیه ای اعلام کرد طرح اولیه خودروی برقی مذکور در راستای محصولات پرسرعت و نوآورانه شرکت است که قبلا تولید شده اند.

کد خبر 6090640 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • روز جهانی کار و کارگر
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • برپایی بیش از ۸ هزار محفل شیرخوارگان حسینی در ایران و کشور‌های جهان