Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون  گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر ناظمی، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران و معاون وزیر ارتباطات و عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، ساعاتی پیش با انتشار جداولی در حساب کاربری اینستاگرام خود به رفتارشناسی کاربران مختلف اینترنت در کنار واکنش‌های آن‌ها پرداخت و نوشت: " رفتارشناسی کاربران مختلف اینترنت و شبکه‌های مجازی موضوع مهمی است؛ مثلا آیا تحصیل‌کردگان به شبکه‌های اجتماعی واکنش بیشتری نشان می‌دهند یا کمتر؟

پاسخ به پرسش‌های رفتاری کاربران می‌تواند به صورت کلی مورد تحلیل قرار گیرد؛ اما پاسخ معتبرتر زمانی است که واکنش کاربران به یک رویداد مشخص مورد بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در پژوهش و نظرسنجی انجام‌شده توسط ایسپا که در خصوص رفتار ایرانیان در مواجهه با کرونا انجام شده بود؛ بخشی از گزارش به رابطه میان اخبار مربوط به کرونا و شبکه‌های_اجتماعی پرداخته بود؛ نکات زیر از این پژوهش به نظرم جالب توجه بود:

۱-هرچه میزان تحصیلات افزایش می‌یابد؛ پی‌گیری موضوعات مهم با استفاده از شبکه‌های اجتماعی افزایش می‌یابد.

۲-هرچه سن کمتر می‌شود (بیش از ۱۸ سال) میزان استفاده از شبکه‌های اجتماعی افزایش می‌یابد.

۳-ساکنان شهر‌ها بیش از روستا‌ها از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

۴-افراد مجرد بیش از متاهل برای پیگیری موضوعات از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

۵- جنسیت (زن یا مرد بودن) و میزان درآمد، همبستگی‌های معناداری با پیگیری موضوعات از شبکه‌های اجتماعی ندارند!

۶-محتوای شبکه‌های اجتماعی منجر به تاثیر زیاد/خیلی زیاد بر اضطراب و نگرانی نمی‌شود.

به نظرم این یافته‌ها از پیش مشخص نیست و مقایسه با پژوهش‌هایی که در خصوص موضوعات ملموس و مهم دیگری انجام شده یا خواهد شد، می‌تواند به نتیجه‌های بهتری برساند". 

در ادامه جداول منتشر شده را مشاهده می‌کنید:

بیشتر بخوانید: سیدمهرداد سیدمهدی از پیگیری مشکلات نهاد‌های دامی خبر داد 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دنیای ارتباطات شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۴۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند

نرخ بیمه کارگران مشمول قانون کار، بر اساس حداقل دستمزد آن‌ها محاسبه می‌شود و معادل ۳۰ درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه است. بر اساس مصوبه شورای عالی کار ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، حداقل دستمزد کارگران برای سال ۱۴۰۳ به میزان ۹میلیون‌و۳۲۲هزار تومان تعیین شد.

بنابراین، میزان حق بیمه سهم پرداختی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱هزارو۱۸۰ تومان خواهد بود؛ به این ترتیب که ۷ درصد حق بیمه سهم کارگران است که کارفرما از حقوق و مزایای ماهانه کارگر کسر کرده بر روی آن ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرما را اضافه کرده و به تامین اجتماعی واریز می‌کند.

به گزارش منیبان، در توضیح جزئیات حق بیمه تأمین اجتماعی کارگران، گفته شده که حق بیمه پایه کارگران، ۷ درصد از حداقل دستمزد آن‌ها یعنی معادل ۶۵۲هزارو۵۴۰ هزار تومان است. حق بیمه بیکاری هم یک درصد از حداقل حقوق و معادل ۳۹هزارو۲۲۰تومان تعیین شده است.

حق بیمه حوادث ناشی از کار هم ۲ درصد از حداقل دستمزد را به خود اختصاص داده که عددی معادل ۱۸۶هزارو۴۴۰ تومان می‌شود. بنابراین درمجموع میزان حق بیمه تامین اجتماعی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱ هزار و ۱۸۰ تومان خواهد بود.

طبق ماده (۲۸) قانون تامین اجتماعی، مبلغ حق بیمه به میزان ۳۰ درصد مزد یا حقوق بیمه‌شدگان مشمول قانون کار است که از این میزان ۲۳ درصد (۲۰ درصد حق بیمه + سه درصد بیمه بیکاری) بر عهده کارفرما و هفت درصد بر عهده بیمه شده است (که علاوه بر میزان نرخ فوق الاشاره، سه درصد نیز به وسیله دولت تامین می‌شود).

همچنین طبق ماده (۳۶) قانون کارفرما مسئول پرداخت حق‌بیمه سهم خود و بیمه‌شده به سازمان بوده و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر کرده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تامین اجتماعی تأدیه کند.

هرچند که بر اساس قوانین وزارت کار، کارفرما وظایفی در قبال کارگر دارد و تمام موارد آن‌ به‌درستی اجرا می‌شود و در صورت اجرانشدن هر کدام از آن‌ها، قانون به‌تمامی به حقوق کارگران رسیدگی می‌کنند، اما باز هم لازم است کارفرما و کارگران به‌طور کامل از قوانین و حقوق خود آگاه باشند. می‌توانید در ازکی همه‌چیز درباره حق بیمه تأمین اجتماعی و شرایط و قوانین آن را بخوانید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فروش یا ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  •  استفاده از ظرفیت‌های مردمی بهترین راه برای حل معضلات اجتماعی
  • بهترین راه برای برطرف شدن معضلات اجتماعی استفاده از ظرفیت‌های مردمی است