Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، دستیابی به توسعه پایدار بدون نگاه زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی را امکان پذیر ندانست و اظهار کرد: اجرای طرح کاداستر اراضی ملی موجب رفع اختلافات مردم و دولت می شود و لذا در سال جاری برای کاداستر ۵۰۰ هزار هکتار باقی مانده برنامه داریم.

ارسلان زارع امروز در جلسه اقتصاد مقاومتی و جهش تولید که در استانداری گیلان برگزار شد، با اشاره به میانگین پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی ۱۸ پروژه و ۵۳ زیرپروژه اقتصاد مقاومتی استان در سال ۹۸، اظهار کرد: این میزان پیشرفت گام موثری در راستای تحقق شعار سال رونق تولید بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی جلسه اقتصاد مقاومتی را قوه عاقله، تصمیم ساز و تصمیم گیر توسعه اقتصادی استان دانست و افزود: مهمترین اولویت استان در بخش اقتصادی پیمودن مسیر توسعه و اشتغال است.

استاندار گیلان، با بیان اینکه پروژه های اقتصاد مقاومتی براساس برنامه ها و سیاست های اسناد قانونی بالادستی طراحی و اجرا می شود، گفت: برای پیشبرد امور باید متناسب با قانون برنامه ششم، قانون سالانه بودجه و سند آمایش عمل کنیم، زیرا این قوانین به عنوان اسناد بالادستی راه را برای ما ما مشخص می کند.

زارع، سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب را مهمترین سند بالادستی کشور دانست و تصریح کرد: پروژه های تعریف شده در سال جاری نیز باید در راستای تحقق شعار «جهش تولید» باشد لذا از دستگاه ها خواستیم برنامه های خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ارائه دهند.

وی با بیان اینکه پروژه های باقی مانده از سال ۹۸ در سال جاری تداوم پیدا می کند، متذکر شد: امسال ۴۱ پروژه اقتصاد مقاومتی داریم که توسط شش دستگاه پیگیری و اجرا خواهد شد؛ البته امسال زیرپروژه نخواهیم داشت.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم ارتقای سطح معیشت و درآمد خانوارها در راستای اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی، اضافه کرد: مجموعه پروژه هایی که دارای ماهیت تولیدی، زیرساختی و توسعه ای است با جدیت دنبال خواهد شد که از جمله آن می توان به پروژه پسماند اشاره کرد.

وی بخش اعظم پروژه های اقتصاد مقاومتی را در همکاری با بخش خصوصی دانست و یادآور شد: دولت از طریق بانک های عامل هماهنگی های لازم را ایجاد می کند.

زارع، از کسب رتبه ششم گیلان در اجرای کمی و کیفی پروژه های اقتصاد مقاومتی در سطح ملی خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم سال ۹۹ با همکاری شش دستگاه دارای پروژه شاهد ارتقای این جایگاه باشیم؛ البته بسیاری از پروژه ها ماهیت فرادستگاهی دارد و باید به پروژه های اقتصاد مقاومتی نگاه توسعه ای و اشتغالزا داشته باشیم.

نماینده دولت در گیلان، نرخ بیکاری گیلان را پایین تر از متوسط کشور دانست و عنوان کرد: تقویت اشتغال همچنان مهمترین اولویت ماست لذا بالع بر ۳۰۰۰ شغل در راستای اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی پیش بینی شده که پیگیر تحقق آن هستیم.

وی تحقق شعار «جهش تولید» را نیازمند تلاش مضاعف، هم افزایی، کیفیت بخشی، خلاقیت، نوآوری و رقابت پذیری دانست و بیان کرد: باید از ظرفیت سازمان انرژی اتمی برای توسعه صنعت نوغانداری به عنوان فرصت اشتغال و معیشت در استان بهره ببریم. خوشبختانه سال گذشته شاهد افزایش ۵۶ درصدی نرخ خرید تضمینی پیله تر ابریشم بودیم که نشان دهنده توجه دولت به این بخش است.

زارع، دستیابی به توسعه پایدار بدون نگاه زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی را امکان پذیر ندانست و اظهار کرد: اجرای طرح کاداستر اراضی ملی موجب رفع اختلافات مردم و دولت می شود و لذا در سال جاری برای کاداستر ۵۰۰ هزار هکتار باقی مانده برنامه داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اقتصاد مقاومتی سال جهش تولید اقتصاد مقاومتی سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد

مسئول دبیرخانه مدیریت زیست‌بومی تالاب‌های محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه مدیریت تالاب‌های استان با محوریت گردشگری در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد، اما استانداری کهگیلویه و بویراحمد با گذشت هشت ماه از این ابلاغ، هنوز اقدامی انجام نداده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مسعود حاتمی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تالاب‌های «مورزرد»، «شرم درنگ زیلایی»، «برم الوان بهمئی» و مجموعه «کوه گل دنا» به دلیل ویژگی‌های اکولوژیکی، موقعیت جغرافیایی، جاذبه‌های خاص و منحصربه‌فرد می‌تواند نقش مهمی در تأمین معیشت جوامع محلی به‌واسطه توسعه گردشگری پایدار و جامعه‌محور داشته باشند.

وی افزود: اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان در راستای حفاظت و بهره‌برداری خردمندانه از تالاب‌های استان از سال ۱۴۰۲ اقدام به تدوین برنامه جامع مدیریت زیست‌بومی حوضه آبریز برای سه تالاب «برم الوان»، «مورزرد» و «شرم درنگ زیلایی» با همکاری همه ذی‌نفعان شامل دولتی و خصوصی به‌خصوص جوامع محلی حاشیه تالاب‌ها کرده است.

مسئول دبیرخانه مدیریت زیست‌بومی تالاب‌های محیط زیست، کهگیلویه و بویراحمد گفت: تدوین و اجرای این برنامه‌ها می‌تواند ضمن حفاظت از تالاب‌های استان، چارچوبی برای مدیریت بهره‌برداری خردمندانه و مسئولانه با همکاری همه ذی‌نفعان در تالاب‌های استان را فراهم آورد.

وی تصریح کرد: در این راستا برنامه مدیریت تالاب‌های استان با محوریت گردشگری جامعه‌محور و توسعه الگوهای نمونه گردشگری طبیعت‌محور تالابی و حمایت از معیشت‌های پایدار جوامع محلی در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد.

حاتمی خاطرنشان کرد: این مصوبه برای اجرا نیاز به تصویب در کارگروه امور زیربنایی استان دارد که با وجود گذشت هشت ماه از ابلاغ این مصوبه از طرف سازمان حفاظت محیط زیست، همچنان در اتاق‌های استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاک می‌خورد و چشم‌انتظار و بلاتکلیف است.

کد خبر 751382

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • مردمی‌سازی منابع طبیعی با توجه به طبیعت، اقتصاد و امور اجتماعی