Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو ظهر پنجشنبه در نشست شورای حفاظت منابع آب شهرستان گناوه اظهار داشت: یکی از رسالت‌های اصلی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی صیانت از منابع ملی کشور است که ضمن استفاده بهینه از این منابع سهم نسل‌های آینده نیز حفاظت و نگهداری شده و از تخریب این منابع پرهیز شود شود.

مهرجو یادآور شد: برای استفاده بهینه از منابع آب در بخش کشاورزی با پیگیری‌های استاندار بوشهر تلاش‌های خوبی در استان صورت گرفته است و حرکت به سمت استفاده از سیستم‌های آبیاری نوین با سرعت بسیار خوبی در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به موازات استفاده از سیستم‌های آبیاری نوین و استفاده بهینه از منابع آب در حوزه کشاورزی، کاهش مصرف نیز به عنوان گام مؤثر دیگری در استان آغاز شده است.

فرماندار گناوه خاطر نشان کرد: اولویت اصلی در حوزه آب باید تلاش برای تأمین آب شرب مردم باشد و همه باید تلاش کنند تا بخصوص در تابستان که پیک مصرف است مردم با کمبود آب موجه نشوند.

مهرجو بیان کرد: در کنار مدیریت منابع آب و حرکت به سمت مصرف بهینه و درست، باید دستگاه‌ها متولی میزان تخلفات در این حوزه را به حداقل ممکن برسانند و به گونه‌ای نشود که تخلف یک امر عادی تلقی شود.

وی گفت: اداره آب شهرستان گناوه تلاش کند تا تخصیص آب طرح‌های اقتصادی مجوز دار شهرستان اجرایی شود و به گونه‌ای نباشد که آب مصرفی این طرح‌ها از سرانه آب شرب کم شود.

فرماندار گناوه افزود: با توجه به شرایط خاص اقلیمی شهرستان گناوه که تنها شهرستان استان است که تمام منابع آب آن از خارج از استان تأمین می‌شود باید قوانین و مقررات در حوزه آب سختگیرانه تر و محکم‌تر اجرا شود تا بتوان مصرف آب را به خوبی مدیریت کرد.

مهرجو عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی مرتبط و متولی حوزه آب در شهرستان گناوه در برخورد با متخلفان سیاست‌های پیشگیرانه داشته باشند و در یک برنامه زمانبندی شده اقدامات مؤثری را انجام دهند.

فرماندار گناوه با اشاره به اینکه در مقابله با ویروس کرونا هنوز به مرحله کنترل نرسیده‌ایم و همچنان در مرحله مدیریت این ویروس هستیم افزود: براساس مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا، برخی از صنوف بازگشایی شده است ولی این آغاز فعالیت مشروط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و به معنی عادی شدن شرایط نیست.

مهرجو با تقدیر از همراهی و همکاری مردم و اصناف شهرستان با ستاد مقابله با ویروس کرونا بیان کرد: با توجه به ازدیاد ترددها در سطح شهر با بازگشایی بازار و اصناف که برخی از افراد مسافرهایی از استان‌های دیگر کشور هستند به همراهی و همکاری همه جانبه و جدی مردم برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از پیک دوم این بیماری نیاز است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بخش کشاورزی دستگاه های اجرایی قوانین و مقررات کشاورزی ویروس بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شهرستان گناوه منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد

فرماندار شهرستان چالدران در مراسم آغاز عملیات اجرایی سه طرح بهداشتی و درمانی در این شهرستان گفت: سه طرح بهداشتی و درمانی نیز که مربوط به مصوبات سفر اول استاندار آذربایجان‌غربی بوده آماده بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا عبدالله‌نژاد امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در مراسم آغاز عملیات اجرایی سه طرح بهداشتی و درمانی شهرستان چالدران اظهار کرد: این طرح‌ها با هدف توسعه زیرساخت‌ها و ارائه خدمات بهتر به مردم منطقه اجرایی می‌شود.

وی افزود: هر سه پروژه خانه بهداشت روستای مخور، مرکز ویژه جامع سلامت شهر سیه‌چشمه و مرکز فوریت‌های پزشکی سیه‌چشمه از مصوبات سفر دوم استاندار آذربایجان‌غربی هستند.

فرماندار شهرستان چالدران گفت: مجموعاً ۲۷۰ میلیارد ریالی قرارداد منعقد شده برای احداث این پروژه‌ها بوده که از این میزان ۱۳۰ میلیارد ریال تخصیص نقدی انجام گرفته است.

عبدالله‌نژاد تصریح کرد: از جمله پروژه‌هایی که در شهرستان چالدران و در حوزه بهداشت و درمان جهت بهره‌برداری آماده شده دو پروژه از مصوبات سفر اول استاندار به چالدران شامل خانه‌های بهداشت روستاهای سازاغل و مادلو است.

وی ادامه داد: پروژه دیگر در این راستا بهره‌برداری از پایگاه فوریت‌های پزشکی قره‌چی بولاقی بوده که در آینده نزدیک با هزینه‌کرد ۱۰۰ میلیاردریالی مورد افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید.

مجتبی علیزاده مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چالدران نیز در آئین آغاز عملیات اجرایی طرح‌های بهداشتی و درمانی این شهرستان گفت: در مجموع تعداد ۶ مرکز جامع سلامت و ۴۰ باب خانه بهداشت برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ساکنین شهرستان چالدران در حال خدمات‌رسانی هستند.

کد خبر 750554

دیگر خبرها

  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • بانک مسکن: در استفاده از منابع صندوق توسعه ملی عجله نمی‌کنیم
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است