Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@05:44:54 GMT

معرفی کشورهای موفق در کنترل بیماری کووید-19

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۵۲۴۵

معرفی کشورهای موفق در کنترل بیماری کووید-19

ایسنا/خراسان رضوی شیوع گسترده کروناویروس موجب خانه‌نشینی ساکنان شهرهای مختلف جهان شده و کشورهای مختلف طرح‌های فاصله‌گذاری اجتماعی را برای کاهش انتشار این ویروس در پیش گرفتند، حال برخی کشورها با اجرای زودهنگام این طرح‌ها موجب کاهش روند ابتلا به بیماری کووید-19 شدند اما برخی دیگر به دلایل مختلف در اجرای طرح‌ فاصله‌گذاری اجتماعی درنگ کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ساینس، تاخیر در اجرای طرح‌های پیشگیری از شیوع کروناویروس در برخی کشورها موجب افزایش تعداد مرگ و میر و همه‌گیری شدیدتر شد اما عملکرد زودهنگام برخی حکومت‌ها با کنترل بیماری در این کشورها همراه شد.

همه‌گیری بیماری سارس و مرس موجب ترس در بسیاری از نقاط جهان شد، هرچند هیچ‌یک از این بیماری‌ها مانند کروناویروس جدید نبودند اما تجربه‌ای برای مقابله با بیماری کووید-19 در نقاط درگیر با این بیماری‌ها فراهم کرد تا این کشورها برای بیماری‌های همه‌گیر آینده آماده شوند.

درحالی‌که بسیاری از کشورهای جهان همه‌گیری این بیماری را جدی نگرفتند، برخی دیگر اقدامات جدی در مراحل اولیه شیوع بیماری اتخاذ کردند و این عملکرد موجب موفقیت بهتر و بیشتر در کنترل بیماری کووید-19 شد.


 

تایوان

تایوان اقدامات پیشگیری‌کننده را قبل از شناسایی اولین ابتلا به این بیماری در تاریخ 21 ژانویه آغاز کرد. این اقدامات شامل هشدارهای سفر، کنترل سلامت در فرودگاه‌ها و آمادگی بخش‌هایی برای قرنطینه بود.

در تایوان با تایید اولین ابتلا به این بیماری روزانه جلسات توجیهی برگزار و وضعیت کشور در ابتلا به این بیماری و عملکرد دولت و رعایت اصول بهداشتی توسط شهروندان اعلام شد.

سنگاپور     

سنگاپور نیز در مراحل اولیه اطلاع‌رسانی به مردم را آغاز کرد تا از انتشار اخبار نادرست پیشگیری کند. حضور مقامات عالی‌رتبه در جلسات توجیهی روزانه اولین گام مهم در این زمینه بود و به دلیل اینکه شاید برخی افراد این جلسات توجیهی را از طریق تلویزیون دنبال نکنند از رسانه‌های اجتماعی برای آگاهی بخشی به مردم نیز استفاده شد.

اتاق فکر دولت سنگاپور به‌سرعت یک سیستم هشدار چندزبانه در واتس اپ، پرکاربردترین شبکه اجتماعی این کشور ایجاد کرد. با این روش پیام‌های بهداشتی به تعداد بیشتری از شهروندان این کشور ارسال و از انتشار اخبار نادرست پیشگیری شد.

کره جنوبی

عملکرد کره جنوبی نیز بسیار موفقیت‌آمیز بود. به دلیل اینکه افراد ناقل بدون علایم غیرقابل شناسایی هستند، باید افراد تحت آزمایش قرار گیرند. سازمان بهداشت جهانی نیز توصیه کرده تا حد امکان افراد تحت آزمایش قرار گیرند اما این مورد به دلیل محدودیت آزمایش و یا دلایل دیگر در برخی کشورها اجرا نمی‌شود. اما کره جنوبی در همان آغاز شیوع این بیماری آزمایش‌های گسترده‌ای را برای شناسایی افراد مبتلا اجرا کرد. البته ایسلند نیز همین روش را اتخاذ کرد و در حال حاضر بسیاری از افراد را تحت آزمایش قرار داده است.

نیوزیلند

نخست‌وزیر نیوزیلند نیز با اقدامات زودهنگام جان بسیاری از شهروندان این کشور را نجات داد. در هر کشوری کروناویروس وارد شد موجی از اضطراب و پریشانی ایجاد کرد البته در برخی از کشورها قبل از ورود چنین اضطرابی رخ داد به همین دلیل این کشورها روزانه پیام واضحی از خطرات جدی این بیماری برای شهروندان ارسال می‌کردند تا با این موضوع جدی‌تر برخورد کنند.

نخست‌وزیر نیوزیلند نیز به مردم کشورش اعلام کرد اقدامات پیشگیری زودهنگام باوجود 102 نمونه تایید شده موفقیت‌آمیز خواهد بود وی با مهربانی در این شرایط مملو از اضطراب و نگرانی به مردم کشورش گفت: "قوی و مهربان باش".  

آلمان

عملکرد آلمان نه به دلیل موفقیت در مهار بیماری بلکه به دلیل واکنش به این بیماری بسیار جالب‌توجه است. آلمان تعداد قابل‌توجهی از افراد را آزمایش کرد (و همچنان به این کار ادامه می‌دهد)، اما عملکرد متمایز آن با سایر کشورهای اروپایی ردیابی زنجیره‌های عفونت است. این روش به ایجاد فهرستی از افراد پرخطر کمک می‌کند و باعث افزایش میزان بقای بیماران شده است. از بین تمام کشورهایی که به‌شدت تحت تأثیر قرارگرفته‌اند، میزان نجات بیماران در آلمان به‌مراتب بیشتر از دیگر کشورهاست.

عملکرد اقتصادی و فناوری در کشورهای موفق در کنترل کووید-19

کشورهای آلمان و نیوزیلند سلامت را به اقتصاد ترجیح دادند. تعداد زیادی از بیمارستان‌های آلمان موردانتقاد اقتصاددانان به دلیل بی‌فایده بودن قرارگرفته‌اند، اما بخشی از آن به دلیل وجود سیستم بهداشتی گسترده موجب پیشگیری از مرگ‌ومیر بیماران شده‌اند. در همین حال، نیوزیلند با قرنطینه زودهنگام خود (که موردانتقاد بسیاری از مشاغل محلی قرار گرفت) نشان داد که زندگی مردم مهمتر از اقتصاد است. نخست‌وزیر این کشور گفت: "مرگ‌ومیر جمعیت نیز برای اقتصاد بد است."

کره جنوبی و ایسلند نیز بخش‌های خصوصی را درگیر سرمایه‌گذاری کردند. کره جنوبی شرکت‌های خود را به سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه پزشکی در تجهیزات آزمایشگاهی این بیماری و ماسک صورت تشویق کرد. در همین حال، مشارکت دولتی و خصوصی ایسلند بین بیمارستان دانشگاه ملی ایسلند و شرکت بیوفناوری "دی کد ژنتیک" این کشور را قادر ساخت تا 10درصد از 300هزار نفر جمعیت خود را طی یک هفته مورد آزمایش قرار دهد و هدف این پروژه آزمایش همه افراد این کشور است.

آلمان در مراحل اولیه واقع‌بین بود و هرچند رهبران سیاسی دوست ندارند بیان‌کننده اخبار بد باشند اما آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در اوایل مارس بر اساس پیش‌بینی‌های پزشکی اعلام کرد 60 درصد جمعیت آلمان به این بیماری مبتلا خواهند شد. شنیدن این میزان ابتلا سخت، اما مقابله با این مقیاس چالش‌برانگیز بود.

متاسفانه  برخی از موفقیت‌های اولیه باعث می‌شوند خیلی زود روش‌های پیشگیری قبلی کمرنگ شوند، خواه به دلیل خوش‌بینی، رضایت از خود یا چیز دیگری، به همین دلیل کشورهایی مانند سنگاپور و ژاپن شاهد موج دوم عفونت شدند.

در همین حال، هنگ‌کنگ موفق شد تعداد عفونت‌های جدید روزانه را به کمتر از 10 نفر کاهش دهد  و عفونت‌های جدید کره جنوبی نیز به دلیل ظرفیت آزمایش‌های گسترده، هرروز کاهش می‌یابد و تمامی این موارد بیانگر این است که اگر قصد کاهش قرنطینه دارید ادامه آزمایش‌های دسته‌جمعی مهم است.

ایسلند استفاده از فناوری را با حفظ حریم خصوصی در اولویت قرار داده است. این فناوری می‌تواند نقش مهمی در مدیریت بیماری همه‌گیر داشته باشد  و نتایج قابل‌توجهی در کشورهایی مانند کره جنوبی یا تایوان نیز به همراه داشته است. بااین‌حال، درحالی‌که کارآمد است اما استفاده از این فناوری‌ها موجب نقض حریم شخصی می‌شود و در بسیاری از کشورها به‌سختی قابل‌قبول است اما ایسلند موفق به یافتن راهی برای رفع این مشکل شد.

البته دیگر کشورها نیز روش‌هایی در این مورد ارائه کردند اما ایسلند عملکرد سریع‌تری در تهیه یک برنامه مورداستفاده برای بخش قابل‌توجهی از جمعیت ایسلند ارائه کرده است. این برنامه ویروس را با ایجاد نقاط سیاه مربوط به کاربری که در آن قرارگرفته است، نشان می‌دهد و این نقاط به‌طور داوطلبانه به اشتراک گذاشته می‌شود و هرلحظه می‌توان آنها را خاموش کرد و این‌یک تمایز مهم در تفاوت این برنامه با سایر برنامه‌هاست.

موارد ذکرشده تجربه موفق برخی از کشورها در کنترل این بیماری بود و می‌تواند الهام‌بخش سایر کشورهای درگیر این بیماری و یا کشورهایی که هنوز درگیر نشدند باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در جهان بیماری کووید 19 آزمایش قرار کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۵۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد قفل کرکره برقی هوشمند

آفتاب‌‌نیوز :

در اینجا چند کاربرد رایج برای قفل کرکره هوشمند آورده شده است:

کاربری مسکونی: امنیت خانه: قفل‌های کرکره برقی هوشمند به صاحبان خانه این امکان را می‌دهند که پنجره ها، در‌ها و سایر منافذ را با کرکره برقی با استفاده از کنترل از راه دور یا برنامه‌های گوشی هوشمند ایمن کنند. راحتی: کاربران می‌توانند کرکره‌ها را از راه دور باز یا ببندند و نیازی به کارکرد دستی آن‌ها را از بین ببرند. بهره وری انرژی: اتوماسیون شاتر به کاربران امکان می‌دهد نور خورشید و گرمای ورودی به خانه را تنظیم کنند و با کنترل دمای داخل به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک کنند. حالت تعطیلات: کاربران می‌توانند باز و بسته شدن کرکره برقی‌ها را برای شبیه سازی اشغال در زمانی که دور هستند برنامه ریزی کنند و امنیت خانه را افزایش دهند. فضا‌های تجاری و خرده فروشی: امنیت ویترین فروشگاه: قفل‌های کرکره‌ای هوشمند یک لایه امنیتی اضافی را برای ویترین فروشگاه‌های تجاری ایجاد می‌کنند، از کالا‌ها محافظت می‌کنند و از نفوذ آن‌ها جلوگیری می‌کنند. کنترل صفحه نمایش: خرده فروشان می‌توانند از راه دور دهانه‌های شاتر را برای کنترل دید نمایشگر‌ها و محصولات تنظیم کنند. ساعات کار خودکار: کرکره‌ها را می‌توان طوری برنامه ریزی کرد که به طور خودکار در ساعات کاری باز و بسته شوند و دسترسی و راحتی مشتری را افزایش دهند. محیط‌های صنعتی و انباری: افزایش امنیت: قفل‌های شاتر هوشمند با امکان نظارت و کنترل از راه دور نقاط ورودی در فضا‌های صنعتی یا انبار، امنیت را افزایش می‌دهند. حفاظت از موجودی: کرکره برقی‌ها را می‌توان از راه دور کنترل کرد تا موجودی یا تجهیزات با ارزش را در ساعات غیر عملیاتی ایمن کند. رعایت ایمنی: کرکره‌ها را می‌توان طوری برنامه ریزی کرد که به طور خودکار در پاسخ به پروتکل‌های ایمنی یا شرایط آب و هوایی نامطلوب بسته شوند. صنعت هتلداری: اتاق‌های هتل: قفل‌های کرکره برقی هوشمند را می‌توان در اتاق‌های هتل ادغام کرد تا حفظ حریم خصوصی و امنیت مهمانان را افزایش دهد. مدیریت انرژی: کرکره‌ها را می‌توان از راه دور برای مدیریت نور و دما برای راحتی مهمان و بهره وری انرژی کنترل کرد. مدیریت املاک از راه دور: خانه‌های دوم: صاحبان خانه‌های دوم یا دارایی‌های تعطیلات می‌توانند از راه دور کرکره برقی‌ها را برای اهداف امنیتی، مدیریت انرژی و نگهداری کنترل کنند. املاک اجاره ای: مدیران املاک می‌توانند از راه دور کرکره‌ها را برای آماده شدن برای ورود مهمان یا رسیدگی به مسائل مربوط به تعمیر و نگهداری استفاده کنند. مصارف کشاورزی و گلخانه ای: کنترل آب و هوا: قفل‌های کرکره هوشمند را می‌توان در محیط‌های کشاورزی برای تنظیم دما و نور در گلخانه‌ها یا مناطق ذخیره سازی استفاده کرد. حفاظت از گیاهان: کرکره برقی‌ها را می‌توان به صورت خودکار برای محافظت از گیاهان در برابر شرایط آب و هوایی نامطلوب یا آفات. امکانات خودرو: نمایشگاه خودرو: از قفل‌های کرکره برقی هوشمند می‌توان برای نمایش وسایل نقلیه در نمایشگاه‌ها استفاده کرد و دسترسی کنترل شده و امنیت را افزایش داد. دریچه‌های سرویس: کرکره‌ها را می‌توان از راه دور برای کنترل دسترسی به محل‌های سرویس و محافظت از وسایل نقلیه و تجهیزات استفاده کرد. درب ریلی پارکینگ

درب ریلی پارکینگ یکی از انواع درب‌ها می‌باشد که از دو ریل که در بالا و پایین درب کار گذاشته می‌شوند برای حرکت دادن درب استفاده می‌کند. این درب‌ها می‌توانند با اتصال به یک جک درب پارکینگ ریلی از راه دور نیز باز و بسته شوند. یکی از مزایای درب پارکینگ اشغال کم فضا، ظاهری زیبا و مدرن، تولید آلودگی صوتی کمتر و احتمال خرابی کمتر می‌باشد.

انواع درب ریلی پارکینگ در عملکرد کلی یکسان می‌باشد، اما در ظاهر و برخی از جزئیات تفاوت‌هایی نیز دارند. درب‌های ریلی تک لنگه، دولنگه، کشویی یا سکشنال، ۹۰ درجه و منحنی از معروف‌ترین درب‌های ریلی می‌باشند. در این میان درب‌های کشویی ۹۰ درجه و منحنی مکانیسم پیچیده تری نسبت به دو نوع اول دارند.

ساخت درب ریلی می‌تواند با متریال‌های مختلفی صورت بپذیرد که چوب، وینیل، فولاد و آلومنیوم معروف‌ترین آن‌ها می‌باشد. شما هنگام تصمیم گیری برای انتخاب درب مناسب برای پارکینگ خود باید به برخی از نکات توجه فرمایید به این دلیل که درب‌های ریلی به احتمال یخ زدگی ریل‌ها یا جمع شدن آشغال در آن‌ها قیمت آن‌ها گران‌تر و نصب پیچیده تری نیز دارد.

مزایای درب ریلی

انتخاب در اتوماتیک ریلی، مزایای بسیاری دارد. مهم‌ترین مزایا صرفه جویی در فضا می‌باشد. این صرفه جویی می‌تواند امکان استفاده حداکثری از فضای پارکینگ را فراهم کند. در ادامه مزایای استفاده از انواع درب پارکینگ ریلی را با جزئیات بیشتری بررسی می‌کنیم:

۱. ظاهر زیبا و مدرن

یکی از بارزترین ویژگی‌های درب ریلی ظاهری تمیز به دور از به هم ریختگی می‌باشد. این مزیت باعث شد که بازو‌های جک برقی که معمولا روی سقف نصب می‌شوند حاصل شود. علاوه بر این ظاهر یکپارچه درب‌های ریلی باعث مینیمال‌تر به نظر رسیدن فضای پارکینگ می‌شود.

۲. عدم نیاز به فضای بالای درب

یکی از ویژگی‌های درب ریلی این است که برای نصب آن نیازی به داشتن فضای زیاد بین دهانه درب و سقف پارکینگ نیست. این در حالی است که برای درب‌های سکشنال و رولی باید به اندازه کافی فضا بین چارچوب درب و سقف وجود داشته باشد، همچنین برای نصب جک نیز نیازی به فضای بالای درب نخواهید داشت، چون جک‌های درب پارکینگ اکثرا روی دیوار کناری نصب می‌شوند.

۳. اشغال فضای کمتر

شاید مهم‌ترین ویژگی درب‌های ریلی این باشد که فضای کمتری نسبت به دیگر درب‌ها اشغال می‌کنند. در مورد درب‌های معمولی و سکشنال و... نیاز است که هنگام باز و بسته شدن درب مقداری فضا جلوی آن خالی باشد. فضایی که در بقیه مواقع نیز بلااستفاده است.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • کاربرد قفل کرکره برقی هوشمند
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت