Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین قدیمی روز پنجشنبه در نشستی با فرماندار خلخال افزود: پست ۲۳۰ کیلوولتی شهر خلخال سومین پست ۲۳۰ کیلوولتی استان اردبیل پس از شهرهای اردبیل و نمین است که با هدف تامین برق مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ منطقه احداث و با بهره‌برداری از آن برق موردنیاز و نامحدود سرمایه‌گذاران متقاضی راه‌اندازی طرح‌های بزرگ صنعتی و تولیدی این شهرستان تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت: پروژه‌های ایجاد پست ۲۳۰ کیلو ولت و نیز خط انتقال جدید از خط انتقال نیروی شهرستان پره‌سر در استان گیلان به این منطقه برای تغذیه پست جدید در حال احداث شهرستان از چهار سال پیش آغاز شده و این پروژه‌ها در مرحله پایانی و آماده شدن برای بهره‌برداری هستند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: پروژه احداث پست ۲۳۰ کیلوولتی شهر خلخال هم‌اکنون از ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و با ارزش سرمایه‌گذاری هزار میلیارد ریال در حال آماده شدن برای افتتاح است.
او اضافه‌کرد: پروژه احداث خط انتقال جدید برای انرژی‌رسانی به این پست با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست و دکل‌های انتقال نیروی آن نصب شده است.
قدیمی با بیان اینکه با تلاش‌های صورت گرفته مشکل افت ولتاژ برق و خاموشی‌های ناشی از ناپایداری برق در ۲ بخش شاهرود و خورش‌رستم خلخال برطرف شده و به حداقل رسیده ، افزود: برای افزایش سطح پایداری برق مناطق یاد شده راه‌اندازی تولید برق با استفاده از ژنراتورهای تولید برق سه مگاواتی توسط سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این مناطق ضروری

می‌باشد.

او گفت: در صورت اعلام آمادگی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای راه‌اندازی این سیستم در ۲ بخش شاهرود و خورش‌رستم خلخال برق تولید شده توسط  بخش خصوصی به نرخ هزار و ۳۰۰ ریال به ازای هر کیلوولت خریداری می‌شود و این در حالی است که نرخ بهای برق تحویلی به مشترکین استان ۸۰۰ ریال است.

فرماندار خلخال نیز در این نشست فقدان زیرساخت‌های لازم از جمله پست‌های تامین برق قوی و پایدار را از جمله موانع موجود بر سر راه سرمایه‌گذاران راغب در این منطقه ذکر کرد.

فریدون بابایی گفت: با بهره‌برداری از طرح بزرگ پست ۲۳۰ کیلوولتی شهر زمینه راه‌اندازی واحدهای بزرگ صنعتی و تامین برق پایدار در بلند مدت فراهم خواهد شد.
 

برچسب‌ها انرژی برق اردبیل وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق اردبیل وزارت نیرو انرژی برق اردبیل وزارت نیرو سرمایه گذاران بهره برداری راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد

 بر اساس اعلام شرکت مادرتخصصی ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور به شرکت احداث، نگهداری و بهره برداری آزادراه خرم آباد – پل زال، عوارض خودروی سواری ۳۴۵ هزار ریال اعلام شده است.

همچنین عوارض تردد مینی بوس ۵۲۰ هزار ریال، کامیونت ۷۳۵ هزار ریال، اتوبوس ۶۰۵ هزار ریال و کامیون ۲ محور ۸۱۵ هزار ریال ابلاغ شد و برای تردد کامیون سه محور نیز عوارضی معادل یک میلیون و ۶۰ هزار ریال در نظر گرفته شده است.

عوارض جدید خودروی تریلی یک میلیون و ۲۷۰ هزار و نفت کش نیز یک میلیون و ۳۰۰ هزار ریال می‌باشد.

تاکنون نرخ عوارض خودرو‌های سواری درآزادراه خرم آباد – پل زال ۲۶۵ هزار ریال، وانت ۵۰۰ هزار ریال، مینی بوس ۴۰۰ هزار ریال، کامیونت ۵۶۵ هزار ریال، اتوبوس۴۶۵ هزار ریال، کامیون ۲ محور۶۲۵ هزار ریال، کامیون سه محور ۸۱۵ هزار ریال، تریلی ۹۷۵ هزار ریال و تانکر یک میلیون ریال بود.

آزادراه خرم آباد پل زال در حد فاصل ۲ شهر خرم آباد و اندیمشک به طول ۱۰۴ کیلومتر قرار گرفته که با هدف کاهش تصادف و زمان سفر، صرفه جویی سالانه ۴۰۰ میلیارد ریال در مصرف سوخت در زمان بهره برداری، کاهش ۶۰ کیلومتری طول مسیر نسبت به مسیر قدیمی خرم آباد - پلدختر - اندیمشک، کاهش بار ترافیکی و افزایش سرعت مطمئن در این مسیر احداث شد و در ۱۱ آبان سال ۸۹ به بهره برداری رسید.

ساخت این آزادراه حدود هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه داشته که ۵۰ درصد آن توسط دولت و بقیه توسط بخش خصوصی تامین شده که گفته می‌شود سهم دولت پس از پنج سال از محل صرفه‌جویی در مصرف سوخت خودرو‌ها برگشت داده شده و در اظهار نظر‌هایی عوارض دریافتی از خودرو‌ها در این آزادراه از ۱۸ سال تا ۳۰ سال پس از بهره برداری به بخش خصوصی تعلق خواهد گرفت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • بهره برداری از زورخانه ده ونک
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • بهره برداری از خانه بهداشت خوزنان آبیک
  • نرخ جدید عوارض آزادراه خرم آباد - پل زال اعلام شد
  • بهره‌برداری از ۲۴۰ پروژه عمران روستایی در استان اردبیل
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود