Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور گفت: سال گذشته میزان تولید پیله تَر ابریشم در گیلان از ۴۰۵ تن به ۴۸۳ تن رسید و میزان توزیع تخم نوغان ۲۵ درصد افزایش یافت. ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، عدیل سروی پیش از ظهر امروز در جلسه اقتصاد مقاومتی و جهش تولید در سالن غدیر استانداری گیلان با اشاره به لزوم توجه بیشتر به ظرفیت صنعت نوغانداری در گیلان اظهار داشت: امسال 2 پروژه اقتصاد مقاومتی نظیر پروژه پرورش کرم ابریشم، احیاء و بازسازی باغ توت و پروژه ابریشم‌کِشی و تولید نخ ابریشم در این حوزه پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز توسعه نوغانداری کشور با اشاره به برخی اقدامات انجام شده توسط این مرکز گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی بهره‌برداران، ایجاد شبکه مراقبت فعال کنترل بیماری‌های کرم ابریشم و توسعه شبکه توزیع تخم نوغان با همکاری سازمان جهاد کشاورزی بخشی از اقدامات انجام شده توسط مرکز توسعه نوغانداری کشور است.

سروی استفاده از ظرفیت‌های مشترک کمیته امداد برای آموزش زنان روستایی جهت توسعه نوغانداری و انجام پرورش پاییزه کرم ابریشم را جزو دیگر اقدامات برجسته مرکز توسعه نوغانداری کشور اعلام کرد و بیان داشت: در این راستا میزان توزیع تخم نوغان 25 درصد افزایش یافت و تعداد خانوار بهره‌بردار نیز از 7 هزار و 310 نفر به 9 هزار و 94 نفر رسید.

صادرات 3 میلیون دلاری فرش از گلستان/زنجیره تولید ابریشم در استان تکمیل شودرئیس سازمان دامپزشکی: جزو صادر‌کنندگان ‌‌دارو‌های "دام، طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم" شده‌ایم12 هیبرید کرم ابریشم تجاری سازی می شود

وی با بیان اینکه سال گذشته میزان تولید پیله تَر ابریشم از 405 تن به 483 تن رسید ابراز داشت: پیله تَر ابریشم تولید شده در استان گیلان عمدتاً توسط تجار برای ابریشم‌کِشی به دیگر استان‌ها انتقال داده می‌شود لذا احداث واحدهای ابریشم‌کِشی در استان ضروری است که در این راستا 5 نفر افراد متقاضی با ارائه 8 هزار میلیون ریال تسهیلات بانکی موردنیاز شناسایی کردیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان نیز در این جلسه با اشاره پروژه‌های این سازمان در حوزه اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: سال گذشته 16 پروژه در حوزه اقتصاد مقاومتی داشتیم که از این تعداد 4 پروژه به بهره‌برداری رسید و هم‌اکنون درصد پیشرفت تجمعی کل پروژه های اقتصاد مقاومتی حوزه صنعت حدود 85 درصد است‌.

فرهاد دلق‌پوش با بیان اینکه 7 پروژه حوزه صنعت دارای پیشرفت بالای 80 درصد و 5 پروژه نیز دارای پیشرفت فیزیکی 60 تا 80 درصد هستند ابراز داشت: در بخش تولید دستکش‌های لاتکس به‌علت عدم تخصیص به‌موقع تسهیلات توسط بانک‌های عامل دچار مشکل شدیم و امیدواریم میزان همکاری بانک‌ها با واحدهای تولیدی بیشتر شود.

وی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 100 درصدی واحد تولیدی دستکش گیلان، بهره‌برداری صنعت فیبر وینا در شهر صنعتی رشت و بهره‌برداری سایر طرح‌ها بیان کرد: شرکت کاسپین تامین گیلان که سالانه 107 میلیون آمپول و انواع داروهای تزریقی و محصولات دارویی تولید می‌کند از دیگر شرکت‌های برجسته استان است که برای 390 نفر شغل ایجاد کرده و باید مشکلات‌شان نیز رسیدگی شود.

انتهای پیام/612/ی

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مرکز توسعه نوغانداری کشور پیله ت ر ابریشم اقتصاد مقاومتی ابریشم ک شی کرم ابریشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۶۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات گل و گیاه این استان در طی سال‌های آتی گفت: میزان صادرات گل و گیاه مازندران به اندازه ۱۰ درصد تولیدات استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، الیاس لاریجانی، امروز_یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران یکی از بخش‌های زنجیره ارزش در این استان را با توجه به ظرفیت مازندران در تولید برگ شاخه بریده و گیاهان زینتی دانست و اظهار کرد: این تولیدات استان در سطح کشور به همین سبب بالاترین میزان تولید را دارد.

وی افزود: با توجه به ظرفیت این استان و برگزاری نمایشگاه‌ها و نیز ایجاد انگیزه در میان تولیدکنندگان، امیدواریم در سال‌های آتی میزان صادرات گل و گیاه مازندران بیش از ۲۰ درصد رشد می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه گل و گیاه مازندران میزان صادرات گل و گیاه این استان را به اندازه ۱۰ درصد تولیدات مازندران دانست و گفت: هم‌اکنون در این استان شش‌هزار بهره‌بردار در سطح ۷۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی استان در بخش تولید گل و گیاه مشغول به فعالیت هستند.

لاریجانی ادامه داد: میزان تولید گل و گیاه مازندران در سه بخش در مقام اول کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه صادرات گل و گیاه مازندران به کشورهای حاشیه خزر، کشور عراق و حاشیه خلیج فارس صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با اقدامات صورت گرفته میزان صادرات گل و گیاه مازندران و کشورهای هدف صادراتی این استان افزایش پیدا کند.

کد خبر 748823

دیگر خبرها

  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد