Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: بسیاری از درآمدها که باید قانوناً به خزانه کل کشور واریز بشود این واریز اتفاق نیفتاده است.

 

احد آزادی خواه، نماینده ملایر و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: تاخیر در ارائه گزارش دیوان محاسبات درباره تفریغ بودجه سال ۹۷ طبیعی است زیرا ما سال گذشته بحث انتخابات و کرونا را داشتیم که این علل باعث شد در ارائه این گزارش تاخیری صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: من معتقد هستم که گزارش تفریغ بودجه هر سال باید در سه ماهه اول سال بعد آماده و به مجلس ارائه شود.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی با اشاره به مخالفت دولت با گزارش تفریغ بودجه، گفت: تفریغ بودجه سال ۹۷ مثل گزارش های تفریغ دیگر سال های گذشته نیز مشهود از تخلفات اتفاق افتاده در نهاد اجرایی کشور بود از مسئله پتروشیمی ها گرفته تا نوسانات ارز و بانک مرکزی.

وی با بیا اینکه دیوان محاسبات در گزارش تفریغ۹۷ با اسناد و مدارک سخن می‌گوید، تصریح کرد: این نشانگر آن است که کشور از منابع درآمدی خوبی برخوردار است اگر بتوانیم درست از این منابع استفاده بکنیم و سیستم خزانه داری کشور، سیستم دیوان سالاری خزانه ای را خوب انجام بدهد یعنی دریافت و پرداخت را مبتنی بر یک سیستم واحد انجام بدهد کشور از نظر بودجه ای به مشکل بر نخواهد خورد ولی متاسفانه این اتفاق تا این لحضه در کشور رخ نداده است.

آزادی خواه بیان داشت: بسیاری از درآمدها که باید قانوناً به خزانه کل کشور واریز بشود این واریز اتفاق نیفتاده است یا بسیاری از تسهیلات بانکی بر اشتغال در بودجه ۹۷، قرار بود از طریق کمیته امداد و بهزیستی به دست نیازمندان برسد-نرسیده است.

وی افزود: بانک های عامل تخصیص مالی برای اشتغال نیازمندان ارائه ندادند و فقط ۳۷ درصد از منابع در اختیار نیازمندان قرار داده است.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: در مسئله تخصیص دلارهای دولتی که دولت برای واردات کالاهای اساسی قرار داده است ولی هیچ کالایی وارد نشده و به نوعی این دلار از دست رفته است.

آزادی خواه گفت: تخلفاتی آشکار و مشهودی صورت گرفته است که متاسفانه ضربه هایی به سیستم اقتصادی کشور می‌زند و این گزارش شاید به روسای نهادهای اقتصادی دولت فشار بیاورد و این را قبول نداشته باشند.

وی ادامه داد: از نظر من گزارش تفریغ بودجه به خوبی تهیه شده است و مردم می توانند گزارش های واقعی را تشخیص بدهند و نیازی به گفتن درست یا غلط آن نیست.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس همچنین گفت: در این روزهای کرونایی با منتخبان مجلس یازدهم در فضای مجازی در ارتباط هستیم که یکی از این جلسات مجازی بر موضوع نظارت بود و آقای عادل آذر هم حضور داشتند.

وی ادامه داد: در این جلسه بر این موضوع تاکید شد که این نوع نظارت دیوان محاسبات به صورت ناقص اتفاق می افتد و گزارش تفریغ بودجه باید به صورت فرآیندی به آن نگاه بشود به این معنا که باید آئین نامه داخلی را طوری قانون کنیم که دیوان محاسبات ملزم باشد که گزارش تفریغ سال قبل را در سه ماهه اول سال جدید در مجلس ارائه کند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: این اتفاق باعث می شود موارد تخلف به صورت جدا شناسایی شود و مراجع متخلف به صحن مجلس احظار بشود یعنی دیوان محاسبات تخلفات را بگوید و نهاد متخلف به مجلس بیاید و پاسخگو باشد و در تهایت نمایندگان همانند جلسه استیضاح وزرا با اعلام نظر خود رای گیری کنند و اگر آن فرد در مجلس رای نیاورد همان جا استیضاح بشود.

آزادی خواه تاکید کرد: من تمام تلاشم را در مجلس یازدهم خواهم کرد تا این طرح را ارائه کنم این دلیلی نمی شود که دیوان محاسبات با هزاران زحمت گزارش هایی را برای ارائه آماده بکند و فقط بیاید در صحن علنی مجلس بخواند و دیگر هیچ تاثیری در چرخه اقتصادی کشور نداشته باشد.

وی با اشاره به بیانیه رئیس دیوان محاسبات درباره ارائه محرمانه گزارش تفریغ به رئیس جمهور، گفت: این هیاهو های دولت را متوجه نمی شویم این دولت هیچگاه نخواسته است جایگاه اصلی مجلس و دولت را درک کند مثال عینی آن حضور نامنظم وزرا در مجلس است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی گزارش تفریغ بودجه دولت دیوان محاسبات آزادیخواه گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات آزادی خواه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۷۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت

به گزارش«نماینده»، جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه(۱۲،۱۱،۹) اردیبهشت ماه برگزار می شود و موارد زیر در دستور کار این هفته صحن علنی مجلس قرار می گیرد:

در این هفته قرار است گزارش کمیسیون تلفیق در مورد بخش دوم (جداول بودجه) بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد طرح مالیات بر سودا گری و سفته بازی و طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم بررسی شود.

همچنین نمایندگان در هفته پیش رو ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی ‎در مورد لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار،گزارش کمیسیون انرژی در مورد لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند به داوری و گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱) را بررسی می کنند.

گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح دوفوریتی استفساریه تبصره (۲) ماده واحده قانون اصلاح بند (و) ماده ۴۴ قانون برنامه ۵ ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران،گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه موافقتنامه همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پرتغال در حوزه های زبان، آموزش و فرهنگ و رسانه های جمعی و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد طرح استفساریه جز (۱) بند (الف) ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده در دستور کار صحن علنی این هفته مجلس قرار می گیرد.

همچنین گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مورد طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان، لایحه یک فوریتی الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت(۳) وگزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه اصلاح ‎ماده ۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه این هفته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بررسی می شود.

گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در مورد طرح اصلاح قانون نحوه اجرای محکومیت مالی ، لایحه اصلاح تبصره (۵) الحاقی به ماده واحده قانون سرباز قهرمان و واحده گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد لایحه یک فوریتی نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی از دیگر برنامه های هفته جاری صحن علنی مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان توسعه زنان سازمان همکاری اسلامی، گزارش کمیسیون عمران در مورد طرح یک فوریتی الحاق (۷) تبصره به ماده (۷) اساسنامه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابت تسهیل روند ساخت و ساز روستایی برای بومیان روستا و حمایت از دولت در جهت ساخت یک میلیون مسکن در سال و گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مورد لایحه پروتکل ارزیابی اثرات زیست محیطی ‎فرامرزی الحاقی به کنوانسیون چهارچوب حفاظت از محیط زیست دریایی دریای خزر در دستور کار هفتگی مجلس در هفته جاری قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • فیلم| تجمع دانشگاهیان بجنورد در حمایت از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • تجمع دانشگاهیان در حمایت از خیزش دانشجویان دانشگاه های آمریکا و اروپا
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند