Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@08:06:12 GMT

ایران ؛ دومین صادرکننده محصولات شوینده در منطقه

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۷۴۸۰

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  عبدالرضا مظفری صادرات سالانه محصولات شوینده را معادل ۱۸۰ تا ۲۲۰ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: ایران به لحاظ توان تولید و صادرات در بین کشورهای منطقه بعد از ترکیه رتبه دوم را دارد.

 

وی همچنین در پاسخ به اینکه مصرف محصولات شوینده و بهداشتی بعد از شیوع ویروس کرونا چقدر افزایش داشته است، اظهار کرد: هنوز آمارها جمع آوری نشده و عدد دقیقی از میزان افزایش مصرف و تولید این محصولات در دسترس نیست،‌ اما مصرف مایع دست شویی و صابون در بین محصولات شوینده بیشترین افزایش را داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران با بیان اینکه در زمینه محصولات شوینده هیچ کمبودی در بازار وجود ندارد، گفت که در حال حاضر میزان تولید از مصرف بیشتر است.مظفری در پایان خاطرنشان کرد که قیمت محصولات سلولزی افزایش قیمت نداشته و تا زمان مشخص شدن نرخ دستمزد و سایر مولفه‌های تاثیرگذار بر قیمت هم افزایش نخواهد یافت.

 

ایسنا

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: محصولات شوینده کرونا بهداشت اقتصاد جام نیوز ایران محصولات شوینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۷۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید

محسن رشید فرخی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما تولید شد که ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتن از این میزان به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد.

او متوسط تولید سالانه خرما در کشور را یک میلیون و ۳۰۰ تا یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن اعلام کرد و افزود: پتانسیل تولید یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن خرما هم در کشور وجود دارد، اما به دلیل کشاورزی خرده مالکی و سنتی در باغات قدیمی، میزان فعلی تولید هم مطلوب است.

رشید فرخی ادامه داد: با افزایش بهره وری در واحد سطح می توان ارزآوری و درآمد کشاورزان را ارتقا داد، اما به هیچ عنوان به دنبال افزایش سطح زیرکشت باغات نیستیم چراکه با توسعه باغات این احتمال وجود دارد که داستان پسته و خشکیدگی برخی باغات برای نخیلات تکرار شود.

رئیس انجمن ملی خرما با بیان اینکه دومین تولیدکننده خرما در دنیا هستیم، گفت:  بنابر آمار در بحث صادرات رتبه چهارم و پنجم در دنیا را دارا هستیم که براین اساس با اعمال سیاست های حمایتی و سیاست گذاری های مناسب مبنی بر اجتناب از اتخاذ تصمیمات خلق الساعه و مدیریت های جزیره ای ظرف مدت زمان ۵ سال می توان میزان ارزآوری را با افزایش ۲ برابری به ۸۰۰ میلیون دلار رساند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند