Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@18:30:44 GMT

تاثیر حساسیت فصلی بر ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۰۸۱۰۹

صراط:

محمد وجگانی در خصوص شباهت بین علائم کرونا و حساسیت فصلی، گفت: عمده‌ترین شباهت این است که هر دو، دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می‌کنند؛ یعنی ما علائم و نشانه‌ها را در بینی، حلق و حنجره داریم. البته تفاوت‌های بسیاری نیز بین این دو وجود دارد که در درجه اول مبتلایان به آلرژی می‌توانند با توجه به موارد اختلاف خیالشان راحت باشد و دغدغه و استرس کرونا را نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هر بخشی از بدن ممکن است درگیر واکنش‌های آلرژیک و حساسیتی باشد، اما آنچه که در دستگاه تنفسی فوقانی اتفاق می‌افتد که با اصطلاح قدیمی تب یونجه‌ای و یا با اصطلاح رینیت آلرژیک آن را می‌شناسیم، دستگاه فوقانی تنفس را مبتلا می‌کند و با بیماری کرونا از نظر حوزه تاثیر یکی هستند، اما از آنجا که رینیت آلرژیک یک واکنش آلرژی متفاوت است چندان نمی‌تواند بر روی کووید۱۹ موثر باشد ضمن اینکه بنده در این زمینه مقاله یا اطلاعات خاصی ندیده‌ام.

این استاد دانشگاه در ادامه اظهار کرد: یکی از مهمترین نکاتی که در حساسیت‌های فصلی باید به آن توجه کرد این است که افراد مبتلا خانوادگی و مسبوق به سابقه هستند یعنی فردی که امسال دچار رینیت آلرژیک می‌شود سال‌ها قبل هم مبتلا بوده است؛ بنابراین وقوع یک رینیت آلرژیک و واکنش آلرژیک در بینی از پولیپ گرفته تا آبریزش، چون از نظر خانوادگی به عنوان افراد ایتوپیک آن‌ها را می‌شناسیم و یا به عنوان افرادی که سابقه فامیلی داشتند دغدغه را مرتفع می‌کند.

او ادامه داد:، اما ممکن است یک همزمانی اتفاق بیفتد و اکنون با شیوع کرونا شرایط با گذشته متفاوت است. نمی‌خواهیم بگوییم رینیت آلرژیک هیچ تاثیری روی کرونا ندارد چه بسا این واکنش التهابی بتواند به نوعی زمینه‌ساز، مستعدکننده و اثرگذار بر روی کووید هم باشد.

وجگانی درباره اقدامات پیشگیرانه، یادآور شد: در واکنش‌های آلرژیک مهمترین مکانیزم و راهبرد اجتناب است. افرادی که به گل‌وگیاه یا گرد و غبار حساسیت دارند در درجه اول باید از ماسک استفاده کنند یا از حضور در محیط‌هایی که این موارد آلرژی‌زا در آنجا پراکنده است اجتناب کنند.

وی در خصوص تاثیر نگه داری حیوانات خانگی و ایجاد حساسیت تصریح کرد: در نگهداری حیوانات خانگی دو حالت وجود دارد، یکی زمانی است که افراد در روستا گاو، گوسفند، مرغ، خروس و ... دارند، یک زمانی هم هست که در خانه‌های آپارتمانی شهری می‌خواهند گربه یا سگ نگه دارند. کاملا این دو شرایط از هم متفاوت هستند. اگر قرار است در محیط‌های آپارتمانی شهری، حیوانات نگهداری شوند یکی از نکاتی که باید به آن توجه شود بحث آلرژی به پشم و موی این حیوانات است و مورد مهم‌تر نیز بحث ابتلا به بیماری‌های حیوانات است. برخی بیماری‌های مشترک داریم که از جمله خطرناک‌ترین آن‌ها بیماری‌هایی است که بین انسان و سگ اتفاق می‌افتد یعنی از سگ منتقل می‌شود مثل بیماری‌های انگلی خطرناکی که انسان می‌تواند به آن مبتلا شود.

وی که در یک گفت‌وگوی رادیویی صحبت می‌کرد، افزود: بنابراین در درجه اول بهداشت حیوان خیلی مهم است و در درجه دوم شرایط نگهداری آن نیز اهمیت دارد. صرف نظر از مسائل شرعی اگر بخواهیم در محیط زندگی خود بدون هیچ‌گونه برنامه‌ریزی علمی حیوانات را نگهداری کنیم قطعا خودمان را به مخاطره انداخته‌ایم.

منبع:ایسنا

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: کرونا مقابله با کرونا حساسیت فصلی صراط رینیت آلرژیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی

 متخصص عفونی با بیان اینکه تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است، گفت: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن صالحی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: پرتوها و عوامل شیمیایی دارای اثراتی بر ژنتیک افراد هستند و می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از عوامل و بیماری‌های عفونی مانند بیماری مالاریا و سالک در شرایطی خاص، افزایش پیدا می‌کند و تخریب اکوسیستم، تجارت، حمل و نقل و مهاجرت نیز می‌تواند اثراتی مثبت و منفی داشته باشند، افزود: علاوه بر انسان‌ها، حیوانات، گیاهان و جو زمین نیز در معرض آسیب قرار دارد.

متخصص عفونی تصریح کرد: افزایش حفره ازن در جو زمین می‌تواند اثرات زیست محیطی به همراه داشته باشد که از جمله آنها می‌توان به بارش باران‌های اسیدی که بر بیماری‌های تنفسی تأثیرگذار هستند و آسیب‌های کلیه و کبد اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و دستگاه تنفسی فوقانی و عفونت گوش میانی بیشتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است و مهاجرت مردم از شهرهای آلوده می‌تواند تبعات منفی از جمله افزایش بیماری‌های اندمیک را در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند وبا، تیفوئید، شیگلوز، آمبیاز و بعضی از بیماری‌های انگلی روده و بیماری انگلی خونی، شپش و گال در این مهاجرت‌ها بیشتر دیده می‌شود، گفت: افزایش دما می‌تواند افزایش تکثیر پشه آنوفل و مالاریا را در پی داشته باشد و تکثیر بعضی از جوندگان و پشه خاکی که سالک را بیشتر می‌کند، افزایش می‌دهد.

متخصص عفونی اضافه کرد: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود و آلودگی هوا نیز افزایش تعداد arbovirus را در پی خواهد داشت که بعضی از این ویروس‌ها تب دانگی و بیماری زیکا را ایجاد می‌کند.

صالحی با بیان اینکه بیماری اسپیروکتی می‌تواند در اثر آلودگی هوا تشدید شود که این بیماری تظاهرات پوستی ، مفصلی ، قلبی و CNS دارد، افزود: با توجه به تعدد صدمات آلودگی هوا در بیماری‌های عفونی، توصیه‌های مرتبط باید مد نظر قرار گیرد و استفاده از اجاق گاز برقی و استفاده از گاز برای سوخت ماشین از جمله راهکارهای کاهش الودگی هوا و تأثیرات آن به شمار می‌رود.

کد خبر 751506

دیگر خبرها

  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل