Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام ؛ به منظور پیشگیری از ویروس کرونا و سلامت کارکنان، اقدامات قابل قبولی در زمینه تحویل ماسک های تنفسی و دستکش های یکبار مصرف، ضد عفونی و گندزدایی سرویس های ایاب و ذهاب ، نظافت و گند زدایی دستگیره های درب ها ، پله ها و غیره انجام شده است

به  گزارش خبرگزاری برنا از ایلام ؛دکتر نوریان با اشاره به اینکه فرهنگ پیشگیری از ویروس کرونا در این واحد صنعتی نهادینه شده است،گفت: در راستای مسئولیت های اجتماعی و کمک به سربازان سلامت استان بیش از 1500 لباس یکبار مصرف و دو هزار عدد ماسک N95 تحویل دانشگاه علوم پزشکی استان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و جمعی از مدیران کل دستگاههای اجرایی استان از پالایشگاه گاز ایلام افزود: بیش از 400 لیتر آب ژاول برای رقیق سازی با 40 هزار لیتر آب به بخشداری چوار برای ضد عفونی معابر شهری و روستاهای اطراف این واحد صنعتی تحویل شده است.

اوخاطرنشان کرد :تشکیل جلسات کمیته سلامت با موضوع پیشگیری از ویروس کرونا، جمع آوری دستگاههای ثبت اثر انگشت و جایگزین آن با سیستم چهره نگاری ، انجام تب سنجی از کلیه کارکنان در گیت های ورودی ،تهیه مواد شوینده، گندزدا ، ممانعت از ادامه کار کارکنان با بیماری زمینه ای و بیماری های تنفسی، تنها بخشی از اقدامات انجام شده در این واحد صنعتی می باشد.

وی اظهار داشت: به منظور پیشگیری از ویروس کرونا و سلامت کارکنان، اقدامات قابل قبولی در زمینه تحویل ماسک های تنفسی و دستکش های یکبار مصرف، ضد عفونی و گندزدایی سرویس های ایاب و ذهاب ، نظافت و گند زدایی دستگیره های درب ها ، پله ها و غیره انجام شده است.

وی تصریح کرد: این واحد صنعتی در زمینه های مختلف برای پیشگیری از ویروس کرونا قدمهای مثبتی برداشته است.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام در بازدید از پالایشگاه گاز ایلام با اشاره به اینکه صاحبان واحدهای تولیدی می بایست نسبت به حفظ سلامت کارگران به عنوان مهمترین سرمایه های اجتماعی توجه ویژه ای داشته باشند،گفت:توسط وزارت بهداشت، برای هر صنف و فعالیتی، پروتکل های بهداشتی ابلاغ شده است که کلیه باید آن ها را رعایت کنند.

" حیدر نعمتی" با بیان اینکه پروتکل های بهداشتی توسط واحدهای صنعتی و تولیدی استان رعایت شود و با دقت در راستای حفظ سلامت خود فعالیت کنند،افزود: می بایست از ظرفیت های شرکت های پالایش گاز و پتروشیمی در توسعه استان استفاده شود و یکی از زمینه های توسعه استان، استفاده از ظرفیت این واحدها است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تصریح کرد: یکی از راههای مقابله با ویروس کرونا، رعایت مسائل بهداشتی می باشد و با هم افزایی و تعامل تلاش شود تا این بیماری شکست داده شود تا زندگی مردم به روال عادی برگردد.

وی اظهار داشت: باید مدیران بر حضور دوسوم نیروها در محل کار توجه ویژه داشته باشند و اگر کارگری مشکل زمینه ای و بیماری دارد، با توجه به افزایش ابتلای این بیماری در بین سایرین، از دورکاری استفاده کرده یا مرخصی استحقاقی بگیرند.

همچنین مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام، نیز در این بازدید ضمن تبریک هفته کار و کارگر گفت: بحث حمایت از کارگران یکی از برنامه های اصلی این اداره کل است که با هم افزایی و تعامل واحدهای کارگری، می توان نقش بسزایی در توسعه استان ایفا گردد

" شکراله شیرخانی" افزود: برنامه‌های ابلاغی جدید از سوی وزارت برای هفته کار ابلاغ شده است که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با استفاده از بستر فضای مجازی و رسانه‌ها اطلاع رسانی می‌شود.

وی اظهار داشت: تعامل حداکثری کلیه واحدهای کارگری با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی باعث تعامل و هم افزایی،افزایش اشتغال و کاهش مسائل کارگری خواهد شد.

شایان ذکر است که معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، مدیرکل صنعت،معدن و تجارت ، معاون روابط کار اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام به صورت سرزده از پالایشگاه گاز ایلام بازدید کردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گاز ایلام پیشگیری کرونا معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار پیشگیری از ویروس کرونا پالایشگاه گاز ایلام کار و رفاه اجتماعی واحد صنعتی کل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس