Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه محمدرسول الله تهران بزرگ گفت: هموطنان کلیمی، ارامنه و زرتشتی که دچار مشکلات معیشتی پیدا کردند از این بسته های حمایتی دریافت خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی دانا سردار محمدرضا یزدی، فرمانده سپاه محمدرسول الله تهران بزرگ در حاشیه کمک مومنانه در مصلای تهران در جمع خبرنگاران گفت: بعد از اینکه ویروس کرونا مشکلی را برای مردم به وجود آورد کارد درمان ، پزشکان و همه بسیجیان برای کمک به مردم به میدان آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مشکل معیشتی و اقتصادی در تمام دنیا حاکم شده است در کشور ما هم این مشکل ایجاد شده است عنوان کرد: مقام معظم رهبری در نیمه شعبان به کمک مومنانه اشاره کردند تا کسی با مشکل معیشت به ویژه در ایام ماه رمضان مواجه نشود.

وی افزود: براین اساس آحاد مرد و مسئولان در اردوگاه رهبر انقلاب اجتماعی را ایجاد کردند و همه پای کار آمدند به خصوص مردم که ۸ سال جنگ تحمیلی را اداره کرده و ۴۰ سال پشتیبان انقلاب بودند.

یزدی با بیان اینکه ما هم بیشتر تشویق شدیم که این کار را ساماندهی کنیم تصریح کرد: در ۱۴ استان امروز این همایش را به ظهور رساندیم وعلاوه بر اینکه در تهران ۲۰۰ هزار سبد کالا را به درب خانه مردم برد، در مصلای تهران ۵۰ هزار بسته معیشتی را آماده کردیم تا با حفظ شان و منزلت نیازمندان به دست آنها برسد.

فرمانده سپاه محمدرسول الله تهران بزرگ با اشاره به اینکه ارزش ریالی کالا ها بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ هزار تومان است خاطرنشان کرد: این بسته ها به دست نیازمندانی که شغل آنها در این ایام مشکل پیدا کرده می رسد ضمن اینکه هموطنان کلیمی، ارامنه و زرتشتی که دچار مشکلات معیشتی پیدا کردند از این بسته های حمایتی دریافت خواهند کرد.

یزدی با اشاره به اینکه این اقلام در ۲۲ منطقه تهران توزیع خواهد شد خاطرنشان کرد: بعد از ماه رمضان اگر باز هم نیاز به کمک باشد مردم در صحنه هستند و کمک خواهند کرد.

وی یادآور شد: در مرحله سوم کارت های هدیه توزیع خواهیم کرد تا هرخانواده مطابق با نیاز و سلیقه خود اقلام مورد نیاز را تامین کند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۹۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایتی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران از خیزش ضد صهیونیستی دانشجویان و اساتید آمریکا
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • انعکاس مطالبات مردم در بسته شهروند خبرنگار
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد