Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکان امریکایی از احتمال بروز سکته مغزی ناگهانی در برخی بزرگسالان بین ۳۰ تا ۵۰ ساله در اثر ویروس کرونا می‌گویند.

به گزارش رسانه های آمریکا پزشکان از افزایش شواهدی سخن می گویند که از لخته شدن خون بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» به شکلی غیرعادی حکایت دارد. لخته شدن خون بیماران می تواند منجر به سکته مغزی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توماس آکسلی، جراح مغز در نیویورک به همراه همکارانش در روزهای گذشته با بیمارانی روبرو شده اند که یا علائم ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا نداشتند و یا تنها از علائم خفیف ابتلا به این ویروس رنج می بردند. این بیماران به دلیل سکته مغزی در بیمارستان بستری شدند.

گزارش ما نشان می‌دهد که موارد سکته مغزی ناگهانی در میان بیماران جوان طی دو هفته گذشته هفت برابر شده است. اغلب این افراد سابقه بیماری ندارند و با علائم خفیف [بیماری «کووید ۱۹»] یا بدون علائم در خانه خود بودند.

به گفته توماس آکسلی تست کرونای این بیماران که کمتر از ۵۰ سال داشتند مثبت بوده است. این جراح مغز آمریکایی می گوید: «ویروس [کرونا] به نظر می رسد که با ایجاد لخته در شریان ها باعث سکته مغزی می شود.»

او می افزاید: «گزارش ما نشان می دهد که موارد سکته مغزی ناگهانی در میان بیماران جوان طی دو هفته گذشته هفت برابر شده است. اغلب این افراد سابقه بیماری ندارند و با علائم خفیف [بیماری «کووید-۱۹»] یا بدون علائم در خانه خود بودند.»

به گفته وی دو نفر از این بیماران با تاخیر با اورژانس تماس گرفته بودند. گزارش های متعددی طی هفته های گذشته از عدم تماس یا تاخیر در تماس با اورژانس همزمان با شیوع ویروس جدید کرونا منتشر شده است.
به نظر می رسد که شهروندان آمریکایی با توجه شمار زیاد بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» تصور می کنند که نباید در شرایط فعلی با اورژانس تماس بگیرند.

سکته مغزی در افراد زیر ۵۰ سال به ویژه در رگ های بزرگ مغز امری نادر محسوب می شود. نتایج یافته های توماس آکسلی و همکارانش قرار است در نشریه پزشکی نیو اینگلند (New England Journal of Medicine) چاپ شود./ یورونیوز 

اخبار مربوط به ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سکته مغزی ناگهانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۹۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سکته گوش چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمد اجل لوئیان با بیان اینکه سکته گوش یک نامگذاری غلط است، افزود: همین بیماری برای چشم هم وجود دارد، یعنی سکته چشم هم داریم. آنچه که مردم را نگران می‌کند و ناراحت کننده است سکته مغز یا قلب است. این کلمه، سکته گوش با سکته مغز و قلب، خیلی فاصله دارد. سکته مغز و قلب مغایر حیاتی دارد؛ اما سکته گوش خیلی ترسناک و نگران کننده نیست. ولی واقعیت امر این است که بنا بر دلایلی گوش به یک مرتبه شنوایی را ازدست دهد که این اصطلاح را سکته گوش می‌گویند.

وی ادامه داد: وقتی این اتفاق افتاد، بیمار باید در ظرف یک الی دو هفته اول به پزشک مراجعه کند. پزشک متخصص ارزیابی می‌کند و اگر به طور ناگهانی شنوایی، از دست رفته باشد و به اصطلاح سکته گوش رخ داده باشد که البته سکته گوش هم ممکن است نصف نیمه و ناقص باشد، اگر زود مراجعه کنند، درمان‌ها جواب می‌دهد و نصف بیمار‌ها خوب می‌شوند و شنوایی بر می‌گردد.

به گزارش مهر، این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: در مورد کسی که بعد از سکته گوش، سوت گوشی پیدا کرده است، پزشک باید ارزیابی‌ها و درمان‌ها را کرده باشد، شنوایی سنجی می‌خواهد. حتماً ام آر آی می‌خواهد. اگر این آزمایش‌ها انجام شده و مشخص شده است که عارضه جدی نیست؛ بنابراین این عارضه خیلی مهم نیست. سوت ممکن است خوب شود و ممکن است ادامه داشته باشد، آن سوت را می‌شود برایش کاری کرد. سوت گوش ممکن است به رغم درمان‌ها بهبود پیدا نکند و یا ممکن است خوب شود بنابراین اگر سوت کشیدن برای فرد ناراحت کننده است باید مجدداً به پزشک متخصص مراجعه کند تا درمان پیدا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که سطح شنوایی که بعد از سکته گوش کاهش پیدا می‌کند ممکن است باعث از دست رفتن کامل شنوایی شود و آیا سمعک تنها راه درمان است، گفت: ممکن است نیاز به سمعک نباشد. تعریف‌های علمی برای سکته ناقص گوش وجود دارد. اگر احیاناً سکته گوش در حدی باشد که مریض نتواند زندگی عادی اش را داشته باشد می‌تواند از سمعک استفاده کند و شنوایی بهبود پیدا کند. باید یک شنوایی شناس ارزیابی کند که آیا این فرد با سمعک بهبود پیدا می‌کند یا خیر.

عجلوییان با بیان اینکه تأثیر استفاده از هندزفری به مدت طولانی در گوش بر روی سکته گوش از نظر علمی ثابت نشده است، افزود:، ولی اصولاً صدا‌های بلند و طولانی مدت روی شنیداری تأثیر می‌گذارد. افرادی که در محیط‌های شلوغ صدایی کار می‌کنند، در معرض کاهش شنوایی قرار دارند. اگر هندزفری را با صدای ملایم در مدت کوتاه‌تری بشنویم مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بعد از مدتی باید به گوش استراحت دهیم. گذاشتن هندزفری در طولانی مدت با صدای بلند، کاهش شنوایی ممکن است ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون