Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمایش بالینی یک دارو برای درمان آسیب‌های تنفسی بیماران مبتلا به کووید- 19 به زودی در اسکاتلند آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، اسکاتلند قصد دارد به زودی نخستین آزمایش بالینی یک دارو را برای درمان آسیب شدید تنفسی و التهاب ریه بیماران مبتلا به کووید- 19 آغاز کند.

پژوهشگران "دانشگاه داندی" (University of Dundee) اسکاتلند در نظر دارند آزمایش‌هایی را برای بررسی یک داروی مهارکننده موسوم به "brensocatib" آغاز کنند تا با کمک آن به غلبه بر التهاب ناشی از کروناویروس در ریه بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه عفونت ناشی از کووید- 19 در بیشتر افراد، سطح متوسطی دارد اما تا 20 درصد بیماران معمولا به التهاب ریه دچار می‌شوند و ممکن است برای تنفس، به ونتیلاتور نیاز داشته باشند.

این گروه پژوهشی قصد دارند در بخشی از پروژه توقف کووید- 19، به بررسی قابلیت brensocatib در کاهش آسیب حاد ریه و برطرف کردن نیاز به ونتیلاتور بپردازند. آنها امیدوارند که این درمان بتواند به بیماران کمک کند تا مدت کوتاه‌تری به ونتیلاتور وابسته باشند و روزهای کمتری را در بیمارستان سپری کنند تا بدین ترتیب بار مسئولیت از دوش کادر درمان برداشته شود.

آزمایش‌هایی که تاکنون صورت گرفته‌اند، نشان می‌دهند که brensocatib می‌تواند التهاب را در ریه افراد مبتلا به بیماری‌های حاد ریوی کاهش دهد؛ در نتیجه پژوهشگران امیدوارند که این دارو بتواند اثر مشابهی را نیز بر بیماران مبتلا به کووید- 19 داشته باشد.

پژوهشگران در نظر دارند تا در اوایل ماه مه، 300 داوطلب را از 10 بیمارستان‌ در سراسر انگلستان مورد بررسی قرار دهند. نیمی از داوطلبان این پروژه، علاوه بر مراقبت‌های استاندارد بیمارستان، brensocatib را نیز دریافت خواهند کرد اما نیم دیگر داوطلبان فقط مسکن دریافت می‌کنند.

"جیمز چالمرز" (James Chalmers)، پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: آمار بالای بیمارانی که به ونتیلاتور و مراقبت شدید نیاز دارند، می‌تواند از عوامل افزایش مرگ و میر در سراسر جهان باشد. ما امیدواریم که brensocatib بتواند به کاهش میزان مرگ و میر و نهایتا توقف کووید- 19 کمک کند.

وی افزود: جامعه پزشکی پیشتر هرگز با چنین شرایط پیش‌بینی نشده‌ای برای ارائه درمان رو به رو نشده بود. ما امیدواریم که به کار بردن این دارو در شرایطی که هیچ درمان مورد تاییدی وجود ندارد، بتواند به کاهش آسیب‌های ناشی از کووید- 19 کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کووید 19 دارو تنفس کرونا در جهان یک دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج

  به گزارش خبرنگار­ خبرگزاری صدا و سیما؛ مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با بیان این مطلب گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، همو دیالیز، دیالیز صفاقی، بال پروانه‌ای، پیوند، سرطان، اختلالات مزمن روان، اوتیسم و ام اس بابت خدمات دندانپزشکی از مزایای صندوق تا سقف معینی در سال بهره مند می‌شوند.   دکتر ناصحی گفت: در خصوص بیماری تالاسمی از افتخارات ما در سال‌های اخیر کاهش تولد بیمار تالاسمی ماژور و در برخی سال‌ها به صفر رسیده و بیمه سلامت در این مسیر نقش موثری در تامین منابع برای تشخیص بیماری داشته است.   وی افزود: در حال حاضر بیمه سلامت در درمان، تامین دارو و برخی جراحی‌ها نگاه ویژه به بیماران تالاسمی داشته است.   مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: بیماران تالاسمی که به دارو‌های تولید داخل حساسیت داشته باشند با تجویز پزشک معتمد می‌توانند از پوشش بیمه‌ای دارو‌های خارجی بهرمند شوند.

دیگر خبرها

  • اولین داروی رشد دندان آزمایش می‌شود
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور