Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، در ایام شیوع ویروس کرونا در کشور، انجمن موسیقی شعبه استان همدان با همکاری اساتید و هنرمندان خود توانسته با اجرای برنامه‌های متعدد و متنوع مجازی ضمن پیگیری فعالیت‌های خود، لحظات مفرحی را برای علاقمندان به این هنر فاخر ایجاد کند.

رئیس انجمن موسیقی استان همدان در این باره اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات انجمن که از همان اوایل شیوع این ویروس رقم خورد، برگزاری پویش «در خانه بمانیم» بود که طی فراخوانی از همه اهالی موسیقی دعوت کردیم با ارسال کلیپ کوتاهی از آخرین آثار خود ما را همراهی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«علی آقامحمدی» افزود: در همان سه روز اول بیش از ۱۰۰ اثر کوتاه به دست ما رسید و هنوز هم این کار ادامه دارد. ما در حال نشر این آثار در کانال‌ها و صفحه رسمی انجمن برای عموم هستیم.

وی اجرای کنسرت آنلاین «گروه شهسواران» به سرپرستی «قادر شهسواری» را از جمله اقدامات دیگر انجمن موسیقی استان عنوان کرد و گفت: این کنسرت در ایام نوروز در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا بدون تماشاگر اجرا و به صورت آنلاین برای علاقمندان در شبکه‌های مجازی کشور نمایش داده شد.

رئیس انجمن موسیقی همدان با اشاره به دیگر برنامه‌های انجمن موسیقی افزود: برگزاری ورک‌شاپ و جلسات آنلاین پرسش و پاسخ و همچنین رایزنی برای تهیه و فروش آثار هنری (عموماً موسیقی و نقاشی) از هنرمندان مطرح استان و فروش آنها به نفع نیازمندان و بخصوص کارگران فصلی بیکار شده در این ایام از جمله اقدامات دیگر ما است.

وی با اشاره به خسارت‌هایی که در این ایام متوجه جامعه فرهنگ و هنر از جمله حوزه موسیقی کشور شده، ادامه داد: بحران فعلی حوزه موسیقی استان هم در بخش روانشناسی و هم مالی، خسارت‌هایی به دنبال داشت که از مهمترین آنها می‌توان به تعطیلی آموزشگاه‌ها و قطع درآمد مدرسین موسیقی که عموماً هیچ منع درآمد دیگری ندارند اشاره کرد.

آقامحمدی افزود: اگر در شرایط کنونی حمایت‌های لازم از هنرمندان ما صورت نگیرد، متاسفانه باید شاهد نزول هنر و فرهنگ غنی خود باشیم. امیدواریم با تدابیر مناسبی که از طرف مسئولان اندیشیده و اجرا می‌شود، این نواقص هم رفع شود.

وی گفت: البته این شرایط باعث ایجاد فرصت‌های مقطعی از قبیل تدریس مجازی برخی افراد از طریق اینترنت و فضای مجازی شده است که البته بیشتر شامل حال افراد تازه‌کار و دوستانی است که به دنبال کسب تجربه و حتی مطرح شدن هستند.

رئیس انجمن موسیقی همدان ادامه داد: متاسفانه با وجود برنامه‌ریزی و آمادگی، جشنواره موسیقی سال گذشته استان به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نشد که امیدواریم با خارج شدن جامعه از این شرایط بتوانیم هر چه سریعتر این جشنواره را برگزار کنیم.

آقامحمدی افزود: البته در صورت مهیا نشدن شرایط، علاوه بر پیگیری امور جاری و پویش‌های هنری مجازی موثر، جشنواره موسیقی مجازی را در همدان اجرا خواهیم کرد.

کد خبر 504422 برچسب‌ها موسیقی ایرانی استان همدان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسیقی ایرانی استان همدان انجمن موسیقی استان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۲۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد

هنرمند اهل سیستان و بلوچستان معتقد است که استفاده‌ی بی‌اجازه از آهنگش در سریال «نون خ» یکی از تاسف بارترین ترادژی‌های زندگی هنری‌اش شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال «نون خ» یکی از آثارِ پربیننده تلویزیون در سال‌های اخیر بوده است. اثری که با پرداختن به فرهنگِ اقوام و رفتن به سمتِ سوژه‌ای جذاب، توانسته در دل مخاطبان جای خود را باز کند. «نون خ» با محوریت مردمانِ کُرد، تمرکزش را روی گویش‌های منطقه کردستان و کرمانشاه گذاشته است.

در سری جدیدی این سریال، بخشی از داستان در سیستان و بلوچستان اتفاق می‌افتد و تهیه کنندگان این سریال برای این بخش از داستان‌شان از موسیقی محمدعلی دلنواز(محمد حسنی)‌ استفاده کرده‌اند. گویا هیچ هماهنگی برای این کار با محمدعلی دلنواز انجام نشده است. حتی در تیتراژ سریال هم نامی از این هنرمند بیان نشده است. حالا محمدعلی دلنوازی با انتشار متنی به این موضوع اعتراض کرده است.

در ادامه متن منتشر شده از سوی محمدعلی دلنواز خطاب به تهیه کنندگانِ سریال «نون خ» را می‌خوانید:

 

«پس از سال‌ها فعالیت در حوزه موسیقی روزهای گذشته با یکی از تاسف بارترین تراژدی‌های زندگی هنری خود مواجه شده‌ام و آن اینکه توسط یک سریال تلویزیونی بنام نون خ به کارگردانی آقای سعید آقاخانی و با تهیه کنندگی آقای مهدی فرجی یکی از ساخته‌های بنده به نام بهار با آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی اینجانب محمدعلی دلنواز(محمدحسنی) و با خوانندگی باسط ضرابی، شعر یوسف بلوچ پسابندری و با همنوازی گروه آدینک به سرپرستی بنده، در سریال نون خ به سرقت و تاراج برده شده، به نحوی که نسخه کپی این اثر آن هم بدون کسب اجازه از خالق و صاحب اثر در قسمت هشتم سریال نون خ فصل پنجم از دقیقه 25 تادقیقه 29 به عنوان تم اصلی گنجانده شده به گونه‌ای که در تیتراژ سریال هیچ نامی از صاحب اثر و نوازندگان گروه آدینک، برده نشده است.
اینجانب محمدعلی دلنواز به عنوان بخشی از هویت فرهنگی و هنری جغرافیای خود ضمن مراتب خرسندی و سپاس از توجه نون خ به بلوچستان، عمل غیر حرفه‌ای دست اندر کاران سریال نون خ را برای این سرقت هنری مذمت نموده و از سینماگران و هنرمندان کشور درخواست ورود به این موضوع و حمایت و همراهی جهت برقرای عدالت و انصاف برای به تاراج رفتن حاصل دسترنج زندگی هنری خود را دارم...»

 

در این ویدیو بخش‌هایی از سریال نون خ را می‌بینید که در آن از موسیقی محمد دلنواز استفاده شده است
 

 

البته این تنها اعتراض از سوی اهالی موسیقی به سریال «نون خ» نیست؛ چندی پیش هم حسین صفامنش نسبت به استفاده‌ی تهیه کنندگانِ این سریال از آثارش اعتراض کرده بود. صفامنش هم گفته بود که از آثارش بدون اجازه و رضایت او در این سریال استفاده شده است.

صبح روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت 1403، تهیه کننده سریال «نون خ» در نشست خبریِ عوامل این سریال، در پاسخ به اعتراضِ حسین صفامنش گفته است: «ما در بخش کولبرها از موسیقی آقای صفامنش استفاده کردیم، البته نافی موضوع مالکیت معنوی نیستم اما تصورم نبود شکایت کنند. فکر می‌کردم او زنگ می‌زند و می‌گوید دمت گرم، وقتی به کولبرها پرداختی از این قطعه استفاده کردی. البته درباره حقوق مادی و معنوی این حق با آقای صفامنش است و حتماً برای جبران ماجرا در خدمت هستم. در این 2 فصل قبلی تلاشی هم صورت گرفت که بتوانیم با او مذاکره کنیم. اما سعید آقاخانی دنبال صدای بکری بود اما نشد از ایشان استفاده کنیم. آرزو دارم موفق باشند.»

حال باید دید که واکنش تهیه کننده سریال «نون خ» به اعتراض جدیدی که از سوی هنرمندِ سیستان و بلوچستانی مطرح شده، چه خواهد بود؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • رامین حسین پور بهترین آهنگساز فستیوال لس‌آنجلس شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!