Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@00:25:00 GMT

متن کامل طرح الحاق یک تبصره به قانون انتخابات سه‌گانه

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۱۲۸۳۶

به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز چهارشنبه(سوم اردیبهشت 99) کلیات طرح دوفوریتی الحاق یک تبصره به قانون انتخابات ریاست‌جمهوری و خبرگان رهبری را تصویب کردند.

همچنین، بهارستان‌نشینان با تصویب این طرح دوفوریتی خواهان مجازات‌هایی برای آن دسته از افرادی که گزارش‌های خلاف در روند بررسی صلاحیت‌ها ارائه می‌کنند، شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل این طرح به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی

ریاست مجلس شورای اسلامی

احتراما طرح ذیل که به امضای 39 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسیده است، جهت طی مراحل قانونی تقدیم می‌شود.

مقدمه(دلایل توجیهی):

سوابق برگزاری انتخابات در بیش از 4 دهه در نظام مقدس جمهوری اسلامی بیانگر این واقعیت است که به خاطر حساسیت موضوع در مورد داوطلبین، گزارشات مختلفی به مراجع تصمیم‌گیری از طریق اشخاص حقیقی و حقوقی ارسال یا تسلیم می‌شود و به علت محدودیت زمانی(قانونی) و کثرت داوطلبین عملا از عوامل اجرایی و نظارت امکان بررسی دقیق را سلب می‌نماید و از طرفی برای ذی‌حق امکان پیگیری در مجرای قانونی پیش‌بینی نشده و اصلاحات قانونی در این زمان‌ها تنها به اعلام کلی رد اکتفا شده، لذا جهت ضمانت گزارش‌‌ها که ضریب خطای عمدی یا سهوی را به حداقل برساند طرح ذیل با قید دوفوریت به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌شود:

عنوان طرح:

الحاق یک تبصره به قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی

تبصره الحاقی- هرگاه گزارش ارسالی به مراجع اجرایی و نظارتی انتخابات به ادعای ذی‌نفع خلاف واقع باشد، داوطلب می‌تواند به محاکم صالح قضایی شکایت نموده و در صورت اثبات خلاف بودن گزارش، گزارش‌دهنده در صورتی که به اتکاء مسئولیت در یکی از مراجه استعلامی، این گزارش خلاف را داده، متخلف و به دو سال انفصال از خدمات محکوم خواهد شد. گزارش‌دهندگان غیر مسئول در دستگاه‌‌های ذیربط، به شش ماه حبس تعزیری محکوم خواهند شد.

این قانون عطف به ما سبق برای یک دوره می‌شود.

همچنین اسامی نمایندگانی که این طرح را امضا کرده‌اند، به شرح زیر است:

محسن کوهکن

علیرضا تابش

فریدون احمدی

رضا کریمی

صدیف بدری

محمدرضا پوربافرانی

 کروش کرم‌پور حقیقی

محمدرضا امیرحسنخانی

ابوالفضل سروش

مسعودی

فتحی

علیجانی زمانی

دلخوش اباتری

جعفرزاده ایمن‌آبادی

بابایی‌صالح

امیر خجسته

مهرداد لاهوتی

جبار کوچکی‌نژاد 

هادی قوامی

جلال محمودزاده

نیک‌فر لیالستانی

حمید گرمابی

محمد عزیزی

همتی

مصطفی کواکبیان

فرشادان

ناهید تاج‌الدین

خدیجه ربیعی فرادنبه

علی ادیانی

گلمرادی

بادامچی

بهمنی

علیرضا بیگی

زهرا سعیدی‌مبارکه

زهرا ساعی

قاسم احمدی‌لاشکی

سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی

محمدحسین فرهنگی

سیداحسان قاضی‌زاده‌هاشمی

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۲۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است و مجلس پیش‌رو باید گامی در راستای اصلاح آیین‌نامه داخلی بردارد.

علی جعفری آذر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌شرقی با اشاره به ضعف آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: اصلاح آئین‌نامه داخلی مجلس، گامی مهم در روند قانون‌گذاری است و مجلس پیش رو باید گامی در راستای اصلاح آئین‌نامه داخلی بردارد.

وی افزود: آرای ممتنع یکی از مهم‌ترین اشکالات آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی و بیانگر ضعف نماینده و مجلس است، چراکه به نمایندگان مجوز رأی ممتنع می‌دهد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو خاطرنشان کرد: بهبود وضعیت کشور و اصلاح امور اجرایی امری ضروری در حکمرانی است که با استفاده اصولی از عنصر قانونی استیضاح توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌توان به آن جامه عمل پوشاند.

جعفری‌آذر با انتقاد از دخالت نمایندگان در بعضی امور ادامه داد: عزل و نصب مدیران با دخالت نمایندگان مجلس شورای اسلامی مسئله‌ای است که موجب تأثیرگذاری منفی در اعتماد مردم نسبت‌به قوه مقننه می‌شود.

وی با اشاره به شایسته‌سالاری در استخدام‌های دولتی گفت: با توجه به شرایط کنونی حاکم بر ادارات و انواع مختلف استخدام‌ها، انگیزه‌های کاری از بین رفته است و مردم از عملکرد ادارات و سازمان‌های دولتی رضایت ندارند.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در خصوص توجه به مسئله آموزش و پرورش افزود: نبود نظارت بر طیف‌های گسترده مدارس و توزیع نشدن عادلانه مدارس دولتی ناشی از بی‌برنامگی وزارت آموزش و پرورش است که موجب مشکلات اجتماعی، اقتصادی و ترافیکی برای شهروندان شده است.

کد خبر 751618

دیگر خبرها

  • ملایر چشم انتظار دور دوم انتخابات مجلس/ مشارکت چشمگیری در راه است
  • داوطلبانی که بالاترین رای را کسب کنند، وارد مجلس می‌شوند
  • برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس آمادگی کامل داریم
  • صندوق اخذ رای الکترونیکی چگونه کار می‌کند؟
  • مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است
  • اصلاح آیین‌نامه داخلی مجلس، گام مهمی در روند قانون‌گذاری است
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • راند دوم