Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@12:56:25 GMT

اپلیکیشن شاد؛ اجبار یا اختیار

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۱۳۰۷۶

اپلیکیشن شاد؛ اجبار یا اختیار

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه اجبار در استفاده از اپلیکیشن شاد مشکلات عدیده‌ای را برای دانش آموزان، خانواده‌ آن‌‎ها و معلمان ایجاد کرده، گفت: آموزش و پرورش توضیح دهد، هدف از هزینه گزاف برای راه اندازی این اپلیکیشن چه بوده است؟

به گزارش ایمنا، سیدحمایت میرزاده درباره اجبار استفاده معلمان و دانش آموزان از اپلیکیشن شاد، گفت: نخستین سئوال این است که آیا از ابتدای اسفندماه که مدارس تعطیل شد؛ آیا آموزش توسط معلمان و مدارس هم تعطیل شد یا این آموزش از طرق مختلف صورت می‌گرفت که جواب این سئوال قطعا مثبت بوده و باید پذیرفت که آموزش و تعلیم و تربیت به دانش آموزان طی دوره شیوع ویروس کرونا تعطیل نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم گرمی مغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید اجازه داد این روند تا پایان سال تحصیلی ادامه داشته باشد و دانش آموزان و معلمان از طریق فضای مجازی و همچنین کمک شبکه آموزش دروس عقب افتاده را جبران و دروس تدریس شده را یادآوری و تمرین کنند.

هزینه گزاف آموزش و پرورش برای اپلیکشن شاد چه نتیجه‌ای دارد؟

وی تصریح کرد: در چنین شرایطی که تعامل بین معلم و دانش آموز حدود دو ماه است که در فضای مجازی شکل گرفته و امور آموزشی از این طریق پیش برده می‌شود، چه لزومی دارد با تحمیل هزینه‌ای گزاف اپلیکیشن یا شبکه شاد را راه اندازی و اجبار کرد.

میرزاده با یادآوری اینکه اگر این اپلیکیشن حالت اختیاری یا پایلوت داشت ایرادی به آن وارد نبود، تأکید کرد: اجبار نصب این اپلیکیشن مشکلات عدیده‌ای را برای خانواده‌‎ها، دانش آموزان و معلمان به وجود آورده است.

وی با برشمردن ایرادات نصب اجباری اپلیکیشن شاد، اضافه کرد: نخستین ایراد اینکه تلفن همراه برخی از معلمان پیشرفته و هوشمند نیست تا این برنامه را نصب کنند؛ ثانیاً شبکه اینترنت همه جای کشور را تحت پوشش ندارد؛ ثالثا همه دانش آموزان گوشی تلفن همراه ندارند و رابعاً برخی از خانواده‌ها نیز اعتقادی به تهیه گوشی برای فرزندان خردسال و نوجوان خود ندارند.

این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: حتی در برخی خانواده‌ها که پدری چندین دانش آموز در منزل دارد، فقط می‌تواند  اپلیکیشن شاد را برای یکی از فرزندان خود نصب کند لذا اجبار اپلیکیشن شاد مشکلات بسیاری را به دنبال داشته است.

نقض حریم خصوصی معلمان در اپلیکیشن شاد

میرزاده با  انتقاد از اینکه با نصب اجباری این اپلیکیشن به حریم خصوصی معلمان نیز تعرض شده است، گفت: گوشی تلفن همراه یک وسیله شخصی است و نباید فردی را اجبار به نصب یک برنامه روی تلفن همراه کرد. افزون بر این، چرا باید معلمان اطلاعات شخصی خودشان را در اپلیکیشن شاد وارد کنند. حتی برخی دانش آموزان و خانواده آن‌ها نیز نسبت به این موضوع معترض بودند.

وی تأکید کرد: آموزش و پرورش باید توضیح دهد کدام تحقیق و نظرسنجی ثابت می‌کند که چنین اپلیکیشنی برای دانش آموزان ضرورت دارد؛ البته اگر این اپلیکیشن اختیاری بود هیچ اشکالی نداشت ولی اجبار آن این همه مشکلات و مصائب را به وجود آورده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تأکید بر اینکه باید به معلمان اعتماد کرد و اختیار نحوه تعامل با دانش آموز را به او داد، گفت: مگر تا امروز آموزش و پرورش رأساً در کلاس‌ها حاضر می‌شد تا بر نحوه تدریس نظارت داشته باشد؛ بنابراین بهترین کار این است که هر چه سریع‌تر بخشنامه اجبار از اپلیکیشن شاد لغو و استفاده از آن اختیاری قلمداد داشت تا نارضایتی خانواده‌ها، دانش آموزان و معلمان کاهش یابد./

منبع: خانه ملت

کد خبر 420407

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شبکه شاد نماینده مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق آموزش و پرورش دانش آموزان اپلیکیشن شاد تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۳۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، خانم رئیسی در مدرسه شبانه روزی دوپلان علاوه بر آموزگاری، معاون پرورشی دانش آموزان است و دوستدار محیط زیست به طوری که به دانش آموزان کشت انواع گیاه دارویی را اموزش داده است.
وی تنها به آموختن و تربیت دانش آموزان اکتفاء نکرده و به دنبال شناخت استعداد‌های بچه‌های این منطقه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • رسالت معلمان ارتقای علمی و معنوی دانش آموزان است
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی