Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه هنرمندان پیشکسوت، نشست هم‌اندیشی تعدادی از هنرمندان و تقدیر از مدیرعامل پیشین موسسه هنرمندان پیشکسوت با حضور مدیرعامل و هیئت مدیره جدید این موسسه برگزار شد.

در این نشست هنرمندان پیشکسوتی همچون هوشنگ توکلی، ابراهیم حقیقی، حسن ریاحی، پری ملکی، قطب‌الدین صادقی، داوود رواسانی، احمد آزاد، اسماعیل آذر، مریم معترف، محمد حمزه‌زاده، محسن علی‌اکبری و مهدی افضلی رییس هیئت مدیره، سید عباس عظیمی مدیرعامل پیشین و سید محمد طباطبائی مدیرعامل فعلی موسسه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه هوشنگ توکلی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در سخنانی به سابقه تاریخی موسسه و چگونگی شکل‌گیری و تاسیس آن پرداخت.

توکلی گفت: اکنون موسسه هنرمندان پیشکسوت با کمک همه دوستان به ‌ویژه عباس‌ عظیمی به جایی رسیده‌ که می توان در این موسسه برای رفاه و مهم‌تر از آن فعالیت هنرمندان برنامه‌ریزی کرد.

این هنرمند پیشکسوت اظهار داشت: یکی از کارهای بسیار مهمی که توسط عباس‌ عظیمی انجام شد، شناسایی هنرمندان خارج از مرکز بود و از این بابت ممنون او هستیم. در صورتی که هنرمندان مایل بودند ماموریت عباس عظیمی تمدید شود و او کنار ما باشد تا از خدمات و تجربیاتش استفاده ‌کنیم اما متاسفانه میسر نشد.

هوشنگ توکلی همچنین درباره مدیرعامل جدید موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: زمانی که با آقای ‌طباطبایی آشنا شدم، او را جوان با انگیزه و علاقمند به فرهنگ و هنر دیدم. این آشنایی مربوط به زمانی است که خود طباطبایی هم نمی دانست قرار است جایگزین عباس عظیمی شود. بعدها متوجه شدم وی دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان است که از این مسیر  خدمات بسیاری به هنرمندان ارائه کرده است.

وی تاکید کرد: اکنون اولویت ما حفظ و ارتقای موسسه است و همه باید برای رسیدن به این هدف کمک کنیم و این همان تصمیمی است که عباس عظیمی هم با آن موافق و هم‌سو است.

سپس سیدعباس‌عظیمی مدیرعامل پیشین موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: من پیش از این با آقای ‌طباطبایی کار کرده‌ام و حتی پیشنهاد داده بودم که وی عضو هیأت مدیره جدید باشند. قرار نیست رفتن من باعث ناخشنودی هنرمندان شود چرا که تمام تلاش ما در این موسسه برای خوب بودن حال هنرمندان ‌است.

وی ادامه داد: همیشه تاکید کرده ام که ما یک مسیر عاطفی را طی کرده‌ایم و بر همین اساس علیرغم این ‌که همیشه با مشکلات و موانعی روبه‌رو بودیم و نگرانی‌هایی وجود داشت اما تمام تلاشم این بوده که همه چیز به خوبی و طبق برنامه پیش برود. اینکه موسسه هنرمندان پیشکسوت با همه فراز و نشیب‌هایی که طی کرده امروز به این جایگاه رسیده‌ به دلیل رابطه عاطفی و احساسی است که هنرمندان بسیار به آن دلخوش هستند و با روحیه‌ای که من از  ‌طباطبایی سراغ دارم قطعا همین روند عاطفی را طی خواهد کرد.

عظیمی گفت: خواهش من این است که به دنبال مقابله با مخالفین نباشیم. هنر ما این است که مخالفین را جذب کنیم. کسانی که ما را نقد می‌کنند، دوستدار ما هستند و اگر مسیر به درستی پیش‌ برود ما را حمایت خواهند کرد.

در ادامه این نشست سید محمد طباطبایی مدیرعامل جدید موسسه هنرمندان پیشکسوت در سخنانی ابتدا یاد و خاطره هنرمندان پیشکسوتی که در سال ۹۸ در گذشتند را گرامی داشت.

وی در ادامه با بیان اینکه هنرمندان پیشکسوت ستون‌های فرهنگ و هنر ایران هستند گفت: هرچه داریم از خدا است و من هم همواره به خداوند تکیه کرده‌ام و امیدم به غیر از خدا به کسی نیست و با امید به خدا برای خدمت به این موسسه پا گذاشته‌ام.

وی در ادامه افزود: با ۲ دهه تجربه حضور در عرصه فرهنگ و هنر به موسسه آمده‌ام. هیچ وقت جز در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت نداشته‌ام و همه تجربه و انرژی‌ام را آورده‌ام تا کاری درخور شان و جایگاه هنرمندان پیشکسوت انجام دهم.

طباطبائی گفت: همیشه و همه جا گفته‌ام که زحمت‌ها و تلاش‌های آقای عظیمی برای موسسه هنرمندان پیشکسوت در چند سال گذشته را نمی‌توان کتمان کرد و اگر منکر زحمات وی شویم حتما از مدار انصاف خارج شده‌ایم.

مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت افزود: از سوی دیگر به جرأت می‌توانم بگویم در این چند سال بعد از آقای عظیمی هیچ‌کس به اندازه بنده مدافع و همراه موسسه هنرمندان پیشکسوت نبوده‌ است.

طباطبایی ادامه داد: باورم این است که این جا نه مدیر هستم و نه مدیرعامل، اگر این جا هستم برای این است که افتخار می‌کنم به بزرگوارانی خدمت کنم که ستون فرهنگ وهنر این مملکت هستند.

وی تاکید کرد: این موسسه به لحاظ معنوی و محتوایی جایگاه بسیار رفیعی دارد، امیدوارم با کمک هنرمندان پیشکسوت و بزرگوار بتوانیم جایگاه قانونی آن را نیز به نقطه‌ای که شایسته است برسانیم.

طباطبایی در پایان گفت: از همه هنرمندان پیشکسوتی که برای موسسه زحمت کشیده‌اند قدردانی می‌کنم به ویژه از داریوش ارجمند که در راه‌اندازی و رفع مشکلات موسسه همواره پیشقدم بوده‌اند و نیز از محمود عزیزی که در هیئت مدیره قبلی موسسه زحمات زیادی را متقبل شده‌اند امیدوارم این بزرگواران همواره همراه موسسه باشند.

در ادامه این نشست هر کدام از هنرمندان پیشکسوت در سخنانی از تلاش‌های مدیریت پیشین موسسه قدردانی کرده و به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

همچنین در این مراسم از ۷ سال مدیریت سید عباس عظیمی در موسسه هنرمندان پیشکسوت تقدیر شد.

کد خبر 4908387 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: موسسه هنرمندان پیشکسوت بازیگر سینما عباس عظیمی ویروس کرونا موسیقی ایرانی برنامه تلویزیونی تئاتر ایران فیلم سینمایی سینمای مستند رادیو نمایش شبکه یک سیما فیلم کوتاه شبکه پنج سیما سازمان صداوسیما فیلم مستند فیلم خروج موسسه هنرمندان پیشکسوت فرهنگ و هنر عباس عظیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۳۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی

نخست‌وزیر هند اظهاراتی اسلام‌هراسانه را در جریان یک تجمع انتخاباتی مطرح کرد که خشم چهره‌های برجسته مسلمان و مخالفان دولتش را در پی داشت.

به گزارش مشرق، هند، پرجمعیت‌ترین کشور جهان، در حال برگزاری طولانی‌ترین انتخابات پارلمانی جهان برای مدت ۶ هفته است؛ انتخاباتی که انتظار می‌رود حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا»، متعلق به «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند در آن برای سومین دور متوالی به قدرت برسد.

نارندرا مودی در سخنانی در یک تجمع انتخاباتی بزرگ در ایالت راجستان در غرب این کشور، مسلمانان کشورش را تحت عنوان «نفوذی‌ها» و «کسانی که بچه‌های بیشتری دارند» توصیف و ادعا کرد مخالفان دولت او در صورتی که در نتیجه انتخابات به قدرت برسند، ثروت کشور را در میان آنها توزیع خواهند کرد.

مودی در حالی که با هیاهوی جمعیت مخاطبان سخنرانی خود مواجه شد، گفت: «وقتی آنها (اعضای حزب مخالف موسوم به حزب کنگره) در قدرت بودند، گفتند مسلمانان اولین حق را نسبت به منابع دارند. آنها همه ثروت شما را جمع خواهند کرد و آن را در میان کسانی که بچه‌های بیشتری دارند، توزیع خواهند کرد. آنها ثروت کشور را در میان نفوذی‌ها توزیع خواهند کرد.»

مودی ادامه داد: «آیا شما فکر می‌کنید پولی که به سختی کسب کرده‌اید باید به نفوذی‌ها داده شود؟ آیا شما چنین چیزی را می‌پذیرید؟»

طرح این اظهارات اسلام‌هراسانه از سوی مودی، واکنش‌های منفی مخالفان او را در پی داشت؛ مخالفانی که از مدت‌ها پیش مودی و حزب بهاراتیا جاناتا را متهم به استفاده از لفاظی‌های تفرقه‌افکن با هدف پیشبرد دستور کار ملی‌گرایی هند کرده‌اند.

در پی این صحبت‌ها، اعضای مخالفان دولت هند، از کمیسیون انتخابات این کشور خواستند درباره نقض قوانین انتخاباتی توسط مودی تحقیقات انجام دهد.

بر اساس این قوانین، سیاستمداران هند نباید بر مبنای «طبقه یا احساسات اجتماعی» رای‌دهندگان را خطاب قرار دهند. طبق این قوانین «فعالیت‌هایی که ممکن است اختلافات را بدتر سازند یا تنش یا نفرت دوجانبه را بین مذاهب و جوامع ایجاد کنند» نیز ممنوع هستند.

چهره‌های برجسته جامعه مسلمانان هند این نگرانی را دارند در صورت به قدرت رسیدن مجدد حزب بهاراتیا جاناتا شکاف‌های اجتماعی که از قبل در این کشور در حال شکل‌گیری بوده‌اند، وخیم‌تر شوند. مودی به خاطر صحبت‌های روز یکشنبه‌اش با واکنش‌های منفی از جانب این چهره‌ها مواجه شده است.

«رانا ایوب» یک خبرنگار مسلمان برجسته هندی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در اینجا دیگر از حرف‌های در لفافه و رمزی خبری نیست. بلکه ما با یک حمله مستقیم، هدفمند و آشکار بر مبنای نفرت علیه یک جامعه طرف هستیم.»

«اسدالدین اویسی» یک قانونگذار مسلمان و رئیس حزب «مجلس اتحاد مسلمین همه هند» اظهار کرد: «مودی از مسلمانان با لفظ نفوذی و مردمی با بچه‌های زیاد حرف زد. مودی از ۲۰۰۲ تاکنون تنها چیزی که تضمین کرد سوءاستفاده از مسلمان و رای جمع کردن بوده است.»

«مالیکارجون خرج» رئیس حزب مخالف «کنگره» در هند از اظهارنظرهای مودی تحت عنوان «سخنرانی مروج نفرت» و «حقه‌ای کاملا فکر شده برای منحرف کردن توجه» یاد کرد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • عکس| جدیدترین پست اینستاگرامی بهنوش طباطبایی در حرم امام رضا(ع)
  • ادب از که آموختی؟... از روزنامه اعتماد!
  • تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت
  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • روند تکامل هوش مصنوعی... از اصول اولیه تا نوآوری‌های مختلف
  • دستگیری معترضان و مخالفان کمک به اسراییل در آمریکا
  • (تصویر) تیپ ورزشی جدید بهنوش طباطبایی
  • هنرمندان مازندرانی به عیادت مش فتاح رفتند
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • ببینید | مسعود ده‌نمکی: حاجی گرینوف‌ها جزو مخالفان سر سختم هستند