Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@23:38:08 GMT

نهادهای دینی در حمایت از مدافعان سلامت درخشیدند

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۱۵۶۴۲

نهادهای دینی در حمایت از مدافعان سلامت درخشیدند

هفته سلامت امسال از یکم تا هفتم اردیبهشت با شعار محوری حمایت همگانی از مدافعان سلامت برگزار می شود که روز جمعه (پنجم اردیبهشت ماه) با عنوان روحانیون، نهادهای دینی و همدلی مومنانه در مقابله با کرونا نامگذاری شده است. نقش روحانیت و نهادهای دینی در شکل گیری، پیروزی انقلاب اسلامی و حضور آنها در بحران های مختلف بعد از انقلاب از جمله هشت سال دفاع مقدس بر همگان آشکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن صابری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره حمایت همگانی از مدافعان سلامت اظهار داشت: نهادهای دینی از این آزمون نیز سربلند و پیروز بیرون آمده اند؛ از همان ابتدای بروز بحران کرونا در ایران، روحانیت و طلاب علوم دینی با حضور در مراکز درمانی و نقاهتگاه ها، کنار کادر بهداشتی درمانی به عنوان مدافعان سلامت علاوه بر ارائه خدمات مراقبتی به بیماران، به پایش سلامت، خدمت به بیماران و همراهان آنها، گندزدایی و ضدعفونی مراکز درمانی، معابر و خیابان های شهرها و روستاها در کشور با رویکرد جهادانه اقدام کردند.
وی ادامه داد: از اقدامات برجسته دیگر نهادهای دینی از جمله مساجد و هیأت های مذهبی، تهیه و توزیع موادضدعفونی، دستکش و ماسک بین مردم و حتی تحویل آنها در منازل بیماران ترخیص شده است.
به گفته صابری، تهیه و توزیع بسته های معیشتی بین مردم به ویژه اقشار مستضعف جامعه یادآور حمایت های مردمی در زمان هشت سال دفاع مقدس است. بیانات مکرر مقام معظم رهبری در تقدیر از مدافعان سلامت یکی از مهمترین حمایت های بی نظیر یکی از مقتدرترین رهبران سیاسی از ابتدای بحران کرونا تا حال بوده است.

همچنین حمایت ایشان از تصمیمات اتخاذ شده در ستاد مقابله با کرونا و تاسی نهادهای دینی و تابعه ایشان در تبعیت از دستورالعمل های صادر شده از ستاد مقابله با کرونا در طول دو ماه گذشته بی سابقه بوده است. از جمله مصادیق همدلی و همراهی نهادهای دینی در سطح کشور با ستاد مقابله با کرونا می توان به برگزار نشدن مراسم سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری در صحن رضوی، برگزار نشدن نماز جمعه و نماز جماعت در مصلی و مساجد طی دو ماه گذشته، همچنین برپا نشدن مراسم اعیاد شعبانیه و سایر مراسم مذهبی اشاره کرد.

وی گفت: حمایت مراجع عظام تقلید از مدافعان سلامت و تخصیص سهمی از وجوهات شرعی به مقابله با کرونا نیز از جمله خدمات ارزنده روحانیت در این برهه زمانی بوده است.
این استاد دانشگاه یکی دیگر از اقدامات انجام شده در راستای همدلی مومنانه با توجه به نزدیک شدن به حلول ماه مبارک رمضان را جمع آوری کمک های مردمی، تهیه بسته های معیشتی توسط مساجد و هیئت های مذهبی همچنین توزیع آن بین اقشار مستضعف جامعه اعلام کرد.   
صابری خاطرنشان کرد: حمایت نهادهای عمومی همانند بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و تولیت آستان قدس رضوی در اختیار نهادن بخشی از امکانات خود در حوزه مقابله با کرونا همانند تولید مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش نیز مثال زدنی است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله همدلی پروندهٔ خبری دیپلماسی دینی و کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله همدلی ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله همدلی مدافعان سلامت مقابله با کرونا نهادهای دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند

مدیرکل بیمه سلامت ایلام گفت: ۱۰ هزار بیمار خاص در این استان تحت پوشش و مشمول حمایت‌های بیمه سلامت هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام به نقل از روابط عمومی بیمه سلامت، نورالدین رحیمی روز چهارشنبه گفت: بودجه اختصاصی به صندوق بیماران خاص، صعب‌العلاج و نادر در سال جاری از 70 هزار میلیارد ریال به 90 هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

وی بیان کرد: 10 هزار بیمار خاص و صعب العلاج در استان ایلام مشمول حمایت این صندوق و اداره کل بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان ایلام با بیان اینکه مراجعه بیماران خاص در ایلام به مراکز درمانی 61 هزار مرتبه بوده است، یادآور شد: بیش از 530 میلیارد ریال بابت حمایت از بیماران خاص توسط بیمه سلامت پرداخت شده است.

رحیمی با بیان اینکه 107 بیماری خاص مشمول حمایت‌های این صندوق است، گفت: یکی از خدمات ارزشمند در این دولت تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج است که در گذشته فقط چهار بیماری، تالاسمی، دیالیز، ام اس و بیماری خاص حمایت می‌شدند.

مدیرکل بیمه سلامت ایلام با اشاره به اینکه در این دولت 27 بسته خدمتی برای بیماران خاص تعریف شده است، افزود: بر این اساس وقتی بیماری به مراکز درمانی مراجعه می‌کند هزینه درمان رایگان بوده و در بحث ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب العلاج نیز حمایت‌های 100 درصدی در رابطه با این بیماران انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بیمه سلامت به دنبال ارتقای خدمات برای افراد تحت پوشش است به طوری که در استان 450مرکز طرف قرارداد بیمه سلامت استان است.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • راهپیمایی کارکنان نهادهای اروپایی در حمایت از فلسطین
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با ارزش‌های اسلامی است
  • نسل جدید مدافعان ایتالیایی، آینده ای درخشان پیش رو دارد / فیلم
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • دشمن تلاش دارد اعتماد مردم به نهادهای دینی را مخدوش کند