Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اسبق سازمان صداوسیما در واکنش به حاشیه های سریال زیرخاکی گفت:سریال «زیرخاکی» از آن دسته سریال‌هایی است که با مجموعه حدود ۱۵۰ نفر عوامل مختلف، است چنانچه با خطا، کوتاهی، تقصیر، تخلف و اشتباه یک فرد بخواهیم محصول ۱۵۰ نفر را زیر سوال ببریم. در درجه اول باید بررسی شود میزان تخلف چقدر است و در آینده متناسب با آن تخلف برخورد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط به مصلحت نیست، چون الان نیازمند محصول فرهنگی‌ایم.

حاشیه‌هایی که چندی است گریبان تلویزیون را گرفته، تحت‌الشعاع قرار دادن پخش یا عدم پخش بعضی از سریال‌هاست که با موضع‌گیری یا رفتارهای خارج از عرف برخی بازیگران، دچار مشکل می‌شود. یکی از این سریال‌ها، «زیرخاکی» شبکه اول سیما است.

محمد صوفی، کارشناس رسانه و معاون اسبق سازمان صداوسیما در واکنش به این اتفاقات، تصریح کرد: «اصول حرفه ای و قوانین و مقررات حکم می‌کند که هرکسی در یک نهاد فرهنگی، رسانه‌ای و هنری کار می‌کند حتماً به قواعد، اصول و هنجارهای آن نهاد پایبند باشد. به ویژه در جمهوری اسلامی به خصوص رسانه‌ملی که تعریف رسانه‌ پاک را دارد؛ کسانی باید در این رسانه برنامه‌سازی ‌کنند و مشاغل مختلفی داشته باشند به هنجارها و اصول سازمان صداوسیما پایبند باشند.»

این معاون اسبق سازمان صداوسیما در خصوص توقیف یا پخش اینگونه سریال‌ها و برنامه‌ها، تأکید کرد: «یک محصول فرهنگی که تولید می‌شود حالا در چه در سینما و چه در رادیو و تلویزیون حاصل فکر، اندیشه و تلاش‌های ماه‌ها و روزهای طیف وسیعی از آدم‌هاست. به عنوان تهیه‌کننده، کارگردان، نویسنده، بازیگر، عوامل فنی و مدیران بخش‌های مختلف و در عین حال هزینه‌های بسیاری از حیث مادی و معنوی که ماه‌ها زمان صرف آن شده است. در واقع زمان زیادی می‌برد تا یک محصول خلق شود؛ از ایده‌پردازی تا نوشتن و تصویب آن فیلمنامه و تصویربرداری و تدوین تا به مرحله پخش رسیدن.»

بیشتربخوانید:تلویزیون اجازه پخش سریال «زیرخاکی» را می‌دهد؟

وی خاطرنشان کرد: «سریال «زیرخاکی» از آن دسته سریال‌هایی است که با مجموعه حدود ۱۵۰ نفر عوامل مختلف، است چنانچه با خطا، کوتاهی، تقصیر، تخلف و اشتباه یک فرد بخواهیم محصول ۱۵۰ نفر را زیر سوال ببریم. در درجه اول باید بررسی شود میزان تخلف چقدر است و در آینده متناسب با آن تخلف برخورد شود. در این شرایط به مصلحت نیست، چون الان نیازمند محصول فرهنگی‌ایم.»

این کارشناس رسانه مراقبت‌های لازم پیش از به کارگیری عوامل را مهم برشمرد و تأکید کرد: «حالا در این شرایط نباید بگذاریم جلوی محصول فکر و اندیشه ۱۵۰ نفره این سریال تلویزیونی گرفته شود. نمی‌توانیم این سریال را پخش نکنیم و به جای آن پخش شود؛ چنانچه خطای بزرگی بوده در آینده یا بازیگر ممنوع‌الفعالیت شود و یا به تذکر و جریمه مالی و نقدی بسنده شود.»

بیشتربخوانید:سریال "زیرخاکی" به خاطر " گوهر خیراندیش" پخش نمی شود؟

صوفی تصریح کرد: «وقتی شبکه یک سیما تصمیم گرفت سریال «نون.خ» که مربوط به ماه مبارک رمضان بود را بعد از سریال «پایتخت» پخش کند به این خاطر بود که در راستای اهداف ستاد ملی مبارزه با کرونا گام بردارد؛ یعنی زیستی با نشاط و مفرح برای مردم رقم بزند.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «باید به مخاطب احترام بگذاریم؛ چون مدت‌ها است تیزر و آنونس این سریال پخش می‌شود و به مردم گفته شده در آینده‌ای نزدیک شاهدِ سریال «زیرخاکی» خواهد بود و توقعی در مردم ایجاد شده و مصلحت نیست این توقع را پاسخ ندهیم.»/خبرآنلاین

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان صداوسیما سریال ها ۱۵۰ نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۶۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان گفت گزارش اخیر هیئت نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) که در آن گفته شده که این سازمان از وضعیت «زنان و دختران، آزادی رسانه‌ها، دستگیری و بازداشت خودسرانه، مجازات بدنی و اعدام» نگران است، بی‌اساس خوانده و افزود گزارش‌های یوناما تکرار، مملو از پروپاگند و بدون ارایه اسناد است و حقوق همه اتباع، اعم از زنان و مردان در کشور تأمین است..

مجاهد افزود حقوق هیچ کس در افغانستان تلف نشده بلکه حقوق شرعی زن و مرد در افغانستان تامین است و مردم پیشتر از قبل به حقوق خود دسترسی دارند.

در قسمت بازداشت‌های مقام‌های حکومت پیشین هم  مجاهد می‌گوید که هیچ کسی بازداشت نشده و نه هم اسنادی دراین رابطه وجود دارد.

مجاهد تصریح نموده است:«در عموم راپورت‌های یوناما همیشه مملو از پروپاگند می‌باشد و برای تخریب اذهان عامه می‌باشد و برای ثبوت ادعاهای خود هم اسنادی ندارند.»

ذبیح‌الله مجاهد هم‌چنین می‌افزاید که رسانه‌ها با در نظر داشت قوانین و ارزش‌های ملی کشور فعالیت دارند و هیچ تهدیدی علیه کارمندان دولت پیشین وجود ندارد.

این در حالی است که دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) با نشر گزارش سه‌ ماهه‌اش تحت عنوان وضعیت حقوق‌بشری در افغانستان، از وضعیت زنان و دختران، آزادی رسانه‌ها، دستگیری و بازداشت خودسرانه، مجازات بدنی و اعدام ابراز نگرانی کرده است.

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دراین گزارش می‌گوید که در پنج روز ۷۹ غیرنظامی در افغانستان کشته شده‌اند.

در این گزارش پنج صفحه‌ای، وضعیت حقوق زنان و دختران، تلفات حمله‌های هوایی خوست و پکتیا، آزادی رسانه‌ها، بازداشت مقام‌های حکومت پیشین، مجازات بدنی و سایر موضوعات مرتبط به حقوق‌بشری در کشور زیر بررسی قرار گرفته است.

در بخشی از گزارش یوناما آمده است: «در یک حمله در غرب کابل به تاریخ ۶ جنوری، دست‌کم ۵ غیرنظامی کشته شدند و ۲۰ تن دیگر زخم برداشتند. در انفجار یک بس مسافربری در ۹ جنوری در منطقه الوخیل ناحیه ۱۶ شهر کابل، ۳ تن کشته شدند و ۱۳ تن دیگر زخم برداشتند و در انفجار دیگر در غرب کابل در یک مرکز تجارتی ۳ تن کشته شدند و ۳۵ تن زخم برداشتند و در آخرین رویداد در همین ماه در ولایت کندهار، یک مهاجم با انفجار واسکت‌ انتحاری‌اش در میان مردم، باعث کشته و زخمی‌شدن دست‌کم ۷۵ تن شد.»

یوناما در این گزارش از «وضعیت زنان و دختران، آزادی رسانه‌ها، دستگیری و بازداشت خودسرانه، مجازات بدنی و اعدام ابراز نگرانی کرده و گفته که با وجود اعلام عفو عمومی؛ اما تهدیدات علیه کارمندان دولت پیشین افغانستان هم‌چنان پابرجا است».

در بخش دیگر این گزارش یوناما آمده که در حمله‌های هوایی پاکستان در ۱۸ مارچ بر ولایت خوست یک تن کشته و ۲ تن دیگر زخمی شدند و به همین ترتیب هفت غیر نظامی در ولایت پکتیکا کشته شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • گزارش یوناما درباره وضعیت افغانستان اشتباه و نادرست است
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • جریمه سزای گرانفروشی رادیاتور
  • جریمه نقدی برای متهم پرونده قاچاق دارو در تربت حیدریه
  • عکس| تصویری زیرخاکی از امید حاجیلی
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم در یاسوج
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالا‌های آسیب‌رسان سلامت
  • جریمه ۱۰ میلیارد ریالی به اتهام هدر دادن سوخت رایانه ای در خوروبیابانک
  • متخلفان تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • متخلفان‌تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند