Web Analytics Made Easy - Statcounter

ربات بوستون دینامیکز با استفاده از آی پد و یک رادیوی دو سویه که پشت آن سوار شده به پزشکان کمک می‌کند. کادر درمان می‌توانند ربات را به چادرهای تریاژ ارسال کنند تا بیماران مشکوک به ابتلاء به کووید ۱۹ را ارزیابی کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛  به نقل از انگجت، ربات «اسپات» که در شرکت بوستون دینامیکز ساخته شده، قابلیت‌های مختلفی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌تواند در دفتر کار مسیر خود را بیابد، در را باز نگه دارد و یک ریکشا را دنبال خود بکشد، اما جالب‌ترین و جدیدترین ویژگی آن احتمالاً قابلیت مراقبت از کادر درمان در همه گیری کووید ۱۹ است.

در همین راستا ربات‌های اسپات به کادر درمان کمک می‌کنند تا از راه دور بیماران را در بیمارستان بریگام و زنان بوستون دسته بندی کنند.

این شرکت نرم افزار و سخت افزارهای پزشکی از راه دور خود را به اشتراک گذاشته و امیدوار است پلتفرم‌های دیگر نیز از آن استفاده کنند.

ربات بوستون دینامیکز با استفاده از آی پد و یک رادیوی دو سویه که پشت آن سوار شده به پزشکان کمک می‌کند.

کادر درمان می‌توانند ربات را به چادرهای تریاژ ارسال کنند تا بیماران مشکوک به ابتلاء به کووید ۱۹ را ارزیابی کنند.

پزشکان و پرستاران می‌توانند با فاصله‌ای ایمن با بیماران صحبت کنند.

به ازای هر شیفتی که ربات انجام می‌دهد حداقل یک نفر از کادر درمان در معرض خطر کمتر ابتلاء به ویروس کرونا قرار می‌گیرد و همچنین در ذخایر تجهیزات محافظتی نیز صرفه جویی می‌شود.

البته این شرکت اعلام کرده هنوز به دنبال راهی است تا از راه دور علائم حیاتی مانند دمای بدن، میزان تنفس، نبض و غلظت اکسیژن را رصد کند.

در همین راستا تصمیم دارد از فناوری دوربین گرمایی استفاده کند. این شرکت امیدوار است در آینده نزدیک نورUV-C و فناوری‌های دیگر را به پشت ربات بیفزاید.

همچنین می‌توان از ربات مذکور برای از بین بردن ویروس و ضدعفونی کردن فضاهای مختلف مانند چادرهای بیمارستانی و ایستگاه‌های مترو استفاده کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روبات کرونا کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۶۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی