Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محمود رنگی افزود: 300 هزار تن نهاده دامی هم در گمرکات شمال موجود است و نیاز کشور در ماه به این نهاده ها، حدود 700 هزار تن است.
وی اضافه کرد: یک و نیم میلیون تن نهاده‌های دامی هم در کشتی‌های روی آب موجود و در انتظار تخصیص ارز و تخلیه هستند.

رنگی گفت: امروز مشکل تامین نهاده‌ها در کشور ریشه در تخصیص ارز دارد ضمن اینکه ما از نظر واردات مشکل خاصی نداریم و حتی نسبت به سال قبل هم بیشتر واردات داشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در خصوص عدم تامین ارز افزود: متاسفانه تحریم‌ها باعث نقل و انتقال پول شده است و هم اکنون مقادیر بسیار زیادی از نهاده‌ها در انبار‌های گمرک رسوب کرده و منتظر اقدام بانک مرکزی است.

عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان نهاده‌های دامی دلیل دیگر بروز این مشکلات را شیوع بیماری کرونا دانست و افزود: متاسفانه از موقعی که بیماری کرونا شیوع پیدا کرده همه بازار‌های مبادلات پول در دوبی و اروپا تعطیل شده است.

رنگی با بیان اینکه واردکنندگان نهاده‌های دامی از سوی بانک مرکزی باید دلار 4200 تومانی دریافت کنند گفت: بانک مرکزی برای این کار باید شناسه تایید آزاد شدن ارز را در سامانه ساتنا ایجاد کند تا بتوان نهاده‌ها را از انبار‌های گمرک ترخیص کند.

وی افزود: نقل و انتقال پول برای جابجایی خرید نهاده‌ها حدود 15 تا 17 درصد هزینه دارد که 10 درصد این مقدار را بانک مرکزی پرداخت می‌کند و الباقی را خود شخص واردکننده باید از جیب دهد.

عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان نهاده‌های دامی افزود: دولت بازارگاه دو طرفه‌ای ایجاد کرده تا فروشنده و خریدار این نهاده‌ها در آنجا بتوانند تبادل کنند، اما متاسفانه به شدت وجود دلال‌ها حس می‌شود و نکته دیگر اینکه از 24 هزار دامدار که مصرف کننده نهاده‌های دامی هستند فقط حدود 4 هزار نفر در این بازارگاه دولتی حضور دارند و مشغول خریدند و الباقی تا 20 هزار نفر در بازار آزاد مشغول خرید هستند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: گمرک تحریم نهاده های دامی نهاده ها بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۷۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

گفتنی است، تا پیش از این واردکننده تا ۳۰ روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت به تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی‌توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی‌تر می‌شد. عده‌ای نیز صبر می‌کردند و از تفاوت قیمت نوسان‌گیری می‌کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می‌کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

کد خبر 6093439

دیگر خبرها

  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • بانک مرکزی: گشایش‌هایی در پیش است