Web Analytics Made Easy - Statcounter

یحیی حسین‌پور روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه استان یک هزار کیلومتر ایل‌راه عشایری دارد، اظهار داشت: این میزان خسارت‌ مربوط به ۲ دهانه پل و ۱۵۰ کیلومتر ایل‌راه عشایری است.

وی افزود: بیشتر این خسارت‌ها در شهرستان‌های کوهرنگ و اردل و قسمتی در شهرستان کیار بوده است.

مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به برگزاری استعلام‌های لازم برای تعیین پیمانکار، بیان کرد: قبل از ۲۵ اردیبهشت و زمان ورود عشایر به استان عملیات آواربرداری، ریزش‌برداری و تسطیح مسیر عبور عشایر انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین‌پور، به استقرار ۴۰ خانه بهداشت عشایری در محل استقرار عشایر اشاره و تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون موردی از ابتلای عشایر استان به ویروس کووید ۱۹ گزارش نشده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با داشتن بیش از ۱۲۶ هزارنفر جمعیت عشایری به همراه یک میلیون و۵۰۰ هزار راس دام سبک دومین استان عشایرنشین کشور بعد از استان فارس است.
عشایر چهارمحال و بختیاری در فصل پاییز به خوزستان و در فصل بهار از خوزستان به چهارمحال و بختیاری کوچ می‌کنند.

برچسب‌ها زندگی عشایری چهارمحال وبختیاری سازمان امور عشایر ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری چهارمحال وبختیاری سازمان امور عشایر ایران زندگی عشایری چهارمحال وبختیاری سازمان امور عشایر ایران چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۸۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از رفع مشکل اسکان و ساماندهی وضعیت استقرار عشایر کوچ‌نشین سملقان در نتیجه ورود و پیگیری دستگاه قضایی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده امروز _چهار شنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید میدانی و پیگیری‌های اخیر دادستان سملقان در خصوص رفع مشکلات ناشی از موقعیت جغرافیایی و محل اسکان و استقرار فعلی عشایر کوچ نشین در مجاورت شهرک صنعتی آشخانه، اظهار کرد: طبق بررسی‌های معمول، وضعیت موجود و سازوکار فعلی اسکان عشایر کوچ‌نشین در مجاورت شهرک صنعتی آشخانه باعث شکل‌گیری مشکلاتی برای بعضی واحدهای تولیدی شده بود.

وی افزود: به منظور حل و فصل ریشه‌های بروز این اختلاف، دادستان عمومی و انقلاب به عنوان مدعی‌العموم در این ماجرا ورود و مراتب را پیگیری کرد.

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی خاطرنشان کرد: این حضور و پیگیری‌های جدی مدعی‌العموم نتیجه داد و طبق توافق حاصل شده و سازوکار جدیدی که در این راستا پیش‌بینی و جانمایی شد، مشکلات موجود به نحو مقتضی ساماندهی شد.

براتی‌زاده تصریح کرد: موقعیت استقرار عشایر کوچ‌نشین شهرستان سملقان در فصل بعدی براساس تغییرات و اصلاحات اخیر و جانمایی پیش‌بینی شده، خواهد بود.

کد خبر 751737

دیگر خبرها

  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • بارش باران به عشایر چهارمحال و بختیاری خسارت وارد کرد+فیلم
  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • بارش باران به عشایر چهارمحال و بختیاری خسارت وارد کرد
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • ۳۰۰ ثانیه با خبر چهارمحال و بختیاری+فیلم
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • شهرکرد خنک‌ترین مرکز استان کشور