Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم اراک در مجلس گفت: از روحانی که با شعار حقوق‌دان وارد عرصه انتخابات شده و گفته است که سرهنگ نیست انتظار می‌رود درباره گزارش دیوان محاسبات شفاف‌سازی و ابهام‌زدایی کند.

محمدحسن آصفری در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره گزارش دیوان محاسابت در خصوص سرنوشت نامعلوم ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی و واکنش تند دولت به این گزارش اظهار کرد: بالاخره همه مسئولان باید از قانون تمکین کنند و هیچ مسئولی نمی‌تواند خود را فراتر از قانون بداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قانون اساسی محور و جایگاه تصمیم‌گیری برای مسئولان محسوب می‌شود و هربند قانون اساسی ارزش و معنای خاص خود را دارد.

منتخب مردم اراک در مجلس یازدهم گفت: دیوان محاسابت دارای جایگاه قانونی و حقوقی است و وظایف آن مشخص است، می‌تواند حسابرسی داشته باشد و گزارش ارائه کند؛ لذا دولت نباید به گزارشات دیوان محاسبات واکنش نشان دهد.

آصفری با بیان اینکه دولت نباید در آنجایی که به نفع اوست به قانون عمل کند یا اگر دید به ضررش است به قانون عمل پایبند نباشد، یادآور شد: دیوان محاسبات در گزارشش به مواردی مانند ارز چهار هزار و 200 تومانی اشاره کرده که دولت موظف است ابهام‌زدایی و شفاف‌سازی کند و گزارش دقیقی از هزینه‌کرد این ارزها ارائه دهد.

وی با بیان این مطلب که دولت باید از حسابرسی و گزارش دیوان محاسبات استقبال کند، نه اینکه واکنش و موضع منفی از خود نشان دهد، گفت: دیوان محاسبات نهادی است که به دور از وابستگی جناحی گزارش خود را ارائه می‌دهد؛ لذا پروپاگاندای رسانه‌ای دولت سبب می‌شود تا دیگر مسئولان به قانون پایبند نباشند و حتی از قانون سوءاستفاده کنند.

به گفته منتخب مردم اراک در مجلس یازدهم؛ از روحانی که با شعار حقوق‌دان وارد عرصه انتخابات شده و گفته است که سرهنگ نیست انتظار می‌رود در چهارچوب قانون عمل و رفتار کند.

انتهای پیام/4079/

منبع: آنا

کلیدواژه: حسن روحانی دیوان محاسبات دیوان محاسبات گزارش دیوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۹۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، دیوان محاسبات کشور برخی از موارد پیشنهادی این نهاد نظارتی برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی را منتشر کرد.

لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف، قابلیت نظارت و منطقی کردن هزینه های دولت، اجرای حسابداری بهای تمام شده و اجرای نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، پوشش کامل احکام پیشنهادی در قوانین بودجه سنواتی، ساماندهی طرح های تملک دارایی سرمایه ای نیمه تمام ملی، کاهش ناترازی بودجه با استفاده از ابزارهای اجرای بودجه نظیر استقرار کامل حساب واحد خزانه، استفاده کامل از ساز و کار پرداخت مستقیم به ذینفع نهایی (اجرای ماده ۶۵ قانون محاسبات عمومی) در خصوص کلیه مصارف دولت، فراهم شدن امکان استفاده از سیستم فاکتورینگ در تامین منابع پروژه های عمرانی برای استقراض مسوولانه با نظارت عملیاتی، عدم انتقال کامل وجوه مصرف نشده عمرانی به سالهای آتی، تفکیک بودجه جاری و ارزی، ارایه گزارش عملکرد بودجه تعهدی در مقایسه با بودجه نقدی از موارد پیشنهادی دیوان محاسبات کشور برای اصلاح ساختار نظام بودجه ریزی است.

کد خبر 6093900 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • دیوان‌عدالت، رای به ابطال مصوبه افزایش حقوق کارگران می‌دهد؟/ میرغفاری: مزد ۱۴۰۳ مشروعیت خود را بین جامعه کارگری از دست داده است