Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مازنی از افرادی با توان مالی خواست با حفظ کرامت و شان هموطنان شان را که در بحران کرونا دچار آسیب شده اند در راستای رفع نیازهای معیشتی شان کمک کنند.

حجت الاسلام «احمد مازنی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک به نیازمندان با توجه به ماه مبارک رمضان گفت: امسال و در ماه مبارک رمضان و در این فضیلت الهی با پدیده غیر قابل پیش بینی و جهانی ویروس کرونا مواجه هستیم و طبعا شکل اجرای برنامه ها در این ماه با سال های گذشته متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یکی از برنامه هایی که در طول ماه مبارک رمضان هر سال معمول بوده است و هر کس به اندازه امکان و وسع اش آن را انجام داد مراسم افطاری به روزه داران بود. برخی این افطاری را در مساجد به شکل ساده و هر شب برگزار می کردند، برخی نیز در منزل و اماکن و سالن ها برنامه تدارک می دیدند. امسال با توجه به پروتکل های بهداشتی این سنت حسنه قابل اجرا نیست و ترجیح این است هر کس به صورت مستقل در خانه خودش و بدون حضور در اجتماعات اعمال مذهبی و مناسک را به جای بیاورد و افطاری را برگزار کند.

 

وی افزود: در چنین شرایطی ممکن است افرادی در پی این باشند که نیت ها و نذرهایی را که داشته اند، ادا کنند که با توجه به شرایط فعلی هیچ محلی مناسب تر از کمک به نیازمندان و کمک به کسانی که با توجه به این ویروس منحوس که گذشته رابه زندگی مردم تحمیل کرده است و مشکلات معیشتی را برای آنها ایجاد کرده است، نیست. هیچ کاری شایسته تر از این نیست که مردم آنچه را که می خواستند به صورت افطاری یا نذورات در این ماه تدارک ببینند در قالب بسته های کمک معیشتی یا نقدی با رعایت حرمت مومنین و نیازمندان و کرامت انسان ها به آنها پرداخت کنند که نه تنها ثواب آن کمتر از افطاری سال های گذشته نیست بلکه به مراتب بیشتر نیز خواهد بود.

 

وی ادامه داد: این خدمات باید به صورت پنهان ارایه شود، شیوه ارایه خدمت این گونه نباشد که همراه با ریا و تظاهر باشد بلکه باید افراد شان و جایگاه هموطن شان را حفظ کنند و کمک هایشان را به صورت پنهانی ارایه دهند.

 

این عضو فراکسیون روحانیون مجلس شورای اسلامی با اشاره به احادیث و همچنین سخنان بزرگان دین در مورد اینکه در ماه مبارک رمضان ولو به اندازه یک خرما امر حسنه افطاری را برگزار کنید، گفت: این سخن به معنای آن نیست که سفره ای پهن شود و در آنجا طعام داده شود بلکه می توان این تعبیر را از این فرصت داشت که در حال حاضر فرصت مناسبی برای کمک به نیازمندان در راستای رفع نیازشان فراهم شده است و بهتر از این فرصت استفاده کنیم.

 

 وی تاکید کرد: به دلیل تحریم های ظالمانه آمریکا و مشکلات اقتصادی حاصل از آن متاسفانه وضعیت معیشتی تعدادی از افراد جامعه ما نامناسب است و فاصله زیادی بین انسان های غنی و فقیر ایجاد شده است. انفاق یعنی پر کردن این فاصله ها یعنی فاصله بین غنی و فقیر پر شود و ماه مبارک رمضان بهترین فرصت است که این فاصله را پر کنیم و مشکلات معیشتی مردم را حل کنیم./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: مازنی حجت الاسلام احمد مازنی معیشت ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: نگاه دستگاه‌های خدمت‌رسان و حمایتی به مددجویان و اقشار کم بضاعت در راستای خودکفایی و خوداکتفایی باشد.

ابوطالب شفقت ششم اردیبهشت ماه در جلسه بررسی و توجه به اقشار کم بضاعت تحت پوشش نهادهای حمایتی، بیان کرد: توانمندسازی مددجویان به عنوان یکی از وظایف پیگیری کننده توسط دستگاه‌های حمایتی بوده و حمایت‌های اعتباری و پشتیبانی وظیفه تمامی دستگاه‌های اجرایی است.

وی گفت: در حمایت و رفع مشکلات اقشار محروم و کم بضاعت باید از ظرفیت‌ها و توانایی‌های مردم استفاده کرد.

استاندار لرستان اظهار کرد: لرستان دارای ثروت، سرمایه و دارایی‌های بی‌شماری اعم از آب و خاک ، محیط جغرافیایی و مردمانی متمدن، مومن، شجاع و وفادار به نظام اسلامی است.

شفقت با بیان اینکه حمایت از اقشار کم بضاعت در نظام اسلامی به عنوان یک وظیفه یادشده و دولت موظف به پشتیبانی از این افراد است، افزود: توجه به جامعه نیازمندان و پشتیبانی از آنان در اولویت برنامه ها قرار خواهد داشت و موظف به رعایت ضوابط هستیم.

وی با اشاره به این موضوع که در بین مردم باید فرهنگ سازی شود تا بتوانیم دغدغه‌ها را برطرف کنیم، ادامه داد: دغدغه برای برطرف کردن مشکلات افراد بی بضاعت و کم بضاعت از وظایف ماست و باید طبق برنامه‌ریزی رسیدگی شود که مردم نسبت به همنوعان خود بی‌تفاوت نباشند.

استاندار لرستان اظهار کرد: بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) به عنوان نهادهای انقلابی و حمایتی باید نسبت به سرمایه‌گذاری در مناطق کم برخوردار استان اقدام کنند و ما به عنوان نماینده دولت وظیفه فراهم کردن شرایط این سرمایه‌گذاری را خواهیم داشت.

کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی نسبت به توانمندسازی افراد تحت پوشش اقدام کنند

شفقت گفت: در این راستا کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی باید توانمندسازی افراد تحت پوشش را در دستور کار قرار دهند و این مهم در اولویت ما قرار خواهد داشت تا ارتقا سطح برخورداری مردم افزایش یابد همچنین فراهم شدن فرصت سرمایه‌گذاری و ثروت سازی در مناطق محروم فراهم شود.

وی افزود: این دو نهاد انقلابی در ابتدای انقلاب اسلامی توسط امام خمینی (ره) بنا نهاده شد و نشان از اهمیت به قشر محروم دارد که در این راستا نقش رسانه ها برای اطلاع رسانی و آگاهی مردم و فرهنگ سازی به اقشار کم درآمد مهم تلقی می‌شود.

استاندار به نقش مهم بانک‌ها در حمایت از اقشار کم‌بضاعت و اشتغال و خودکفایی آنها اشاره و بیان کرد: بانک‌ها باید نسبت به پرداخت تسهیلات به مجریان اقدامات لازم را به صورت جدی انجام دهند. شفقت ادامه داد: اشتغال فرزندان شهید و ایثارگر در اولویت قرار گیرد همچنین توجه به ارتباطات و تعاملات مسئولان به خانواده‌های شهیدان فراموش نشود چرا که مجری اهداف شهدا هستیم.

وی یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با کمک همگانی رفاه اجتماعی در شأن نظام اسلامی را برای مردم لرستان فراهم کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مسؤولان پیگیر رفع بیکاری و مشکلات معیشتی مردم باشند
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • ۳۰۰ نفر در کرمانشاه برگزیده طرح مسطورا در ماه مبارک رمضان شدند
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید، از مهم‌ترین راهبردهای کمیته امداد فارس
  • خادمان قرآنی و فعالان طرح «مسطورا» در کرمانشاه تجلیل شدند
  • رعایت عدالت و کرامت انسانی رویکرد مدیران لرستان باشد