Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار لندن گفت: تهران از نظر مقابله با کرونا از ما جلوتر است و از این بابت به مسئولان ایرانی تبریک می‌گویم. ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۸ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،پیروز حناچی شهردار تهران در ادامه دیدار و گفتگوهای مجازی با شهرداران جهان، با صادق خان، شهردار لندن تماس ویدئویی برقرار کرد و در این دیدار مجازی اظهار کرد: محدودیت‌های زیادی در ناوگان حمل و نقل عمومی برای مدیریت شهری وجود دارد از جمله اینکه به  دلیل تحریم‌ها امکان گسترش آن نیست اما شهرداری تهران در دوران شیوع کرونا با حفظ پروتکلهای بهداشتی در جابجایی مسافران با ناوگان حمل و نقل عمومی اقدامات موثری انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حناچی با ذکر اینکه ایران همزمان با دو ویروس کرونا و تحریم می‌جنگد، ادامه داد: با وجود شرایط کرونا، کسب و کارهای استارتاپی در ایران فعال شد و بسیاری از خدماتی که پیش از شیوع این ویروس به صورت حضوری انجام می‌شد، هم اکنون به صورت اینترنتی و در شبکه‌های مجازی انجام می‌شود.

شهردار تهران به موضوع تدفین افراد فوت شده  در شرایط شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: همانطور که می‌دانید مسلمانان مراسم ویژه‌‌ای برای تدفین دارند، شهرداری تهران نیز در همین راستا تلاش کرد با رعایت تمام پروتکلها و استانداردهای بهداشتی، متوفیان شهروندان در کمال احترام دفن شوند.

حناچی در بخش دیگری از سخنان خود به حمایت دولت از کسب و کارها در شرایط بحران کرونا اشاره کرد و گفت: دولت ایران در این زمینه برنامه منظمی طراحی کرده تا وضعیت کسب و کارهای آسیب دیده از بحران کرونا از این بدتر نشود. آنچه برای ما آزار دهنده است این است که معمولاً در بحران‌های جهانی کشورها اختلافات و مشکلات خود را کنار می‌گذارند و تلاش می‌کنند که به همدیگر کمک کنند تا شرایط سخت تر نشود. در زلزله بم روابط دولت ایران و آمریکا در شرایط مشابه بود اما دولت آمریکا به خاطر کمک به حادثه دیدگان زلزله سه ماه تحریم علیه ایران را لغو کرد.

وی با اشاره به اینکه با وجود شرایط سختی که ایران با آن دست و پنجه نرم می‌کند، گفت: مسئولان ایرانی تمام تلاش خود را کرده‌اند که بحران کرونا را پشت سر بگذارد. اوایل شیوع این ویروس برخی تجهیزات مثل ماسک، دستکش و مواد ضد عفونی کمیاب بود اما امروز این تجهیزات در دسترس است تا جایی که برخی کارخانه‌ها با تغییر خط تولید خود مشغول تهیه این اقلام هستند.

شهردار تهران به آغاز فعالیت‌ها در تهران اشاره کرد و گفت: هم اکنون برخی مشاغل کم خطر در تهران با رعایت استانداردهای بهداشتی، فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و حتی طرح ترافیک مناطق مرکزی شهر تهران هم به خاطر کمک به مردم و تسهیل استفاده آنها از خودروی شخصی تعطیل شده تا فشار کمتری به ناوگان حمل و نقل عمومی بیاید. البته برخی مشاغل مانند رستوران‌ها و هتل‌ها هنوز نمی توانند فعالیت کنند.

وی افزود: هم اکنون در برخی استانهای ایران وضعیت سفید اعلام شده و آنها از نقطه بحران عبور کرده‌اند. مدیران ایرانی با استفاده از تجربیاتی که در طول جنگ تحمیلی به دست آوردند؛ با سرعت عمل خوبی در تجهیز و ساخت بیمارستان‌های جدید رسیدند. به عنوان مثال در عرض چند روز یک بیمارستان 350 تختی ساخته شد که مخصوص بیماران کرونا با تجهیزات آی سی یو بود.

شهردار لندن: تهران در مقابله با کرونا از ما جلوتر است

در این دیدار مجازی ، صادق خان ، شهردار لندن نیز با تشکر از برقراری این تماس ویدئویی گفت: بسیاری از تدابیری که در لندن برای مقابله با کرونا اندیشیده شد شبیه اقدامات ایران است و حتی ایران در این زمینه جلوتر است.

لندن از 23 مارس مقررات سرسختانه قرنطینه اعمال کرد و هر کسی که از خانه بیرون می‌آمد تنها به چهار دلیل اجازه تردد داشت. اول خرید مایحتاج مواد غذایی، دوم مراجعه به دکتر، سوم یک بار در روز برای ورزش و چهارم شرایط شغلی خاص که برای خروج ضرورت داشته باشد.

وی افزود: حمل و نقل عمومی هم در لندن به این شکل است که مترو تنها پنج درصد مسافران را جابجا می‌کند و اتوبوس 15 درصد و در واقع همه چیز به تعلیق درآمده است. در زمینه کفن و دفن هم تنها خانواده درجه یک حق حضور در مراسم تدفین را دارند و فاصله دو متر هم باید رعایت شود.

شهردار لندن گفت: تهران از نظر مقابله با کرونا از ما جلوتر است و از این بابت به مسئولان ایرانی تبریک می‌گویم. در حال حاضر میزان سرایت کرونا در لندن از یک بیمار به بقیه زیر یک نفر است و تلاش می‌کنیم این رقم را پایین نگه داریم. مقامات لندن تنها در صورتی قرنطینه را به‌پایان می‌رسانند که چهار اتفاق افتاده باشد؛ اول اینکه بیمارستان‌ها به اندازه کافی ظرفیت درمان داشته باشند ، دوم تعداد مرگ و میر ناشی از کرونا به شکل محسوسی کاهش یابد، سوم حجم مبتلایان به مقدار زیادی کم شود و در نهایت مردم امکانات کافی برای حفاظت شخصی داشته باشد. به طوریکه  مطمئن شویم وقتی قرنطینه را برداشتیم، با موج جدید بیماری روبرو نخواهیم شد چرا که هم اکنون بریتانیا بیشترین تعداد بیماران بستری را دارد.

صادق خان درباره تلاش دانشمندان انگلیسی برای درمان این بیماری گفت: به تازگی واکسن ساخته شده توسط دانشگاه آکسفورد، آزمایش خواهد شد و همینطور در حال آزمایش نوعی پادتن هستیم که از مبتلایان درمان شده کرونا گرفته شده ، از طرفی تولید آنتی ژن‌ها را افزایش دادیم ولی برای رسیدن به نتیجه نهایی، زمان زیادی صرف خواهد شد تا این ویروس سرکوب شود.

شهردار لندن به شرایط تحریم ایران اشاره کرد و گفت: در دیدار خود با مقامات دولت انگلستان مسائل و مشکلات تهران در رابطه با تحریم‌ها را برای آنها خواهم گفت و امیدوارم این مشکل به زودی حل شود.

دولت از تسهیلات 75هزارمیلیاردتومانی در اختیار شهرداری تهران قرار دهدآغاز ساخت پارکینگ‌های «شخصی» در پایتخت توسط شهرداریشهرداری تهران برای آموزش‌های شهروندی درباره ویروس کرونا چه کرد؟!

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران اشاره کرد و گفت حمل و نقل عمومی شهرداری تهران شهردار لندن هم اکنون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد

به گزارش همشهری آنلاین؛ آیین بهره برداری از پروژه «تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان» و «تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری» صبح امروز -۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳- در قالب یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور هادی حق‌بین - معاون فنی و عمران شهرداری تهران، مهدی صداقتی - مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، محمدرضا پوریافر - شهردار منطقه ۲۱ و سید ابوالفضل موسوی‌پور - رییس پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد.

در این مراسم مهدی صداقتی، مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران تاکید کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح می‌شود از نظر وسعت آنچنان ارقام بالایی ندارد اما واقعیت این است یک معضل بزرگ ترافیکی را حل کرده است همچنین این گلوگاه باعث پس زدن ترافیک به چند نقطه می شد و علاوه بر این موضوع این نقطه ناایمن بود که این ناایمنی ناشی از تنگ بودن مسیر در گذشته بوده است. این سه موضوع حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری هزینه داشت.

صداقتی همچنین اشاره کرد که تحکیم بستر بزرگراه آزادگان به طول ۱۲ کیلومتر کار اثرگذاری دارد و بر باز شدن محور ترافیکی فتح به ابوسعید که دو کیلومتر طول دارد تاثیر بسزایی داشته است.

هادی حق‌بین، معاون فنی و عمران شهرداری تهران هم درخصوص جزییات افتتاح این پروژه گفت: ابعاد و بزرگی پروژه ها برای ما مهم نیست بلکه نیاز شهروندان و ایمنی شهر برای ما اهمیت دارد.

او با بیان اینکه پروژه امروز به لحاظ ابعاد جزو کوچک ترین پروژه هاست اما انجام آن ویژه و پیچیده بود، گفت: در منطقه ۲۱ تعداد پروژه هایی که در سال ۱۴۰۳ تعریف شده بزرگ مقیاس و اثرگذار است و ظرف ۶ ماه اول سال تکمیل فاز دوم فتح-باغستان را داریم.

معاون شهردار تهران در ادامه اشاره کرد: این تقاطع تاثیر فوق العاده زیادی بر کاهش ترافیک ورودی به آزادگان خواهد داشت. همچنین پروژه دیگری که برنامه ریزی شده و فاز تجهیز و عملیات اجرایی آن آغاز شده پروژه دوگاز است که سال ها متوقف مانده بود و فاز اول پروژه تا پایان سال تحویل شهروندان خواهد شد.

پوریافر، شهردار منطقه ۲۱ هم درباره جزییات این افتتاح گفت: این نقطه یکی از نقاطی بود که به چند دلیل ازجمله باریک بودن تقاطع باعث نارضایتی مردم به ویژه در ترافیک صبحگاهی می‌شد. درخواست پلیس حل و فصل این موضوع بود. نکته دیگر بحث ایمنی این نقطه بود که باعث اهمیت پروژه می‌شد.

شهردار منطقه ۲۱ با بیان اینکه پروژه چند سالی بود که‌ متوقف مانده و باعث نارضایتی مردم شده بود، اشاره کرد که با ورود معاونت فنی و مهندسی و همکاری منطقه و پلیس در کمترین زمان ممکن پروژه تقدیم مردم شد. معارض اصلی این پروژه مسائل ترافیکی بود.

کد خبر 847394 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهردارى تهران بزرگراه حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از خبرگزاری های ایران
  • تبریک بهادری جهرمی به بانوی ورزشکار ایرانی
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود