Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌محمد سعادتی در رابطه با وضعیت پسماند محله هرندی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ علی‌محمد سعادتی، شهردار منطقه 12، در واکنش به گزارش خبرگزاری برنا از محله هرندی و تجمع زباله در سطح معابر گفت: وضعیت نگهداشت محله با تغییرات سیستم مدیریتی ناحیه تقویت شده است.

او افزود: نسبت به ماه‌های گذشته رضایت مردم از این منطقه افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعادتی تصریح کرد: به هم ریختگی و وضعیت زباله این محله ناشی از چند عامل است. یکی زمان تخلیه زباله‌ها توسط اهالی رعایت نمی‌شود و پیمانکار با فاصله زمانی کم هم این زباله ها را جمع آوری کند باز هم به مشکل بر می خورد از این رو رعایت زمانبندی از سوی شهروندان نیاز به کار فرهنگی دارد.

شهردار منطقه 12 با بیان اینکه در هر ساعت از شبانه روز اهالی علاقمند هستند زباله خود را بیرون از منازل بگذارند و زمان‌بندی‌ها را رعایت نمی‌کنند، تصریح کرد: با این وجود نهایت تلاش برای جمع‌آوری زباله‌ها صورت می گیرد.

سعادتی با اشاره به حضور زباله گردان در محله هرندی گفت: طی دو ماه گذشته حدود 14 هزار معتاد متجاهر آزاد شده که برای امرار معاش و خرید مواد ناگزیر هستند به زباله‌گردی روی بیاورند و یا سرقت کنند.

او ادامه داد: معتادین متجاهر با فروش زباله روزگار می‌گذرانند و در هر صورت این اقدامات را انجام می‌دهند و محله هرندی هم جز یکی از محله‌های پر آسیب پایتخت است.

شهردار منطقه 12 با اشاره به دیگر دلایل تجمع زباله در محله هرندی گفت: حجم کارگاه‌های تولیدی و انبارها در محله هرندی زیاد است. محله هرندی با توجه به اینکه شرایط سکونت خانواده سخت‌تر است تعداد کارگاه‌ها زیاد بوده که منجر به تولید زیاد پسماند می‌شود.

سعادتی با اشاره به دیگر اقداماتی که انجام می‌شود اظهار کرد: حدود 10 مورد انبار زباله اعم از خشک غیرمجاز  تاکنون پلمب شده تا فضایی برای دپو زباله وجود نداشته باشد بدین ترتیب محل‌های خرید و فروش زباله پلمب شد.

او با بیان برخی نابسامانی‌های اجتماعی در محله هرندی گفت: از زمان آزاد شدن زندانیان نابسامانی بیشتر شد.

سعادتی تصریح کرد: انبارهای و کارگاه‌های غیر مجاز هر زمان بخواهند به یکباره حجم زیادی از کاغذ یا زباله را در سطل‌ها تخلیه می‌کنند که سبب به‌هم ریختگی محل شده و منطقه تمام تلاش خود را برای بهبود وضعیت انجام می‌دهد.

گفتنی است خبرگزاری برنا در تاریخ 2 اردیبهشت ماه سال جاری خبری تحت عنوان «حال و هوای این روزهای محله هرندی به روایت تصویر » منتشر کرد که در پی آن از وضعیت نابسامان این محله در ایام کرونا خبر داده بود.

هرندی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زباله معتاد متجاهر محله هرندی شهردار منطقه 12 فروش زباله محله هرندی کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۲۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه

ایسنا/گیلان رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان آستانه اشرفیه با بیان اینکه اقدامات انجام شده توسط دهیار جدید روستای دستک هنوز مطلوب نظر محیط زیست نیست، گفت: برنامه آموزش و جلب مشارکت مردم روستای دستک برای تفکیک زباله از مبدا باید هر چه سریعتر توسط دهیاری اجرایی و جایگاه زباله‌ موجود که غیرمجاز می‌باشد، طی فرایندی تعطیل شود.

رامین حسین‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت مدیریت پسماند در روستای بزرگ دستک، اظهار کرد: طبق گزارش ارائه شده توسط دهیار مربوطه پس از اخطاریه صادره، وضعیت موجود تا حدی با خاک‌پوشانی زباله‌ها و نصب بنر هشداری توسط دهیاری مدیریت شد.

اقدامات دهیاری دستک هنوز کامل نبوده و مورد تایید محیطزیست نیست

وی با بیان اینکه هنوز اقدامات انجام شده توسط دهیار دستک مطلوب نظر محیط زیست نیست، افزود: مقرر شد جایگاه زباله مذکور همانند جایگاه زباله سابق روستای سالکده که در حال حاضر وجود خارجی ندارد، ضمن اجرای برنامه‌های آموزشی و جلب مشارکت مردمی و تفکیک زباله از مبدا، تعطیل شود که در این خصوص هم با جدیت پیگیر موضوع هستیم. 

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان آستانه اشرفیه گفت: مدیریت پسماند روستاها براساس سیاست‌های ابلاغی از استانداری می‌بایست با اجرای طرح مپ روستایی با رویکرد آموزش و جلب مشارکت عمومی روستانشینان عزیز با هدف کاهش حجم زباله و تفکیک حداکثری، توسط دهیاران با الگوبرداری از روستاهای موفق در این زمینه اجرا شود.

حسین‌زاده با اشاره به پیگیری جدی محیط زیست در خصوص ساماندهی وضعیت زباله‌های رها شده در حریم راه‌ها، انهار، سواحل و تفرجگاه‌ها، به لزوم پیگیری جدی بخشداران در این خصوص تاکید و خاطرنشان کرد: در صورت عدم توجه دهیاران به اخطاریه‌های صادره و ادامه و روند آلودگی پسماند در روستاها، موضوع از طریق مراجع قضایی مورد پیگیری قرار می‌گیرد.

وی در پایان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب یا آلودگی محیط زیست از طریق تماس با سامانه ۱۵۴۰ و یا شماره تلفن ۰۱۳۴۱۱۲۵۰۹۹ موضوع را به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان آستانه اشرفیه اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشف دومین منزل انباشت زباله در بجنورد!
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • تالار افلاک خرم آباد به علت تیراندازی‌ در مجالس عروسی پلمب شد
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه