Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- قائم مقام طرح توسعه فاز ۱۹ پارس جنوبی از ورود کشتی حامل گوی شناور این فاز به عسلویه خبر داد و گفت: ظرفیت بارگیری میعانات‌گازی در این گوی شناور ۷ هزار مترمکعب در ساعت است.

 

 به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، سیدحسین عظیمی با اشاره به اینکه این سامانه بارگیری میعانات گازی، صبح امروز (شنبه، ششم اردیبهشت‌ماه) وارد اسکله بندری پارس شد، اظهار کرد: یکی از روش‌های متداول انتقال میعانات گازی به کشتی‌های نفتکش استفاده از گوی شناور (SPM) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این گوی شناور روی آب، به‌وسیله اتصالات زنجیر و لنگرهای شمعی که در بستر دریا کوبیده می‌شوند، مهار می‌شود و امکان پهلوگیری نفتکش برای بارگیری میعانات گازی را فراهم می‌سازد، افزود: کار نصب و بهره‌برداری این گوی شناور در خلیج فارس تا شهریور امسال به پایان می‌رسد.

قائم مقام طرح توسعه فاز ۱۹ پارس جنوبی به ساخت و انجام آزمون‌های کیفی این گوی شناور توسط یک شرکت خارجی اشاره کرد و گفت: ورود این تجهیز راهبردی به پارس جنوبی و نصب و راه‌اندازی آن از جمله پروژه‌های اولویت‌دار شرکت ملی نفت ایران به‌شمار می‌رود و مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس به‌صورت هفتگی اجرای آن را رصد می‌کند.

عظیمی درباره آثار مطلوب اجرای این پروژه تصریح کرد: نصب و راه‌اندازی گوی شناور فاز ۱۹ افزون بر بالا بردن ظرفیت تناژ بارگیری کشتی‌ها در پایانه صادراتی منطقه پارس ۲، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و نیز قابلیت انجام تعمیرات دوره‌ای تأسیسات را امکان‌پذیر می‌سازد و ضمن جلوگیری از فرسودگی تجهیزات اندازه‌گیری و بارگیری میعانات گازی و متعادل‌سازی سطح توان عملیاتی آنها، نقش مؤثری در تولید پایدار گاز و میعانات گازی ایفا می‌کند.

آغاز فعالیت اولیه لوله‌گذاری توسط سی‌مستر

قائم مقام طرح توسعه فاز ۱۹ پارس جنوبی با بیان اینکه هم اکنون میعانات گازی فازهای منطقه پارس ۲ از طریق گوی شناور فاز ۱۲ پارس جنوبی بارگیری می‌شود، افزود: میعانات گازی این فازها از طریق یک میترینگ مشترک و به‌وسیله یک خط لوله دریایی به گوی شناور فاز ۱۲ پارس جنوبی برای بارگیری ارسال می‌شود.

عظیمی با اشاره به اینکه گوی شناور فاز ۱۹ پارس جنوبی نیز به‌وسیله یک خط لوله ۳۶ اینچ دریایی به طول ۶.۲ کیلومتر به میترینگ مشترک متصل می‌شود، گفت: فعالیت‌های اولیه لوله‌گذاری این خط که توسط شناور سی‌مستر شرکت تأسیسات دریایی ایران اجرا خواهد شد، درحال انجام است و دو تا سه ماه آینده به پایان می‌رسد.

وی با پیش‌بینی برنامه زمان‌بندی یک ماهه برای نصب و راه‌اندازی این گوی شناور گفت: طبق برآوردهای انجام‌شده، با تکمیل لوله‌گذاری دریایی، گوی شناور به آب انداخته می‌شود و پس از انتقال به محل، نصب خواهد شد.

قائم مقام فاز ۱۹ پارس جنوبی درباره نحوه تکمیل زنجیره انتقال و بارگیری میعانات گازی گفت: با اتصال خط لوله به سامانه پلم (PLEM) و ارتباط این سامانه به گوی شناور از طریق شلنگ‌های شناور و متحرک، کار اتصال پالایشگاه‌های پارس ۲ به گوی شناور فاز ۱۹ پارس جنوبی پایان می‌یابد.

 

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بارگیری میعانات گازی فاز ۱۹ پارس جنوبی گوی شناور قائم مقام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | شناور سپاه از خط استوا عبور کرد | اولین ماموریت در نیمکره جنوبی

به گزارش جام جم آنلاین، ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.

این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.

ناو شهید مهدوی که در اسفند ۱۴۰۱ به نیروی دریایی سپاه الحاق شده، بیش از ۲۱۰۰ تُن وزن دارد، طول آن ۲۴۰ متر و عرض آن ۲۷ متر است.

این ناو انواع رادار‌های پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناو‌های خاص کشور محسوب می‌شود.

علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، ۲ موشک بالستیک با برد تقریبی ۱۷۰۰ کیلومتر از داخل ۲ کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.

به گفته سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، بر روی این ناو، علاوه بر موشک‌های بالستیک برد بلند، موشک‌های کروز ۲ هزار کیلومتری با نام «قدر ۴۷۴» نیز نصب شده است.

سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ شمسی و در پی تفکیک ماموریت نیرو‌های دریایی ارتش و سپاه، مسئول اصلی حراست از خلیج فارس و تنگه هرمز است، اما در سال‌های اخیر، مامور به حضور در آب‌های اقیانوسی نیز شده است و برای این ماموریت، شناور‌های مختلفی ازجمله همین ناو شهید مهدوی، رودکی و باقری در اختیار دارد.

به گفته سردار تنگسیری، مهمترین ماموریت نیروی دریایی سپاه در آب‌های دوردست، ایجاد و حفظ سیادت دریایی و تأمین امنیت خطوط کشتیرانی است.

در ماه‌های اخیر شناور شهید مهدوی در خلیج عدن نیز به انجام ماموریت پرداخته بود.

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • دمای هوا افزایش می‌یابد
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام
  • ببینید | شناور سپاه از خط استوا عبور کرد | اولین ماموریت در نیمکره جنوبی
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد