Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن درویشیان در گفت‌وگو با تسنیم، درباره اقدامات این سازمان از ابتدای شیوع کرونا در کشور تا کنون اظهار کرد: همکاران ما به صورت مرتب در ستادهای استانی حضور دارند و به صورت میدانی و سرزده بیمارستان‌ها، تجهیزات و نحوه توزیع اقلام بهداشتی را کنترل و رصد می‌کنند و تاکنون بالغ بر 300 گزارش از استان‌ها داشتیم که این گزارش‌ها جمع‌بندی شده و موارد ضرروی به مسئولان مربوطه منعکس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: در تهران نیز اداره کل بازرسی استان تهران هم در ستاد مقابله با بیماری کرونا، هم در سازمان غذا و دارو و هم در هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت، حضور فعالانه دارد و به صورت میدانی  بیمارستان‌ها، مراکز تولید اقلام بهداشتی و نحوه توزیع آنها را رصد می‌کند. موارد متعددی هم وجود داشته که سازمان بازرسی با ورود خود از بروز مشکل پیشگیری کرده و به مسئولان عالی کشور هشدار داده است.

درویشیان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا رویه‌ای وجود داشته که با ورود سازمان بازرسی اصلاح شود گفت: موارد متعددی هم در بحث اقلام بهداشتی و هم تامین اعتبار از طریق سازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور بوده که با ورود سازمان بازرسی تسریع یا اصلاح شده یا اساساً با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور انجام و اقدام شده است. 

این مقام مسئول در دستگاه قضایی درباره نظارت بر توزیع کالاهای احتکاری مکشوفه توسط هیئت امنای ارزی نیز توضیح داد: بر اساس گزارش‌های واصله در بحث اقلام و کالاهای بهداشتی، کمبود چندانی وجود ندارد و مثلاً ممکن است یک بیمارستان تا زمان رسیدن اقلام جدید، چند ساعت دچار کمبود شود. 

وی افزود: نیاز کشور بسیار بیش‌تر از کالاهای کشف شده در انبارهاست و طبق گزارش‌های موجود در حال حاضر روزانه به بیش از 2 میلیون ماسک در کشور نیاز است. خوشبختانه امروز در مرز خودکفایی قرار داریم و چه‌بسا در آینده نزدیک امکان صادرات برخی اقلام را داشته باشیم زیرا بیش از نیازمان تولید می‌شود و به‌زودی نیز ستاد اجرایی فرمان امام (ره) روزانه چهار میلیون ماسک تولید می‌کند. در حال حاضر برخی اقلام مثل مواد ضدعفونی آن قدر به وفور در داروخانه‌ها و بازار وجود دارد که برخی تولیدکننده‌ها این اقلام در انبارهایشان مانده و کسی نخریده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: همت مردم و حضور نهادها و دستگاه‌ها و نیروهای مسلح موجب شد مدیریت خوبی در بحث تولید این اقلام که ابتدا به سختی وجود داشت، انجام شود و امروز خوشبختانه کادر درمانی هیچ مشکلی ندارد و مردم عادی نیز ماسک و مواد ضدعفونی فراوان در دسترس‌شان قرار دارد.

درویشیان یادآور شد: یکی از کارهایی که به طور مشخص از سوی سازمان بازرسی کل کشور در این ایام انجام شد، بحث تغسیل جانباختگان است. تعدادی از استان‌ها به ویژه تهران تا مدتی غسل نمی‌دادند به دلیل اینکه می‌گفتند ویروس  سرایت می‌کند و خطرناک است. با پیگیری سازمان بازرسی کل کشور و دعوت از مسئولان وزارت بهداشت از جمله معاون وزیر بهداشت، جلسه‌ای برای مسئولان ذی‌ربط در کل کشور برگزار شد که در این جلسه معاون وزیر بهداشت پروتکل تهیه شده را تبیین کرد و همکاران ما در سازمان بازرسی اجرای آن را پیگیری کردند و امروز موردی نداریم که میّت تیمم داده شود و همه غسل داده می‌شوند.

این مقام مسئول در قوه قضائیه در پاسخ به این سوال که آیا سازمان بازرسی برای آغاز دوباره فعالیت مساجد به ویژه در ماه مبارک رمضان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز اقدامی انجام داده است یا خیر گفت: این موضوع در ارتباط با مساجد، نمازجمعه‌ها و حرم‌ها در دست پیگیری قرار دارد و معتقدیم با تعریف پروتکل‌ها و رعایت آنها، مانند بازار و جاهای دیگر، مساجد، حرم‌ها و نمازجمعه‌ها نیز می‌توانند بازگشایی شوند. هم اکنون نیز از برخی استان‌ها و شهرستان‌ها گزارشاتی مبنی بر فعالیت برخی مساجد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی داریم.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۳۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه اعتماد، علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت با هزینه‌هایی که خودش به زندگی مردم تحمیل می‌کند نمی تواند انتظار داشته باشد تورم، شرایط کاهشی داشته باشد. کدام یک از اقلام که در اختیار دولت است سیر نزولی پیدا کرده است؟ در واقع آنها از یک سری شاخص های مربوط به رشد صحبت می‌کنند اما عملا آنچه در زندگی مردم مشاهده می شود متفاوت است.‌

دولت برای اینکه مصارف و منابع خود را تراز کند قیمت ارز ترجیحی را کاهش می‌دهد طبیعتا آن گرانی به زندگی مردم تحمیل می‌شود. ممکن است در بودجه، تراز منابع و مصارف برقرار شده باشد اما در زندگی مردم، درآمدها و هزینه با یکدیگر همخوانی ندارد به بیان دیگر ما مشکلات را به زندگی مردم منتقل کردیم و در مقابل مردم هم امکان تأمین این کسری را نخواهند داشت.

دولت افزایش حقوق کارگران را نپذیرفت و بدون اینکه نماینده کارگران پذیرفته باشد در نهایت حداقل حقوق را مبنا قرار دادند. این وضعیت در شرایطی است که تورم قیمت های اقلام اساسی به طور جدی احساس می شود و برخی از اقلام حتی از سفره های مردم حذف شده است. علاوه بر این، هزینه درمان، ایاب و  ذهاب و سایر موارد نیز وجود دارد.

به عنوان مثال در شهری مثل تهران، هزینه حمل و نقل حدود ۳۵ تا ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است آن هم در شرایطی که دولت در تأمین منابع مناسب خود برای اداره کشور در بودجه سال ۱۴۰۳، ۵۰ درصد به مالیات افزوده است و نمی تواند این رقم را به همه استان های کشور تعمیم داد. به عنوان مثال وضعیت اقتصادی یک استان وضعیت رو به رشدی دارد اما در مقابل استان دیگری با وجود وسعت و امکانات و ظرفیت، چندان مناسب نیست. برای این استان به عنوان مثال سهم ۳۰ درصدی درنظر می گیرند و ۲۰ درصد سهم را برای استان دیگری که وضعیت اشتغال و اقتصادی بهتری دارد در نظر می گیرند.‌ بنابراین وقتی این ۸۰ درصد در کنار هم قرار می گیرند تورم ۸۰ درصدی به کشور تحمیل می شود و این موضوع، زندگی مردم را متاثر می کند.‌

دیگر خبرها

  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه
  • برخورد با ساخت و ساز غیر مجاز در غرب تهران