Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@04:13:11 GMT

غنی سازی و توسعه جنگل‌های فریدونشهر

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۳۳۷۲

غنی سازی و توسعه جنگل‌های فریدونشهر

امین حافظی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به این موضوع که مساحت جنگل‌های شهرستان فریدونشهر ۴۰ هزار هکتار است و از سال ۸۳ طرح صیانت و توسعه جنگل‌های زاگرس در جنگل‌های شهرستان تهیه شده است، اظهار داشت: اقدامات متعددی در قالب حفاظت، احیا و توسعه جنگل‌ها در این طرح ملی پیش بینی شده است و هر ساله از اعتبارات این طرح ملی شهرستان در راستای اجرای پروژه‌های پیش بینی شده بهره مند می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه جنگل با بذر بادام و ارژن در ۲۷۷ هکتار از منطقه لیلگان فریدونشهر

وی با بیان این مطلب که اقدامات انجام شده منابع طبیعی شهرستان فریدونشهر در جهت حفاظت از جنگل‌های شهرستان در سال ۱۳۹۸ توزیع ۱۶۰ دستگاه آبگرمکن خورشیدی در پشتکوه اول و دوم بوده است ابراز داشت: اقدامات انجام شده در جهت غنی سازی و توسعه جنگل‌های شهرستان در سال گذشته غنی سازی ۹۳ هکتار جنگل با بذر بلوط در ذخیره گاه جنگلی چال خلیل، غنی سازی ۳۰ هکتار جنگل با بذر بلوط در روستای کاهگانک، توسعه جنگل با بذر بادام و ارژن در ۲۷۷ هکتار از منطقه لیلگان، کپه کاری ۴۰ هکتار با بذر کرفس در روستای مصیر و واکاری ۶۰ هکتار جنگل با بذر بلوط در روستای خوش میوه بوده است.

رئیس منابع طبیعی شهرستان فریدونشهر ادامه داد: مراقبت و نگهداری ذخیره‌گاه‌های جنگلی چال خلیل و پشندگان و عملیات پرورشی و بهداشتی ۵۰ هکتار جنگل در کولاب از دیگر اقدامات منابع طبیعی شهرستان فریدونشهر در سال ۱۳۹۸ است.

وجود ۲ ذخیره گاه جنگلی شهرستان فریدونشهر با مجموع مساحت ۱۵۰ هکتار

وی با اشاره به این موضوع که ذخیره گاه جنگلی محلی است که به منظور عدم دخالت انسان و حضور دام محصور می‌شود تا سیر توالی و روند طبیعی جنگل مورد بررسی قرار گیرد، تصریح کرد: در شهرستان فریدونشهر دو ذخیره گاه جنگلی وجود دارد، یکی ذخیره گاه جنگلی پشندگان که در جوار روستای پشندگان واقع شده و دیگری ذخیره گاه جنگلی چال خلیل که در جوار روستای تنگستان قرار دارد و مجموع مساحت دو ذخیره گاه جنگلی تقریباً ۱۵۰ هکتار است.

حافظی اضافه کرد: گونه‌های جنگلی موجود در این دو ذخیره گاه مشترک است و گونه‌های گلابی وحشی، زبان گنجشک، بلوط، مهلب، کیکم، داغداغان، بنه، زالزالک وحشی، سیب وحشی، و غیره را شامل می‌شود.

ارائه آموزش‌های لازم به جنگل نشینان برای پیشگیری از حریق

وی با بیان این مطلب که پروژه گشت و مراقبت و اطلاع رسانی در راستای حفاظت از جنگل‌ها هر ساله با بکارگیری نیروهای منابع طبیعی و قرقبان اجرا می‌گردد بیان داشت: اطفای حریق به تمامی نیروها و قرقبانهای منابع طبیعی آموزش داده شده ولی امکان آموزش به اهالی مقدور نیست.

رئیس منابع طبیعی شهرستان فریدونشهر تاکید کرد: تعداد بهره برداران و روستاهای جنگلی زیاد است و صرفاً در خصوص پیشگیری از حریق به جنگل نشینان تذکرات و آموزش‌های لازم داده شده است. البته در سنوات گذشته در مناطق بحرانی تیم‌های اطفا حریق تشکیل و آموزش‌های لازم به آنها داده شده است.

وی اضافه کرد: از سال ۱۳۹۵ تا کنون خوشبختانه فقط یک فقره حریق به مساحت ۲۵ هکتار در سطح جنگل‌های شهرستان داشته‌ایم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جنگل منابع طبیعی شهرستان هکتار فریدونشهر بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی جنگل های شهرستان ذخیره گاه جنگلی توسعه جنگل جنگل با بذر هکتار جنگل غنی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۳۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر مرادی حقیقی غروب چهارشنبه در بازدید از پروژه‌های آبخیزداری شهر رضوان بخش کالپوش در شهرستان میامی ضمن بیان اینکه در استان سمنان یک هزار و ۵۰۰ سازه آبخیزداری وجود دارد، ابراز داشت: هدف از ساخت این سازه‌ها کمک به جمع‌آوری آب باران و کاهش خسارات سیلاب و کمک به بهبود سفره‌های آبخیز داری است.

وی ضمن بیان اینکه این تعداد سازه‌ها توان ذخیره سازی ۱۲ میلیون متر مکعب آب را دارد، افزود: این سازه‌های آبخیزداری توانسته به حوزه کشاورزی نیز اثرگذار باشد و به حفظ آب و خاک کمک کند.

مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان ضمن بیان اینکه شش میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری استان ذخیره سازی شده است، ابراز داشت: با توجه به بارش‌های خوب پایان زمستان و بهار سال جاری این سازه‌ها توانسته در حفظ آب مؤثر واقع شود.

مرادی حقیقی در ادامه تصریح کرد: به صورت مستمر بازدید از سازه‌های آبخیزداری استان در دستور کار است تا در صورت نیاز به مرمت در اسرع وقت اصلاح شود.

وی افزود: خسارت‌های متحمل ناشی از سیل برحوضه‌های آبخیز طی سنوات اخیر در استان کاهش یافت به نحوی که رد پای آن در سیل اخیر شهرستان میامی و کاهش خسارات آن مشهود است.

کد خبر 6094659

دیگر خبرها

  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • رونمایی بریتانیا از سیستم ذخیره‌سازی انرژی آبی جدید
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد