Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@10:13:29 GMT

حمایت ۸ میلیارد تومانی از طرح‌های پژوهشی مبارزه با کرونا

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۴۰۵۵

حمایت ۸ میلیارد تومانی از طرح‌های پژوهشی مبارزه با کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور مقابله با ویروس SARS-COV-۲ یا بیماری کووید ۱۹، مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) فراخوان حمایت از طرح‌های پژوهشی با این موضوع را اعلام کرد. مهلت فراخوان ۶ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۹ است و محققان می توانند با ثبت در سامانه مدیریت پژوهش طرح خود را ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مجموع اعتبار این فراخوان ۸۰ میلیارد ریال است. از آنجایی که در مجموع ۲۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از پژوهش‌های دانشگاهی در این حوزه به دانشگاه‌ها اختصاص داده شده است در این فراخوان مطالعات مشابه مطالعات دانشگاهی پذیرفته نخواهد شد.

فقط گرنت اصلی مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) در این فراخوان فعال خواهد بود. محققان باید برای ارسال پروپوزال فرم های مربوطه را از سامانه مدیریت پژوهش مؤسسه دریافت و تکمیل کنند.

الزامات طرح‌های پژوهشی

موضوعات اولویت‌دار مؤسسه برای پذیرش طرح در این گرنت در اینجا قابل مشاهده است.

طرح‌های چند مرکزی (multicentral) و چند زمینه‌ای (multidisciplinary) در اولویت قرار خواهند گرفت.

محصولات فناورانه (دارو، تجهیزات و ...) که در حال حاضر بخش خصوصی و یا سایر بخش‌های دولتی بر روی آن سرمایه‌گذاری کرده باشند در اولویت نخواهند بود.

محصولات فناورانه طرح‌های پژوهشی مشمول آیین‌نامه مالکیت فکری مؤسسه خواهند شد.

کارآزمایی‌های بالینی به منظور بررسی درمان‌های دارویی و غیر دارویی متعددی در حوزه کووید ۱۹ در ایران در حال انجام است لذا طرح‌های کارآزمایی بالینی و درمانی در این فراخوان مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت.

طرح‌هایی که ایده‌ و فرضیه‌ای مشابه طرح‌های در حال اجرا داشته باشد تنها در صورتی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که استدلال‌های کافی در مورد مزیت‌های پژوهش تکراری مشابه ارایه شود  مطالعات قبلی در این حیطه با جستجو در سامانه کمیته ملی اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی قابل مشاهده است.

حداکثر زمان اجرای طرح ۲ سال از تاریخ عقد قرارداد خواهد بود.

طرح‌هایی که با همکاری محققان دانشگاه‌های خارج از کشور و با هدف انتقال دانش به داخل با رعایت سایر الزامات باشند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

اعضای هیات علمی دانشگاه‌های وزارت علوم نیز می‌توانند محقق اصلی (PI) طرح‌های این فراخوان باشند. هرچند همکاری با اعضای هیات علمی حداقل یک دانشگاه علوم پزشکی ضروری است و اعتبار اختصاص یافته به این طرح‌ها حداکثر ۱۵ درصد مجموع اعتبار این فراخوان است.

محقق اصلی (PI) طرح‌های درحال بررسی و یا در حال اجرا در مؤسسه می‌توانند در این فراخوان هم به عنوان محقق اصلی طرح ارسال کنند. هرچند همکاری در طرح‌های در دست داوری/در حال اجرا نمی‌تواند بیش از ۶ مورد باشد (اعم از محقق اصلی و همکار).

معیارهای پذیرش طرح شامل شایستگی علمی (Scientific merit) پژوهش پیشنهادی، در اولویت‌ بودن ایده پژوهشی، عملی بودن اجرای آن و کاربردی بودن دستاوردهای آن در کشور، سابقه محقق اصلی (PI) در پژوهش‌های مشابه، سوابق همکاران در پژوهش‌های مشابه و جلب همکاری اعضای هیات علمی حداقل دو دانشگاه است.

داوری طرح‌ها به این صورت است که پروپوزال‌های اولیه (pre-proposal) همانند سایر فراخوان‌های مؤسسه به روش غربالگری (امتیازدهی و رتبه‌بندی) مورد بررسی قرار می‌گیرند و پروپوزال‌های برتر به مرحله دوم که تهیه و ارسال پروپوزال کامل (full proposal) است راه می‌یابند. داوری در مرحله پروپوزال کامل به شیوه ترکیبی امتیازدهی و ارایه نظر (comment) خواهد بود.

زمان‌بندی فراخوان (زمان‌بندی اعلام نتایج تقریبی است و با توجه به میزان همکاری داوران می‌تواند به تأخیر افتد):

زمان ارسال پروپوزال اولیه: ۶ تا ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ است و مهلت تأیید همکاری همکاران در پروپوزال اولیه: ۲۳ اردیبهشت‌ماه خواهد بود.

نتایج غربالگری پروپوزال‌های اولیه دریافتی ۱۳ خرداد اعلام می شود و مهلت ارسال پروپوزال کامل ۱۴ تا ۳۰ خرداد ۹۹ است.

نتایج داوری پروپوزال‌های کامل ۲۵ تیرماه ۹۹ اعلام می شود. 

کد خبر 4909111

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا تحقیقات علمی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان فناوری نانو نوآوری تولید اینترنت واکسن موبایل فناوری فضایی ناسا سامسونگ پارک علم و فناوری ارسال پروپوزال طرح های پژوهشی محقق اصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۴۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی

حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهشگاه علمی و صنعتی ایران در مراسم سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: تعداد استادان برگزیده کشور نسبت به سال گذشته افزایش خوبی داشته است و اکنون  حدود ۷۰ استاد نمونه افزایش داشته است. 

وی بیان کرد: آینده پژوهشی را تا سال ۲۰۵۰ تدوین و ارسال کردیم و سازمان پژوهشی بر روی محورهایی مانند هوش مصنوعی، سوخت پاک جهت پژوهش برنامه ریزی خوبی کرده‌ایم. 

زمانیان تاکید کرد: امسال سازمان پژوهش‌ها برای گرنت‌ها جایزه یک میلیارد تومانی در نظر گرفته است. ماهواره مصباح و آیات در این پژوهشگاه تولید شده است.

وی افزود: عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای مسلمانان و مردم کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور