Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@04:44:24 GMT

راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی ۱۵ کیلوواتی در تبریز

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۴۵۶۵

راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی ۱۵ کیلوواتی در تبریز

عادل کاظمی روز شنبه در گفت و گویی اظهار کرد: مجوز بهره‌برداری از این نیروگاه در راستای حمایت از تولید انرژی‌های پاک صادر شد و این نیروگاه با ظرفیت ۱۵ کیلووات مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی افزود: نیروگاه مذکور از نوع خورشیدی متصل به شبکه است که به صورت کاربری دو منظوره، نیروگاه - پارکینگ در محوطه‌ یکی از صنایع مستقر در شهرک صنعتی آخولا در حوزه‌ خدماتی شرکت توزیع نیروی برق تبریز احداث و به شبکه وصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز گفت: تامین مالی این سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی و با مبلغی معادل یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال انجام و توسط پیمانکاران بومی استان، طراحی و اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: با احداث این نیروگاه تعداد کل نیروگاه‌های خورشیدی منصوبه در حوزه‌ جغرافیای شرکت توزیع نیروی برق تبریز به ۳۹ مورد و با ظرفیت کلی ۵۱۸ کیلووات رسید و این تعداد شامل نیروگاه‌های موضوع تامین ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات و نهادهای مشمول از طریق انرژی‌های تجدی پذیر و همچنین نیروگاه‌های دارای قرارداد خرید تضمینی برق مختص مشترکین می‌باشد.

کاظمی ادامه داد: این شرکت در راستای حمایت از تولید انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر، آماده‌ی انعقاد قرارداد خرید تضمینی بیست ساله با مشترکان دارای انشعاب برق است که متقاضی احداث نیروگاه‌های خورشیدی و بادی تا ۲ برابر ظرفیت قدرت انشعاب موجود خود می‌باشد.

وی در خصوص تاثیرات ایجاد این نیروگاه‌ها اظهار، کرد: ایجاد چنین نیروگاه‌هایی علاوه بر ایجاد یک منبع درآمد پایدار برای صاحبان آن، در مواقع پیک بار، یاری‌رسان شبکه برق نیز می‌باشد و ضریب اطمینان شبکه‌ برق را افزایش می‌دهد.

کاظمی افزود: کلیه‌ مشترکین برق تبریز، حتی مشترکان خانگی نیز می‌توانند در صورت داشتن امکانات و شرایط مناسب نسبت به اخذ مجوز ایجاد نیروگاه خورشیدی اقدام نمایند.

 این نیروگاه با سازه‌ تمام گالوانیزه، به صورت اتصال سه فاز بوده که صدور مجوزات و مبادله قرارداد همچنین نظارت بر کلیه‌ طراحی‌ها، مراحل اجرا و اتصال به شبکه‌ سراسری این سامانه توسط شرکت توزیع نیروی تبریز انجام یافته است.

۲۴ اسفند ماه پارسال نیز نیروگاه‌ خورشیدی ۹ کیلوواتی در امور برق شهرک «اندیشه» شرکت توزیع برق تبریز روز شنبه با حضور مسوولان و مدیران آن به بهره‌برداری رسید.

نیروگاه‌ خورشیدی امور برق اندیشه به ظرفیت ۹ کیلووات از نوع خورشیدی متصل به شبکه می‌باشد که بصورت کاربری ۲ منظوره نیروگاه و پارکینگ در محوطه‌ امور برق اندیشه در مدت زمان ۷ ماه با صرف بیش از ۲ میلیارد ریال طراحی و اجرا شده است.

برچسب‌ها تبریز انرژی برق شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز انرژی برق تبریز انرژی برق شرکت توزیع برق تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۴۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین موزه برق و روشنایی در تبریز
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی