Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد: جابجایی کالاهای اساسی در هفته‌های گذشته بیش از ۲۵۷ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال از بندر چابهار افزایش یافته و ضمن دادن سوخت ۵۰۰ لیتر سوخت تشویقی به رانندگان کامیون، در هر سه سرویس یک جفت حواله لاستیک تشویقی به آنها می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ایوب کرد اظهار کرد: بندر چابهار جابجا کننده کالاهای اساسی به سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی است و در حال حاضر بیش از ۷ کشتی در این بندر در حال طی مراحل اداری برای تخلیه کالاهای اساسی هستند.

وی افزود: از ابتدای امسال تا ۵ اردیبهشت بالغ بر ۲۰۸ هزار و ۷۸۴ تن انواع کالاهای اساسی شامل گندم، ذرت و برنج توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای از این بندر به مقصد سه  استان مذکور جابجا شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵۷ درصد رشد را تجربه کرده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان افزود: در ۱۲ ماه سال گذشته نیز بالغ بر یک میلیون و ۸۰ هزار و ۵۴۹ تن کالای اساسی از بندر چابهار به مقاصد مختلف جابجا شده است که نسبت به سال ۱۳۹۷ رشد ۵۷ درصد را نشان می‌دهد و این رشد بیانگر این نکته است که ضمن استفاده از کلیه ظرفیت‌های حمل و نقلی از  ناوگان پلاک مناطق آزاد نیز استفاده کردیم.

کرد با بیان این که در کنار این فعالیت ۵۰۰۰ تن گندم با ۲۳۰ کانتیتر از طریق ناوگان داخلی و ناوگان افغانستان جابجا شده که گندم اهدایی هندوستان به افغانستان بوده و در این ترانزیت نیز فعال بوده‌ایم گفت: در زاهدان ۳۰۰ لیتر و در چابهار ۲۰۰ لیتر سوخت به رانندگان داده شده است و به ازای انجام هر سه سرویس رانندگان کامیون می‌توانند حواله یک جفت لاستیک را از ما دریافت کنند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر از همه رانندگان کامیون که در شرایط کرونا و تعطیلات نوروزی کالاهای اساسی را  جابجا کردند تصریح کرد: خوشبختانه هیچ گزارشی مبنی بر ابتلای رانندگان کامیون فعال در بندر چابهار به ویروس کرونا نداشته‌ایم که این مسئله نشان می‌دهد همه پروتکل‌های بهداشتی در پایانه‌های بار و بندر چابهار رعایت شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایوب کرد استان سیستان و بلوچستان حمل و نقل جاده ای رانندگان کامیون کالاهای اساسی بندر چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی

مدیرکل برنامه‌ریزی گردشگری گفت: سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی به منظور اجرا در چارچوب ضوابط مربوطه، به ادارات کل میراث‌فرهنگی ابلاغ شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ابوطالب قاسمی؛ مدیرکل برنامه‌ریزی گردشگری اظهار کرد: تعیین و ابلاغ سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی با هدف افزایش توانمندی بهره‌برداران شاغل در واحدهای اقامتگاه‌های بوم‌گردی انجام شد.

وی افزود: عدم برخورداری برخی شاغلان در اقامتگاه‌های بوم‌گردی از سطوح عالی تحصیلاتی و نوع خدمت میزبانی در این واحدها که در مواردی به صورت خانوادگی، بومی و محلی انجام می‌شود، ضرورت داشت دوره‌های آموزشی موجود به عنوان یک مطالبه جدی مورد بازنگری قرار گیرد و متناسب با این قشر، دوره‌ای جدید با همکاری و نظارت جامعه تخصصی بوم‌گردی و برخی از اساتید و متخصصین این حوزه بر اساس نظرات مدیران حوزه‌های تخصصی معاونت گردشگری طراحی و ابلاغ شود.

قاسمی با بیان اینکه این موضوع با استقبال گسترده علاقمندان به این حوزه مواجه شده است، افزود: بر اساس ضوابط اجرایی، مؤسسات آموزشی موظف هستند از تاریخ ابلاغ بخشنامه، دوره‌های توانمندسازی متقاضیان اقامتگاه‌های بوم‌گردی را بر اساس دروس و سرفصل‌های تعیین شده اجرا کنند.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری خاطرنشان کرد: دوره‌های الزامی صرفاً از طریق مؤسسات آموزشی دارای مجوز از این معاونت برگزار و مدرسین هر دوره با معرفی مؤسسات مربوطه در چارچوب دستورالعمل و بخشنامه‌های ابلاغی صورت می‌گیرد.

به گفته وی، صدور گواهینامه دوره‌های تشویقی توسط استان انجام می‌شود و امکان برگزاری دوره‌های تشویقی در رویداد آموزشی جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی نیز وجود دارد.

قاسمی گفت: سرفصل‌های اختصاصی اقامتگاه‌های بوم‌گردی به مدت 95 ساعت در دو بخش 55 ساعت اصلی و 40 ساعت تشویقی تعریف شده است. بخش اصلی شامل آشنایی با اصول و مفاهیم مهمان‌نوازی، قوانین و مقررات، خدمات ایمنی و پایداری حفظ محیط‌زیست و بخش تشویقی در برگیرنده اطلاعات حرفه‌ای پیشرفته ویژه افرادی با سطح تحصیلات بالاتر که تمایل به افزایش مهارت و آگاهی دارند، است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • عبور از رودخانه با طناب
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • ثبت بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک