Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران درباره مطلبی با عنوان «مصاحبه‌ای که به برکناری منجر شد» توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش شانا، متن توضیحات شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به این شرح است:
«در پی درج مطلبی با عنوان «مصاحبه‌ای که به برکناری منجر شد» در کانال خبری میز نفت در تاریخ 29 فروردین‌ماه امسال و ارائه اطلاعات ناصحیح درباره برکناری مدیر پیشین برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران موارد ذیل را به اطلاع می‌رساند:
1- متأسفانه کانال خبری میز نفت مدعی شده است که خبر پایان زمان سقف 6 ماهه ذخیره بنزین در شرایطی اعلام شده است که دولت قصد داشته رفت و آمدها را کنترل کند و مصاحبه آقای رضایی تبدیل به دردسری بزرگ برای وزارت نفت شده و حتی منجر به ورود وزارت کشور به این قضیه شده است، ‌این در حالی است که شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در اطلاعیه‌ها و مصاحبه‌های متعدد پس از آغاز اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت در کشور، بارها بر سقف 6 ماهه ذخیره سهمیه بنزین در کارت‌های هوشمند سوخت وفق مصوبات ابلاغی هیئت وزیران تاکید کرده بود و مصاحبه ایشان براساس تازه‌ترین اطلاعیه رسمی این شرکت درباره موضوع فوق با عنوان «مراقب سهمیه‌های 360 لیتری باشید» انجام شد که از طریق جراید و زیرنویس اخبار ساعت 21 شبکه یک سیما مورخ 16 فروردین به اطلاع عموم رسیده است، بنابراین اصولا محتوای این مصاحبه خبر جدیدی نبوده است که منجر به ورود وزارت کشور و برکناری شده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


2- طبق ادعای این کانال، دلیل برکناری مدیر پیشین برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، مصاحبه وی درباره سقف ذخیره سهمیه بنزین کارت‌های سوخت‌ شخصی بوده است، این در حالی است که انتصاب سرپرست جدید برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به علت پایان حضور چهار ساله آقای رضایی در این سمت طبق دستورعمل اداری درون سازمانی «ممنوعیت تصدی سمت‌های مدیریتی بیشتر از 4 سال» بوده است که این موضوع به‌صراحت در حکم کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در تاریخ 23 فروردین ماه که ضمن قدردانی از زحمات ایشان، وی را به‌عنوان مشاور مدیرعامل در حوزه فناوری اطلاعات منصوب کرده، قید شده است.
3- شایان ذکر است تصمیم‌های مجموعه دولت و این شرکت برای مدیریت مصرف سوخت در کشور آنی و لحظه‌ای نبوده و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از مدت‌ها قبل طبق هماهنگی با مجموعه دولت، وزارت نفت و ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا و براساس شرایط خاص شیوع ویروس کرونا در کشور و کاهش سفرهای درون و برون‌شهری هم‌زمان با گسترش ویروس کرونا و اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند اجتماعی که منجر به ذخیره میزان بیشتری سوخت در کارت‌های هوشمند سوخت شد، در حال برنامه‌ریزی و انجام اقدامات لازم برای افزایش سقف ذخیره سهمیه بنزین در کارت‌های هوشمند سوخت بود که سرانجام موفق به دریافت موافقت شده و در اطلاعیه شماره 14 خود در تاریخ 27 فروردین‌ماه امسال به‌منظور رفاه حال مردم و کاهش ترددهای عمومی بین‌شهری این سقف را از 6 ماه به 9 ماه افزایش داد.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!

تین نیوز نوید حداد :

مهماندار زن سابق اکنون رئیس هواپیمایی ژاپن است. هواپیمایی ژاپن پس از ورشکستگی در سال 2010 در حال پوست اندازی و رشد است.

به گزارش تین نین نیوز به نقل از بی بی سی، انتخاب میتسوکو توتوری (Mitsuko Tottori) به عنوان رئیس خطوط هوایی ژاپن در ژانویه سال جاری موجی از شوک را در میان شرکت های بزرگ ژاپن ایجاد کرد. خانم توتوری نه تنها اولین رئیس زن شرکت هواپیمایی ژاپن (Japan airlines) بود، بلکه کار خود را به عنوان یکی از خدمه کابین (cabin crew) آغاز کرده بود. 

بعد از انتصاب به عنوان رئیس، یک وب سایت حتی او را با عنوان " مولکول جهش یافته " یا " جهش یافته " توصیف کرد، اشاره به آنکه توتوری در سیستم هوایی ژاپن (JAS) - یک شرکت هواپیمایی بسیار کوچکتر که Japan Airlines دو دهه پیش آن را خریداری کرد - کار کرده بود. 

به طور خلاصه، او از جمع تجار نابغه نبود که به طور معمول به جایگاه بالاتر در شغل خود نایل می شوند. لازم به ذکر است که از میان 10 مردی که این پست مدیریتی را تصاحب کرده بودند هفت نفر آنها فارغ التحصیل دانشگاه های برتر ژاپن بودند، در حالیکه خانم توتوری فارغ التحصیل یک کالج با اعتبار پایین است.

با انتصاب خانم توتوری، هواپیمایی ژاپن در میان کمتر از یک درصد شرکت های برتر ژاپن به رهبری زنان پیوسته است. رئیس فعلی این شرکت هواپیمایی در گفتگو با خبرنگار بی بی سی گفت: من خودم را به عنوان اولین زن یا مهماندار سابق هواپیما نمی بینم، بلکه می خواهم به عنوان یک فرد عمل کنم، بنابراین انتظار نداشتم که این همه توجه را جلب کنم.

لازم به ذکر است که انتصاب توتوری تنها دو هفته پس از آن صورت گرفت که مهمانداران شرکت هواپیمایی ژاپن برای تخلیه موفقیت آمیز مسافران از هواپیمای ایرباس A350 که هنگام فرود با یک هواپیمای گارد ساحلی برخورد کرده بود، مورد ستایش قرار گرفتند. هواپیمای پرواز شماره 516 خطوط هوایی ژاپن پس از برخورد در باند فرودگاه هاندا توکیو به آتش کشیده شد. 

در این سانحه، پنج نفر از 6 خدمه هواپیمای گارد ساحلی کشته و کاپیتان نیز زخمی شدند. با این حال در عرض چند دقیقه پس از برخورد، تمامی 379 نفر از ایرباس A350-900  با خیال راحت فرار کرده بود. آموزش دقیق مهمانداران در فراری دادن مسافران به طور ناگهانی در کانون توجه قرار گرفت.

به عنوان یک مهماندار سابق، خانم توتوری اهمیت ایمنی حمل و نقل هوایی را در وهله اول آموخت. چهار ماه پس از اینکه او در سال 1985 مهماندار هواپیما شد، خطوط هوایی ژاپن مرگبارترین حادثه هواپیمایی تاریخ حمل و نقل هوایی را در کوه اوسوتاکا تجربه کرد که 520 نفر را به کام مرگ فرستاد. 

توتوری ضمن اشاره به این سانحه مرگبار هوایی گفت که به هر یک از کارکنان JAL فرصتی داده می شود تا از کوه اوسوتاکا بالا بروند و با کسانی که حادثه را به یاد دارند صحبت کنند. همچنین بقایای هواپیما را در مرکز ارتقاء ایمنی خود به نمایش گذاشته می شوند تا به جای خواندن در مورد آن در یک کتاب، کارکنان هواپیمایی  ژاپن با چشمان خودشان نگاه کنند و با پوست خودشان احساس کنند تا در مورد حادثه یاد بگیرند.

انتصاب توتوری به عنوان یک مقام ارشد در حالی به عنوان یک شگفتی قلمداد شد که شرکت هواپیمایی ژاپن از زمان ورشکستگی در سال 2010 به سرعت تغییر کرده است و به لطف حمایت مالی عمده دولت موفق به ادامه پرواز شده و کسب و کار با هیئت مدیره جدید بازسازی شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد
  • واریز ۵۲۷ میلیارد تومان به خزانه دولت از محل فروش سوخت در مرز کرمانشاه
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه