Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: در دو ماه اخیر و با شیوع کرونا بیش از 60 درصد صادرات استان اردبیل کاهش یافته است.

حسین پیرموذن امروز ششم اردیبهشت در نشست با اعضای شورای حل اختلاف بخش تولید و صادرات در اردبیل اظهار کرد: مهمترین خواسته بخش خصوصی تمدید پرداخت اقساط بانکی، بیمه‌ای و مالیات تا شهریور ماه است که در این زمینه امیدواریم دولت نیز دستور لازم را به بانک و سازما‌ن‌های ذیربط ارائه کند تا در سال جهش تولید موانع و مشکلات رفع گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مصوبات جلسات شورای گفتگو در اواخر سال گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: با هدف رفع موانع تولید و همراهی تامین اجتماعی، مالیات و تعیین تکلیف بدهی‌های معوقه کمیته‌ای در اتاق بازرگانی شکل گرفت تا پیامدهای کرونا را در اقتصاد اردبیل مورد بررسی قرار دهند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: ما از طرف شورای گفتگوی استان پیشنهاد کردیم تا مهلت بازپرداخت بدهی‌های بانکی، مالیاتی و بیمه‌ای تا شهریورماه تمدید شود که اتاق ایران نیز با این درخواست و پیشنهاد ما موافقت کرده و حتی بالاتر از این مهلت تا پایان سال از سه مجموعه بانک، مالیات و بیمه خواسته تا بخش خصوصی را در پرداخت بدهی‌های خود کمک کند.

پیرموذن افزود: انتظار داریم در کنار این امر فرآیند اعطای تسهیلات و همچنین بیمه بیکاری تسهیل شده و افراد مشمول بتوانند به سرعت حق و حقوق خود را دریافت کنند.

وی با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت بخش صنعت و تجارت استان به دنبال شیوع کروناویروس بیان کرد: اتاق بازرگانی وضعیت 30 واحد تولیدی استان را اعم از بزرگ، متوسط و کوچک مورد رصد قرار داده که در اکثر این واحدها اشتغال، تامین مواد اولیه، بازارهای هدف و صادرات و همچنین مشکلات پرداخت معوقات بانک‌ها، بیمه‌ها و مالیات مورد رصد قرار گرفته است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل ادامه داد: عمده این واحدها در اظهارنظر خود اعلام کردند که نیروی کار خود را حفظ کرده اما 50 درصد بهره‌وری در واحدها کاهش یافته و در این دو ماه چهار تا پنج میلیون دلار گواهی مبدا و 60 درصد صادرات تعدیل شده است.

پیرموذن اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که اکثر واحدهای تولیدی با آن دست به گریبان بوده‌اند، تامین مواد اولیه و قیمت بالای آن بوده که به دلیل بسته بودن مرزهای کشور مشکلاتی به وجود آمده که با رایزنی مسئولان کشوری در حال رفع شدن است.

وی خاطرنشان کرد: به هیچ وجه صاحبان واحدهای تولیدی علاقمند به دریافت تسهیلات با نرخ سود 12 درصد نبودند و در کنار آن افت شدید صادرات به عرصه تولید لطمه وارد کرده که در هر دو بخش رایزنی‌ها در حال انجام است تا بسته‌های حمایتی دولت انجام و به تدریج گمرکات کشورهای همسایه به ویژه آذربایجان و عراق برای صادرات بازگشایی شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل به چک‌های برگشتی تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران اشاره کرد و گفت: در این زمینه انتظار می‌رود بر مبنای تصمیمات کشوری اقدام شده و بانک‌ها مساعدت لازم را انجام دهند تا پرونده‌ای به مراجع قضائی ارجاع داده نشود.

پیرموذن تصریح کرد: به هیچ وجه تسهیلات جدید به درد واحدهای تولیدی تعطیل شده نمی‌خورد بلکه در این واحدها انتظار می‌رود معوقات بانک‌ها با تاخیر وصول شود اما برای واحدهای فعال و نیمه فعال تامین سرمایه در گردش بسیار ضروری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی صادرات كاهش واحدهای تولیدی صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل رئیس اتاق بازرگانی واحدهای تولیدی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی عصر یکشنبه در جریان سفر به شهرستان فسا با بیان اینکه با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دیگر دستگاه‌ها مشکل این واحد تولیدی حل شده است گفت: واحد کشتارگاه صنعتی جهان‌زرین فسا چهار سال تعطیل بود و این مساله باعث بیکاری عده زیادی شده بود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی با هدف تحقق شعار سال و عمل به منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حمایت از تولید و در راستای حمایت حقوقی و قضائی از واحدهای تولیدی و صنعتی پیگیری رفع تعطیلی این واحد صنعتی را در دستور کار قرار داد.

رئیس کل دادگستری استان فارس گفت: فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل ادامه دارد و با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضائی دادگستری استان فارس در هر هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان فارس و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحدهای صنعتی پیگیری و گره‌ها و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان رفع می‌شود.

وی گفت: بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان از جمله مواردی است که در بازدیدهای میدانی و هدفمند از واحدهای صنعتی و تولیدی در سراسر استان فارس توسط ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان فارس پیگیری می‌شود.

موسوی در پایان گفت: حل و فصل مشکلات واحد تولیدی کشتارگاه صنعتی طیور «جهان زرین» فسا سبب می‌شود که علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم، زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم فراهم شود.

کد خبر 6097673

دیگر خبرها

  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌