Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: اعتباری به میزان ۸۰ میلیارد ریال به اجرای طرح تولید و تکثیر بچه ماهی سی باس تخصیص یافت.

علی احمدی زاده در گفت وگو با ایسنا عنوان کرد: با توجه به ظرفیت بالای پرورش آبزیان در آبهای استان بوشهر برای فراهم شدن زمینه های تکثیر بچه ماهی، بسترسازی جهت تولید بچه ماهی سی‌باس در جهاد دانشگاهی بوشهر با اعتبار ۱۲۸ میلیارد ریال فراهم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از این اعتبار ۸۰ میلیارد ریال به صورت ملی توسط جهاددانشگاهی تخصیص یافته و ۴۸ میلیارد ریال نیز تعهد استان در سفر رئیس جمهور است که پیگیری ها جهت تخصیص آن در سال ۹۹ در حال انجام است و این پروژه مهم استان را به قطب تولید و تکثیر بچه ماهی تبدیل خواهد کرد.

این مسئول با بیان اینکه جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای مولد انقلاب است، بیان کرد: این نهاد با برخورداری از ظرفیت‌های مختلف، منشاء خدمات ارزنده‌ای در حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی، فناوری، آموزش و توانمندسازی دانش آموختگانه دانشگاه‌ها بوده و این طرح‌ نیز در راستای رفع نیازهای فناورانه کشور و خودکفایی تعریف شده‌ است. 

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر تاکید کرد: در برنامه ششم توسعه تولید ۲۰۰ هزار تن آبزی در بحث پرورش ماهی در قفس برنامه ریزی شده است. در حال حاضر کلیه بچه ماهی موردنیاز از کشورهای تایلند و استرالیا تامین می شود و با تحقق این مهم کشور از واردات بچه ماهی بی نیاز خواهد شد. 

وی با تاکید بر ضرورت تکمیل بومی سازی صنعت آبزی پروری دریایی افزود: برای استفاده از ظرفیت های موجود و امکانات در دسترس با هدف خودکفایی در این صنعت و تکمیل چرخه تکثیر و پرورش آبزیان نیازمند بومی سازی فرآیند تولید بچه ماهی سی باس هستیم. 

این مسئول توضیح داد: در حال ایجاد زیرساخت ها و همچنین ساخت حوضچه های در شهرک شیلاتی جهت اجرای طرح تولید بچه ماهی سی‌باس هستیم. علاوه بر این زمین و مجوزهای لازم ساخت و موافقت اصولی مرکز آبزیان دریایی نیز اخذ شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تايلند برنامه ششم ایسنا انقلاب آبزيان استان بوشهر استانی اقتصادی جهاددانشگاهی استان بوشهر استراليا تکثیر بچه ماهی میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود

محمد اله‌بخش در حاشیه بازدید از مزارع پرورش ماهی مشگین شهر در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با مشارکت بخش خصوصی بزرگترین سایت پرورش ماهی استان اردبیل در شهرستان مشگین شهر ایجاد خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با هدف شناسایی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های آبزی پروری شهرستان مشگین شهر و رفع موانع سرمایه‌گذاری و ارائه راهکارهای کارشناسی بازدیدهای مستمری را با حضور مسئولان ذیربط از این مزرعه پرورش ماهی انجام می دهیم.

مدیرکل شیلات استان اردبیل بیان کرد: نخستین مزرعه پرورش ماهی سردآبی استان با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در منطقه ییلاق قجل آسیا بخش مشگین شهر مورد احداث و بهره برداری قرار می گیرد.

اله‌بخش ادامه داد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» تمام تلاش خود را در راستای ایجاد جهش واقعی در امر تولید آبزیان به کار خواهیم بست و در این راستا صدور موافقت نامه اصولی برای پرورش ماهیان سردآبی به ظرفیت ۵۰۰ تن در شهرستان مشگین شهر نمونه بارزی از اقدامات عملی و متناسب با تحقق شعار سال است.

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: با حمایت دولت و سرمایه گذاران شرایط و ظرفیت‌های لازم برای آبزی پروری در استان اردبیل و شهرستان‌های آن فراهم شده است.

اله‌بخش از تامین زیرساخت‌های لازم برای احداث مزارع پرورش ماهی در استان اردبیل خبر داد و بیان کرد: زیرساخت‌های مناسبی از محل وجود منابع آبی متعدد در صنعت آبزی‌پروری استان وجود دارد که با حمایت از سرمایه گذاران این صنعت، می‌توان میزان تولید و پرورش آبزیان را در استان ارتقا داد.

کد خبر 6088789

دیگر خبرها

  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین
  • ممنوع شدن صید ماهی مرکب
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است