Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@11:17:54 GMT

نظارت بر ساخت و سازهای غیرمجاز باید شدت پیدا کند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۵۸۴۷

نظارت بر ساخت و سازهای غیرمجاز باید شدت پیدا کند

علی فرخزاد روز شنبه در نخستین جلسه شورای فنی اظهار داشت: با توجه به اینکه قزوین، یکی از هفت استان پرخطر در حوزه زلزله شناخته شده، موضوع ساخت و سازها نیز در آن باید به طور جدی پرداخته شود و برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجازی که در اطراف شهرهای استان صورت می‌پذیرد باید بیش از گذشته فعال باشیم و از کارشناسان و فرمانداران نیز درخواست داریم تا در این موضوع ورود جدی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قزوین بعد از تهران دارای مقاومترین ساختمان‌ها بوده و بیشترین نوسازی‌ها را نیز در بخش شهری داشته، تاکید کرد: آن چیزی که بدیهی است اینکه ما باید در ساخت و سازها، چه در بخش شهری و چه روستایی توجه به کیفیت ساختمان از جمله استفاده از بتن، دقت بیشتری داشته باشیم.

این مسوول عمرانی خاطرنشان کرد: موضوع توجه به ساختمان‌های با اهمیت بالا است که ممنوعیت ساخت و ساز آنها برروی گسل‌ها مورد تاکید قرار گرفته نیز در آیین نامه‌ها مشخص هستند اما این مساله برای ساختمان‌هایی که با اهمیت کم و متوسط هستند باید رعایت ضوابط استقرار در آنها بیش از گذشته لحاظ شود.

فرخزاد با اشاره به اینکه توسعه قزوین در طرح جامع، بالای گذرگاه شمالی این شهر در نظر گرفته شده، افزود: این موضوع بیانگر آن است که به هر حال هر نوع ساخت و ساز در این محدوده باید متفاوت‌تر از سایر جاها دیده شود، هرچند که در قزوین ساخت و سازی برروی گسل نداشته‌ایم اما این مساله حقوق مکتسبه‌ای را ایجاد کرده و برابر طرح جامع آن نیز که در سال ۹۴ تصویب و ابلاغ شده، انتظارات زیادی برای مردم ایجاد کرده و برهمین اساس تمهیدات ویژه و ضوابط استقرار برای ساخت و سازها، حتی برای ساختمان‌های با اهمیت کم و مسکونی نیز باید اعمال شود.

این مسوول اضافه کرد: در عین حال نیز باید سایر گسل‌های موجود در استان از جمله بویین زهرا و آوج مورد توجه جدی قرار گیرد و در حوزه تخصیص اعتبارات لازم در خصوص مطالعات و تهیه نقشه تعیین حریم گسل‌های قزوین و اطراف آن نیز علاوه بر تامین آن از طریق مواد ۱۰ و ۱۲، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از اعتبارات استانی و راه و شهرسازی نیز در بخش اعتبارات ملی کمک کنند.

قزوین نیازمند استقرار شتاب نگارهای جدید است

فرخزاد با اشاره به ورود ۳۰۰ شتاب‌نگار جدید به کشور، اظهار داشت: با توجه به وضعیت خطر استان در حوزه زلزله و اتفاقات ایجاد شده در آن طی دهه‌های گذشته، ما نیازمند استقرار شتاب نگارهای جدید هستیم و اداره مرکز تحقیقات و راه و شهرسازی استان در این خصوص اقدام جدی را به عمل آورند.

به گفته وی، در بخش رانش زمین و اتفاقاتی که طی ماه‌های اخیر شاهد آن در مناطق مختلف استان نیز بودیم، جلسه‌ای از سوی مدیریت بحران استان در خصوص تصمیم گری راجب روستاهای پرخطر در این زمینه، برگزار شود.

وی تصریح کرد: مطالعات انجام شده توسط سایر دستگاه‌ها از جمله شهرداری قزوین، هلال احمر و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان در حوزه گسل‌ها و زلزله نیز در اختیار مشاوران تهیه نقشه تعیین حریم گسل‌های قزوین، گذاشته شود و از طرف دیگر موضوع اجرا و تهیه طرح جامع شهرها نیز با توجه به شرایط موجود، متوقف شود تا نتیجه مطالعات تعیین حریم گسل‌ها بیاید و براساس آن، موضوع حریم‌ها نیز در آن نیز لحاظ شود.

فرخزاد یادآور شد: با توجه به محدودیت‌های اعتباری به وجود آمده به خاطر تحریم و تحمیل ۲۰ درصدی اعتبارات کشور به حوزه مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا، کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌های استان اولویت‌بندی پروژه‌های نیمه تمام را مورد بررسی قرار داده و آنهایی را که قرارداد دارند و نمی‌توان برای آنها تامین اعتبار کرد، خاتمه داده شوند و پروژه‌هایی که پیشرفت فیزیکی آنها نیز کمتر ۷۰ درصد هستند، تعطیل شوند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا حقوق راه و شهرسازی راه و شهرسازی استان زمین شهرداری بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ساختمان ها گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید پاشازاده اظهار داشت: وجود انشعابات غیرمجاز در مناطق شهری و روستایی علاوه بر پایمال کردن حقوق مشترکان مجاز و قانونی شرکت آب و فاضلاب، خدمات مطلوب به مردم را با مشکل مواجه کرده و هزینه‌های زیادی برای شرکت به بار می‌آورد وی افزود: کارشناسان شرکت آب و فاضلاب همواره در حال پایش و شناسایی انشعابات غیرمجاز هستند و در صورت مشاهده هر گونه تخلفی، براساس قانون با خاطیان برخورد خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آب‌دزدی در مازندران با سه‌هزار انشعاب غیرمجاز
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان